Parents

0kommentarer

 
 
 
 nyblivna föräldrar i all ära men tycker allt att det är intressant hur alla (been there,done that) tar för givet att alla andra vill höra om "ändlöst" (haha) snack om avföringskonsistens och ändtarmsbesvär.
Känns som att det var det "Ända" (haha,igen) man pratade om i början.
Och förlossningar... Blodiga och hemska förlossningar är det oundvikliga ämnet förr eller senare på varje tjejträff. Vissa går till och med så långt att de beskriver sin blodiga moderkaka och sedan visar en bild på det vackra blodiga livetsträd. "Har hört att dom ska vara nyttiga att äta!"
- "Åh men vad äckligt!"  " Ja verkligen, men jag har en bild från min förlossning, kolla"
 
Stackars den jävel som är med på festen som inte fött barn som förmodligen bestämmer sig för att aldrig i helvete nånsin skaffa några efter detta.
 
Inte nog med att man pratar om ointressanta eller äckliga saker man blir som en jävla outhärdlig bajspratande dagisfröken. What the fuck.
Dessutom blir man lätt utvecklingsstörd av att vara nybliven morsa. Man klarar inte enkla saker,det ända man kan är att ta hand om sin bajssprutande bebis, tala bebisspråk och råka kittla folk man känner som ett annat mongo. Stå och vagga sina matvaror i affären och expremintera med att passera all mat som smakportioner åt sin lille elof eller eloflina.
 
No more babys for me ! 

Kommentera

Publiceras ej