Porno

1kommentarer





Hahaha, nu står "miss Tyra Banks och gormar som en galning på 3:an. Tänkte skriva nånting elakt men känner att de flesta redan vet vad jag menar när det kommer till denna "prinsessa".


Nu hoppas jag att denna jäkla förkylning ska försvinna! Orkar inte hosta hela tiden, sen är det inte så lätt att äta när man inte kan andas!!! Mornarna är värst, nu börjar jag må lite bättre har fått i mig lite frukost och kaffe.
Jag har ägnat mig åt bakning och jag har ritat och målat en del. Mina dikter eller vad man ska kalla det för är svårare att skriva när man faktiskt mår lite bättre i psyket. Då brukar det oftast bli skissar på ett papper som gäller.
Jag önskar att man kunde rita och måla och få ut det man ser i huvudet på pappret bara...
Även om mina teckningar inte är bra så förstår jag mitt budskap och det är därför jag ritar dom. Mycket känsla bakom varje teckning. Samma är det med mina dikter.
Imorgon fyller jag och min kära tvilling syster 26 år. Dina skulle kanske komma förbi en sväng på eftermiddagen.
Malin vet jag inte och mamma vet man aldrig med. Jag är ju sjuk så hon vill nog inte bli smittad nu vilket jag har förståelse för. Fyller ju inte jämt heller så det är ju inget att fira. Men en fika kan man ju ta tycker jag.
Nu har det släppts en samling" feministiska porrfilmer" filmade med mobil kamera med stöd från svenska filminstitutet... NEJ TACK! Såg en förhandsvisning nyss och jag blev allt annat en imponerad. Två personer iklädda nån form av kroppsstrumpa som täckte från topp till tå. Även ögon och mun var täck av tyg, såg inte vidare bekvämt ut... Inte vidare sexigt heller...

1 kommentarer

Elinor

10 Sep 2009 23:21

klockan har ju snart passserat 12, men GRATTIS i förskott älskade vän.



MASSOR av krya-på-dig-kramar <3

Kommentera

Publiceras ej