Nu bor även Cia och bebis Oskar här med mig! Men det är mysigt, har ju saknat dem båda.
Anna, Cia och Oskar är i stora rummet och babblar om nåt och jag tvättar för fulla muggar. Skönt att få lite hjälp nu när de är här. Barnen fick vara hemma idag, kom hem sent igår och de ville träffa Cia och Oskar lite. Nu sitter dom och leker i Tims rum som Cia har spenderat några timmar med att städa medan jag var borta hehe...
Regn och trök ute just nu. Får se vad denna dagen bjuder på... Alla tycks ha problem och bekymmer just nu, ska det aldrig vända?!
I mitt huvud snurrar bara alla tankar runt... Kan inte tänka klart just nu. Mår bra för stunden, är med Thomas.
Nu är Sixten här, Anna ska vara barnvakt för Dina hade ett möte med jobbet. Underbara älskade Sixten, så jäkla söt!!! Mår allt lite bättre när man kan pussa på bebisar. Nu ska jag iväg till min psykolog. Orkar och vill inte men måste nog. Ska ge det ett försök. Har nåt emot psykologer, hatar att öppna mig. Men jag tror det är dax nu.
För att komma över saker som har hänt i barndommen och bli av med demoner man stängt inne så länge.
Jag gör det för mina barn och för mig själv.
Idag har jag varit på stan igen. Träffade Elinor och Barnen. Blev bjuden på fika och fick med mig en massa kläder och skor till Erik, Mycket uppskattat kan jag säga! Gick runt lite i affärer, köpte en spindelmannen mössa till Erik och lite kläder till Tim. Skiter i min ekonomiska situation just nu... Går bilen sönder så får den göra det jag måste ju kunna köpa kläder till barnen. Försöker verkligen vara stark just nu, på många sätt.
Blev naturligtvis dålig bara några minuter efter jag skrivit förra inlägget. Går så jävla snabbt jämt. Feber känsla och helt matt i kroppen värk och svårt att andas. Fick lägga mig i sängen ett bra tag innan det blev lite bättre.
Är så jävla trött på detta nu...
Imorgon hoppas jag på att må bättre för då ska jag hälsa på Elinor och hennes hjärtan. Sen ska jag nog passa på och hälsa på Mor efter det.

Jag och Anna såg precis på Roast på Berns och skämdes en del som vanligt, inte deras bästa prestationer direkt.
Misstänker att det är betydligt roligare på plats. Jonas var på sjukan idag igen och dessvärre vart han tvungen att ha kvar mannicken på bröstkorgen. Men han fick i alla fall åka därifrån. Så det blir mer sjukhus besök för stackaren.
Han verkar i alla fall må bättre som tur är.
Jag är barnledig idag. Stefan tog dom igår kväll och beslöt att de skulle stanna till i morgon. Inte mig emot just nu kan jag säga! Mina små gremlings är fruktansvärt dryga att ha å göra med just nu.
Nu ska jag läsa en bok sen sova och drömma om alla mina miljoner

Har nyss kommit hem från stan. Har käkat på Mimmis Med Louise och Malin. Det var jätte gott! Kyckling pasta i ädelostsås och sallad, mumma! Dock proppmätt fortfarande. Gick lite i några affärer och blev lite deppig över penga bristen. Men jag köpte i alla fall solglasögon för en 20 till mig och Anna. Har slösat pengar idag, det gillar jag inte alls, men ibland måste man ju få unna sig lite. Blir nog illa tvungen att sälja på tradera ändå...
Jag behöver inte gå upp med ungarna imorgon!!!!!!!! Faaaan vad sköööönt!!!!!!!



undrar när min näsa ska sluta rinna å vara täppt...
...Not realy! Anna och Jonas är på väg hit nu när jag precis har lämnat barnen till Deras Far. Hade gärna varit ensam för en gång skull. Men det klart att de ska få vara här, Jonas ska ju till sjukhuset och allt imorgon. Röntgen osv.
Idag har jag varit hemma hos Maria och fikat lite. Barnen har betett sig som monster hela dagen. Så jävla trött idag.
Skönt att slippa gå upp med barnen imorgon bitti.
Strax en ny vecka då... Oroar mig för den närmsta framtiden...
Är det nån som är intresserad av att köpa vintage väskor så kan ni kontakta mig föresten! Har några stycken riktigt snygga, men behöver pengar och har inte orkat lägga upp några på tradera.
Kan lägga ut  bilder på några. Jag har 3 st oversize väskor och några andra märkes axelbandsväskor. Bla. The Bridge!
Oversize Vintage äkta Skinn/ Läder:
Uscha! Vilken gammal kärring man känner sig som på möra. Ryggen är stel, nacken är sned och man kan knappt andas utav allt backflöde man har haft i matstrupen under natten. Undrar om jag nånsin blir kry...
Ska försöka dricka lite kaffe utan att magen kraschar nu för annars kommer jag aldrig igång här.
Kaffe och snus det är bra grejer det.
Tänker då inte låta Honom bli som Martin som skrek "färdig torka"  när han var 8 år...
Barnen och jag såg på  Ice age 3 igår och de fick godis och chips. Härligt att vara ensamma för en gångs skull.
Nu leker Erik King Kong inne i sitt rum och Tim ser på teve. Jag har inte orkat göra i ordning mig ännu.
Orkar fan inte nåt. Men jag måste så nu får jag väl tvinga mig själv in i duschen, förtränga känslorna att dränka sig och fortsätta dagen med mitt påklistrade leende.
Ser lite trött ut men ändå...
Trött och less
målar på ett leende
allt för dig
allt för er
inget kvar...
Ett liv i spillror
flera liv en spillra
...inget går ihop
suger musten ur mig själv
tänker inte skylla på dig
Har hälsat på sjuklingen nu. Han såg inte alls pigg ut stackaren. Det fanns en möjlighet att han kanske skulle få åka hem med dosan de har kopplat på honom om han bara tog det lugnt. Vi får se.
Jonas ringde tidigare i dag och var på väg in till akuten... Trodde att han höll få att få hjärtinfarkt eller liknande.
Det var tydligen Nåt med Lungan. kollapsad eller nåt misstänker jag. De har sugit ut luft ur lungan med en slang och väntar på att röntga. Nu ligger han på ett rum full med morfin. Anna har inte hört av sig på hela dagen men Elin( Jonas syster) Har ringt några gånger. Nu är Anna på väg hem till mig igen. Stefan skjutsar henne då han har tagit körkort idag! Så det har varit bra saker som hänt idag också. Thomas har åkt hem och det känns tråkigt men skönt på samma gång. Det blir lite för mycket folk här när Syrran bor här och allt. Inte så mycket privatliv för mig och Thomas om man säger så! Hoppas bara man har råd att åka och hälsa på honom snart... Det var ett jäkla tag sedan man var i Hedemora nu.
Nu är jag livrädd att min lunga ska kollapsa då jag har ett fel i den... Paranoian tar över! mycket lungrelaterade problem nu föresten... Jag har en tumör eller cysta i min högra lunga. Läkaren sa att det såg ut som en godartat tumör men att vi måste göra en massa undersökningar och prover. Får väl se vad som händer. Är inte så orolig men känner inte för att åka runt och göra en massa undersökningar igen. Tycker det räcker med dom jag gör i vanliga fall. Ska in på operation snart också så man kan tycka att det kan räcka.
Ja,ja nu kom Anna hem. Stackars lilla Jonas! Han ligger ensam på sitt rum nu! Jag ska skjutsa Anna till sjukhuset imorgon så får vi se om jag får hälsa på sjuklingen! Nu ska jag ge kvällsmat åt ungarna och sen bara ta det lugnt...