känner mig en aningen mör idag efter vår ute kväll. Jag och Maria dansade hela kvällen hon var nykter så fick skjuts dit och hem skriver mer när jag inte är lika bakis tror jag känns inte vidare frestande att ställa sig och baka pepparkakor kan ja inte påstå men va gör man inte för barnen


snygging bild!!?? efter sminkpåläggning osv innan utgången..

image45
image43


Fy faan vilket jäkla humör man är på denna morgon då. fantiserar om hur man på bästa sett ska göra illa några grannar utan att bli polisanmäld eller tvångsinnlagd på falbygden med tvångströja och en lagom dos med el chocker aahhahhah!!! blir vansinnit galen när man ligger och försöker sova och så börjar grannjävlarna med sin skit musik och bankande i väggarna och allt va du nu är jag vill tortera dom länge länge! inte nog me det! så börjar nån jävel att smälla smällare där ute vilket resulterar i att ida vrålar (ett oerhört gutteralt vrål) och sedan börjar mummla osammanhängande och fullkomligt obegripligt  vilket i sin tur slutar med att jag tar till de enda som kommer att lindra min stundande psykos något ,nämligen SNUSEN..mmmmm...
image42

Måste ju säga att jag precis som alla andra (antar jag) har stressat halvt ihjäl sig med de sista julklappsinköpen just idag utav alla dagar! Det var faan de värsta ja vart me om idag! Folk är ju faan inte friska på en fläck..vet inte hur många gånger jag har vart nära på att bli påkörd idag bara för att folk ska ha sinna jävla parkeringar!
Hur korkad är inte jag då som tar bilen denna dag! ALDRIG MER! Det tog mig en timme att skaffa parkering bara för att köpa min jävla akne créme!!!
Anna är här hon är oxå helt slutkörd idag, Hon har fixat lite åt mig på systemet. Vi ska ut imorgon jag har tvingat Anna att följa med mig har ju ingen annan villig själ att lura me mig tack gode gud för att man har syrror ibland!
Har dåligt sammvete över vad man har stoppat i sig..men de är ju så svårt att låta bli ju...


image39
Fy faan va trött jag är då.. sitter hemma hos Anna nu eftersom jag fortfarande inte har nån jäkla dator hemma!!! aahhr..blir så less, undrar om den nånsin blir lagad?!
Anna Tom och jag har varit hos Mor en sväng idag och snyltat lite! Har varit så sugen att hitta på nåt idag men de är aldrig nån som vill hitta på nåt mé mig! vill ju för faan kunna gå ut och ta en kaffe eller en öl på kvällen me nån..spela biljard fika va faan som helst bara jag får komma ut och se folk kunna driva med folk är ju livsviktigt för mig ju..börjar bli lite trökigt att sitta ensam hemma och driva med folk på tv:n
JAG Ä SÅ JÄVLA TRAGISK!!!

idag har jag hunnit höra Marie piccassos? låt spelas minst 3 gånger under mina bilfärder genom stan. som om man inte tröttnat på människan redan när bigbrother sändes..åhh de ändå som skulle göra de hela uthärdligt är ju om henne söta pappa hördes snörvflandes i bakgrunden..

                                         
Min absoluta favorit film nu när julafton närmar sig med stormsteg! Ni måste se hela denna trailern!!!!!! så jävla bra!!!image57
fy faan va dyrt allt blir lagom och bra till julen! smällar man får ta i dessa tider antar jag!

Igår var vi på Lucia fest med barnen det var jätte kul, de va så himla söta (mina barn alltså) ok då de andra snorungarna var ganska söta dom oxå! Sångbegåvningen var väl inte på idol nivå direkt men alla sjöng iallafall.
Ett av barnen i gruppen tyckte de var roligare att bara skrika mellan varven..det gladde mig att det inte var ett av mina små änglar hehe. Mitt hemma lagade julgodis gick åt som smör i solken! känner mig riktigt duktig.Godiset bestod av följande: gräddkola med jordnötter, polkagristryfflar och vanlig smaskig kola! som jag har slitit med detta jäkla godis! nästa gång ska jag strunta i att slå in dem i papper och sånt lyx, bara att slänga i hop de i en klump så kan alla äta från varsitt hörn.. faan va jag är smart! nu ska ja avnjuta en rykande het kopp kaffe sen lite nytta by by .
Faan va länge sen man var här, känns lite onödigt att betala 200 spänn i månaden på internet när min dator fortfarande är pajj! ja så då får man sitta på komvux och skriva lite.

Igår kväll var Sofie och Ellen hos mig och käka lite tacosgratäng (så jäkla gött) men min mage känns fortfarande svullen som en spärrbalong.. Anna lagade gratängen och hjälpte mig att plocka iordning och handla osv. Vi var helt psyko igår jag och Anna! har lite dåligt samvete över våra skrattanfall och vårat anmällt dåliga uppförande igår Sofie såg måttligt road ut kan ja tillägga! Men vi var så jävla övertrötta och om man märker att nån blir trött på oss så blir det bara ännu värre tyvärr...synd att våra vänner verkligen inte har samma humor som våran familj har,då det onekligen väldigt lätt blir missförstånd hehe.. jaja de är förmodligen vana vid oss vid detta laget!

Jag hade det mycket trevligt iallafall och hoppas att vi snart träffas igen!
Ne nu ska jag försöka göra lite nytta igen..