Fy! så otroligt mycket skit jag fick att tänka på nu... orkar inte fatta beslut och orkar faan inte tänka efter får ångest ångest ångest! Jag hatar min sjukdom så jävla mycket just nu! jag vill vara FRISK!!!!

Förutom det så känner jag bara kärlek just nu. Jag Älskar Thomas så jävla mycket och vill inget annat en att få vara med honom jämt! men, jag får vänta ett tag tills vi kan träffas igen... så jävla deprimerande, saknar honom redan trots att det bara har gått några timmar sedan vi sist träffades.

Imorgon är det tänkt att Jag Anna och barnen ska åka till Cia och hälsa på. Bara ett litet problem... det är snö på väg och värre riskerar det att bli, blixthalka och skit. känner inte för att sitta och spänna mig hela resan dit när jag har så ont i kroppen redan och desutom med skrikande ungar i bilen. Nu känns det som jag håller på å få feber till råga på allt jävla förbannade skit säger jag bara jävla piss skits faan va dåligt humör jag blir på nu åhhhhahah
Nu sitter jag och slappar lite framför datorn med en kopp kaffe, orkar inte göra nånting ansträngande har ont ihela kroppen . Snart ska jag iväg till Far och fixa på vinterdäcken så det blir klart innan vintern slår till.
Det är riktigt jävla kallt här! bara en tidsfråga när snön kommer. Jag ogillar vintern väldigt mycket, iallafall när man ska köra bil!
Imorgon ska jag hämta barnen som befinner sig i fagersta och åka hem till lidköping igen.
På fredag ska jag,barnen och Anna dra till Cia är det tänkt... ingen av oss har dock några pengar så hur vi ska lösa bensinkostnaden är en annan femma! Fick höra att Linda ska åka till Cia oxå så det kommer bli extra trevligt!

Hatar känslan av maktlöshet när någon i sin närhet far illa... man kan inte göra något utan att riskera att förlora denna människa för att man lägger sig i...
Det finns så mycket jag skulle vilja skriva om just nu men detta är inte rätt ställe att ventilera av sig på
jag får väl börja med mina dikter igen...
Nu har vi festat klart för i år tror jag! Fy faan va bakis jag har varit!
Har haft det kul, det var roligt att träffa lite folk man känner, men nästa gång ger jag faan i å dricka.
faan... så lär jag hämta bilen som står kvar på stan oxå...

Såg på Tropic Thunder igår kväll... jag har väntat ett tag på att se på denna omtalade film, och ville inte ha allt för höga förhoppningar då det oftast resulterar i besvikelse.

Då kan jag säga att det var den absolut bästa filmen jag har sett på länge!!! har inte skrattat så mycket på ett bra tag så det kändes jävligt skönt.  Jag rekomenderar varmt alla er deprimerade stackare att genast se denna underhållande film och lovar att även den mest apatiska skulle dra på mungiperna ett flertal gånger!

Ytterst märkligt att alla så kallade program och så kallade talkshows som handlar om "rasism"
uteslutande tycks handla om vitas rasism gentemot andra etniciteter...

Ni som känner mig vet om att jag har haft endel starka åsikter som kan uppfattas som rasistiska, men även jag har vuxit upp och mognat. Jag har vissa åsikter kvar men dom kan jag hålla för mig själv för det mesta.

Tycker verkligen att rasism är ett ganska stort problem... överhuvudtaget! Men om man nu ska ta upp debatten på allvar (i sverige) då ska det väl inte bara handla om svenskars rasism gentemot invandrare utan även omvänt!? Det känns som att ordet rasist betyder vitas hat mot invandrare trots att det är precis lika rasistiskt i alla läger!
Nu är jag mycket piggare och mår faktiskt bättre, trots den långa dryga resan igår!
Det var faktiskt en ganska underhållande resa ...
Vid ett tillfälle hade jag en liten traktor med släp framför mig full lastad med vrålande kossor som käka hö och blängde på mig! Sedan blev jag underhållen av ljuv musik i form av timbaktu "tack för kaffet" Alla som känner mig vet ju hur mycket jag älskar bred skånska och Timbaktu! :(

Veckan efter operationen har gått fort, men jag har varit så dålig att jag knappt minns nånting från hela veckan! har mest varit sängliggande. Nu mår jag som sagt bättre igen, men oroar mig lite för en konstig  yrsel jag har som bara blir värre för varje dag som går. hjärntumör kanske?
Drömmde helt sjuka drömmar inatt oxå. Mamma sprang runt och dödade folk och jag gömde mig hos grannen för annars hade hon haft ihjäl mig med... när jag frågade om hon inte hade dåligt sammvete över att hon dödat en massa människor hon känner så svarade hon: -Klart att jag har det...men,men shit happens typ!

ja, vad ska jag mer säga!? Hoppas alla mår bra. Nu ska jag äta lite snart och sen mysa lite med min älskling.

Nu är jag lite piggare igen. Jag ska åka till Thomas imorgon, men vet inte ännu om jag orkar köra så långt... vi får se, jag är ju ganska envis!

Orkar fan inte skriva nåt mer så hej då

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Har haft en bra dag ändå för att Anna var med mig till sjukhuset. Vi var helt psyko båda två kunde nästan tro att vi gick på droger... Tack Anna för att du följde med vi hade det ju kul trots att vi stundom var nära på att somna!

Imorgon åker jag till Skövde igen, ska vara där kl 7, så jag lär väl köra vid 6 Skit kul! Mor var dålig... så lika bra att jag åker själv. Känns skönare att åka själv oxå, då kan man slappna av på ett annat sätt.
Jag har hävt i mig kaffe och snusat sönder innsidan av läppen nu, eftersom jag är fastande snart och ingen snus får man ju ta heller fy fan vad värdelöst! tyck synd om mig!!!
Kommer hem på onsdag, om jag orkar köra själv det vill säga hehe...

Hoppas alla mår bra, nu ska jag se på ett avsnitt av Heroes och sova Godnatt alla Goda.
Jag blir tokig snart och är redo att skänka bort mina bindgalna ungar!
nu mår jag sådär igen
Känner mig på ett kakkit humör...
ingen som känner sig manad att muntra upp en stackars deprimerad människa som mig? snälla...

Idag har jag fixat presenten åt Thomas. Pratat med Läkare, fått operationstid till nästa vecka. Sen har jag haft en smula ångest som vanligt. Funderar på vad faan jag ska klä ut mig till den 25:de som inte är för dyrt osv.
Ska upp tidigt imorgon och lämna barnen, sen bär det iväg till stan vare sig jag orkar eller ej... måste fixa allt denna vecka eftersom jag blir borta hela nästa. Måndag ska jag till sjukhuset och skriva in mig och tala mer med läkaren. Sen åker jag hem.  På tisdag åker jag tillbaka till skövde igen för operationen, blir kvar över natten för observation. Kommer om allt går som vanligt att vara hemma på onsdag igen. Mår väl skit hela veckan sen åker jag iväg till Hedemora på måndagen. Vet ifaan hur jag ska orka, men de blir nog bra! Nu måste jag sluta det ringer... sen ska jag sova, godnatt alla goda.

Pratade med cia igår och berättade om när jag och Anna hade suttit och kollat på knightrider.
Cia skrattade grymt och höll med om att det hade gått för långt ändå tills hon kom på att hon och John hade laddat hem hela serien !!!
Anna vi behöver omgående söka vård... mera vård!

Tim ,Tom och Erik håller som vanligt på att systematiskt driva mig till vansinne. Tom har sovit över här förstår ni...
Är det inte underbart så säg!
Nu står Tim och gnäller om att han vill spela så jag lär väl offra min dator då... snart
Det är illa, RIKTIGT illa om man sitter och ser på Knight rider på morgonkvisten, med skrikande galningar i bakrunden och med popcorn i halsen som frukost och en syster som ringer och klagar över att även hon sitter och ser på Knighit rider. Vi sjunger tillsammans... Eller ja, vi nynnar till låten som är med i serien...

Det finns ju faktiskt lite likheter med min bil och Kitt ;)
(Kitt är alltså den otroliga super bilen för den som inte är så innsatt i Knightrider serien... Hehe)

Fy faan vad glad jag är över att det inte fanns ett filmteam på plats när jag och Ann-Louise var på cinderella och festade!
Vilken mardröm det hade varit att se sig själv på tv när man vet hur jävla packad man var!!!
Kommer ju knappt i håg en timme av hela resan för fan!

Idag har jag och Thomas tvättat bilen hos Mor. Äntligen! Jag har även städat och röjjt i Tims rum., bakat kärleksmums, bränt kärleksmums...
Hade tänkt att skriva lite mer "spännande" saker men nu kom någon ut ur duschen och stressar mig genom att sitta och tjuvskika över min axel ;)
Så, nu skickade jag honom för att brygga kaffe åt mig i min nya kaffebryggare köpt på netto för 100 kr!
Tröttnade på min förbannade kokkanna.
Nu ska jag våldta min snygging hej då.
Det regnar ute! trökigt... snart åker Thomas hem... trökigt...

Jag är uttråkad.. trökigt