Min bil är lagad, men jag har gått till stan, applådera mig!
Nu har jag äntligen sansat mig något sen igår, Inga mord har begåtts!
Men gudarna ska veta att det har varit nära...
Vill inte gå in på närmre detaljer om mitt privat liv just nu.

På dagen igår var jag och Anna samt barnen på stan lite. Aldrig ska jag ta bilen till stan igen en Lördag! att man aldrig lär sig. Letade parkering i en halvtimme eller nåt. Träffade på Hazar en sväng hon satt på en bänk inne i särmarkshuset och såg ut att vara redo att föda. Kort tid efter det träffade vi Sofie och Tilia. Världens sötaste lilla unge :) Ja, och vi mötte även Dina med familj... nästan lite oroväckande att vi inte såg Maria och Allen nånstans... de brukar ju alltid dyka upp var man än är! Mina små änglar skötte sig inte som vanligt så tillslut fick vi nog och drog vidare hem igen. Anna skulle fixa iordning sig för de skulle åka på fest hos Malin och Samuel (han fyllde 30).

Jag känner mig så jävla seg idag orkar ingenting. Känner mig fortfarande sjuk i kroppen. Jag borde städa iordning nu för barnen är hos Stefan tills imorgon.

Kastar nog in ett kort från stads besöket i brist på annat. kakkit...



känner mig på ett fruktansvärt humör... synd att folk inte fattar när de ska ge sig. Så himla osmart att försöka reta upp mig jag kan försäkra er om att det är en mycket korkad ide... jag tänker inte ge mig jag vet när jag har rätt... och det har jag ALLTID! hehe...

En jävla massa människor jag måste hälsa på... lite svårt att få de att gå ihop när alla envisas med att bo så långt bort! och jag tänker hädanefter vara försiktig med min bil så det blir nog ingen lånresa på ett tag.
Nu ska jag döda någon hej då...

Tack vare Mor och Torkel och även min kära kille så är nu  min bil lagad!!! min tacksamhet är  enorm just nu!

Borde nog fixa iordning mig själv lite... men orkar inte mår som vanligt dåligt och vill helst bra sova.
Men är ändå på ett ganska bra humör då min ohängde karl kommer på besök ikväll :) blev riktigt överaskad när han berättade att han skulle komma hit igen.. och så snart! känns visserligen som om det var jätte länge sen han var här men när jag räknar efter lite så är det nog bara ca 4 dar sen!

Bortsett från att han kommer och att jag glädjs åt det ,så har denna dagen varit allt annat en bra. Morgonen började med att jag inte han få imig nån frukost vilket i sin tur ledde till omänskliga skakningar i kroppen och pendlande humör. följt av vredesutbrott som kan jämföras med tonnårings. Jag tappade saker i golvet och målade kajal i hela ansiktet och strumbyxor gick sönder och inga kläder gick att finna någonstans... helvete vad jag hatar sådana dagar som denna då bara allt går fel hela tiden. jävla skit!

Men nu ska jag lugna ner mig, ta en dusch, snus och bara slappna av tills min Lover kommer hit.
Hoppas på en bättre dag imorgon.. då min bil ska tas om hand av min Mor och hennes Torkel... kommer att uppdatera om dessa spännande händelse utvecklingar ang min underbara bil. God kväll allesammans.


Är inne i en målar period istället för mina dikter. Ibland känns det bättre att måla de man känner
Datumet på mina bilder stämmer inte för den som undrar...
Anna och Tom dök precis upp hemma hos mig...
 Anna har shoppat som vanligt. Hon har innförskafffat sig en fuskpäls av något slag...
Anna säger: - Jag vet inte, jag har bara alltid velat ha en död räv kring halsen haha!
hmm... ja visst Anna visst ska du få ha ditt döda djur i fred. Jag tänker då inte låna det.
 Tom var så gullig så han fick glass av mig och han belönade mig genom att ge mig fingret jag har bildbevis se nedan...




Jag är hemma hos Anna just nu och monstret har äntligen vaknat ... Hon har legat och snarkat i soffan sen jag kom hit.
Jag vill ha kaffe Anna tänker jag..
-Jag vill ha kaffe och jag vill ha de nu! skriker Anna
hm.. konstigt att vi tänkte på samma sak...
-Varför gör du inte kaffe till mig då?
-Därför att de inte finns nåt, annars hade ja ju gjort de ja håller ju på å dör... grymtar Anna.

Jaha, tack för den ... jag har ju bara suttit här och väntat på mitt kaffe i en timme nu!   jävla Anna..
Nu ska hon göra iordning sig för hon har en nageltid hos malin kl 12. Jag hade tänkt att ja skulle fixa bilen på nå sett men tycks inte finnas nån som kan ´hjälpa mig me det, så nu ger jag snart upp! Fan,faan,faan.
Jag får väl pallra mig själv hem, och sitta och gråta över min skitbil ett tag..
Jag sitter här och blir helt galen... E.M.D
vad i helvete! jag trodde att denna grupp var ett skämt först, men det har vsat sig att det faktiskt finns massor av fans som skriker och är helt förälskade i dessa fjantar. Jag skrattar ihjäl mig, dom är ju så mesiga att det vänder sig i min arma mage!
Vem orkar reda upp mitt liv...
Nu sitter Thomas på tåget hem til Hedemora...
jag kommer sakna honom som faan, jag har haft de så bra när han har varit här...
Igår var Anna, Thomas och jag och fikade en snabbis på söderströms och jag malde på om hur fruktansvärt goda smörgåstårtor och gräddbakelser de har där som vanligt... men de är ju sant ju! jag käkade en prinsessbakelse så klart!Anna malde på om sina skakiga ben efter sina övningar hos sjukgymnasten och sin annalkande nageltid hos Malin.A.
Ja, och Thomas bara lyssnade på oss... arme stackare! det tenderar att bli en massa kackel när vi systrar träffas vet inte riktigt om Thomas är van vid det.. men lika bra att vänja sig hehe!
Igår när vi gick hem sprang jag in på rydens en snabbis och köpte en fodrad hoddie som jag har önskat mig den kostade 600kr men jag hade ju mina present sheckar kvar :) så jag känner mig mycket nöjd bara ett par skor till och ett par byxor så är jag nöjd.. ett tag hehe. Nu ska jag käka lite kladdkaka och dricka lite kaffe hoppas alla har en bra dag tack o hej.


Erik var så gullig imorses! Jag var ute och lekte med honom en stund efter att vi hade lämnat Tim till förskolan.
Han bakade pizza till mig och jagade mig med pinnar och löv. Fick så dåligt samvete när jag skulle lämna honom till dagmammman han ville vara med mamma idag :(
Men jag lovade honom att vi skulle gå och se på fiskarna på Zoo när jag hämtar honom senare idag. Jag älskar mina barn så himla mycket! va skulle mangöra utan dom!

Usch, vet inte vad man ska orka skriva riktigt. Har inte haft nån större lust att skriva på ett tag.
Kan ju börja med att säga att jag hade det mycket trevligt när jag fyllde år. Fick en massa bra presenter och uppmärksamhet. På fredagen kom vår kära efterlängtade kusin hit. Hon hade tagit med sig sitt goda humör och en dvd film i present till mig och Anna. Vi satt och gjorde narr av människorna på ensam mamma söker och drack lite vin.
Linda läste högt ur en kondom bruksanvisnings brochyr... Drömde om Shorter och deras år tillsammans. ;)
 
På Lördagen var det dags för fest här hemma. Linda hade knåpat ihop en massa roliga frågor om mig och Anna.
Vissa människor gick verkligen in för att vinna och få rätt svar på alla frågor. Jonas vann, och en autograph på valfritt ställe på kroppen var vinsten ;) jag undvek Jonas så gott de gick resten av kvällen då han vänligt men bestämt klargjorde vart han ville ha sin atograf... Snusk gubbe!
Vi dansade finsk polka, plågades av Malins egen brända skiva som hon tagit med för vår skull med alla gamla låtar som mr bombastic, Scatman osv. Sen vart det utgång till Stadh. Dansade som galningar (trots att jag egentligen var sjuk och mådde skit) Men det gick faktiskt bra ändå och nu mår jag ju bättre igen. Sen vidare till Majjos, där det var ganska trist tyvärr men de gick de med. Allt som allt så har jag haft de jätte roligt och är glad att alla kom hit. Saknade några människor väldigt mycket och hade önskat att ni var där men de får vi ta en annan gång.
Cia, Emma, Ann-louise, Madde,Dina. Ja, ni vet vilka ni är ;)

Nä nu ska jag hämta lite kaffe så skriver jag mer senare Love you all!
Ja, idag fyller vi år då... kul.
Jag vaknade tidigt av att sitta frammåtböjd med krampaktiga hostanfall. Mår fan inte så jävla bra alltså.
Igår kväll mådde jag riktigt dåligt igen orkade inte göra något. Jag hoppas jag mår bättre lite senare så man orkar ta emot allla som kommer hit. Thomas kommer oxå hit idag :) Och det ser jag fram emot.
Varför ska min kropp vara så jävla kass för? Imorgon har jag varit sjuk i tre veckor!
Men det kunde alltid vara värre... min bil kunde ju vara sönder eller nåt... eller vänta nu! Det är den ju....

Ja ursäkta om jag låter lite självömkande är bara så jävla trött på skiten. Jag är iallafall mycket glad och tacksam över att barnen mår bra.
Nu ska jag försöka dricka min näringsdryck och sen hoppa in i duschen.
Jag har mått lite bättre idag. Har kunnat andas lite bättre men hostan vägrar ge med sig.
Har gjort lite fint i sovrummet i så lungt tempo som möjligt och tvättat säng lakan. Så nu är jag helt slut.
Hoppas jag inte blir sämre igen pga detta.
Imorgon SKA jag må bättre annars vet ifan va man ska ta sig till... jag har INTE tid!
Ja, nu vet alla att jag lever iaf. Hoppas alla andra mår bra.
Igen! Har visserligen varit förskyld, hela tiden, men trodde jag vart bättre. Men nu mår jag alltså skit igen ont i halsen och förskylningen är nästan värre en förra veckan. Nu orkar ja inte skriva mer jag skaaaa krya på mig