sitter och käkar bullar! fick en påse av stefan igår för han hade varit hurrtig och bakat lite! he,he inte mig emot!

får nöja mig med pulver kaffe stefan har tagit kaffe bryggaren, jag ska fixa en kaffe kokare tycker de är rätt coolt me kok kaffe! hehe jaamen visst är deväl de!?
jag har smitit undan från barnen en stund dom sitter och ser på barnkanalen nu med varsin kex choklad i munnen.
måste muta dom lite om man ska komma undan. faan va tråkigt väder de är ute de spöregnar bara öser ner jag som hade planerat en massa saker vi skulle göra idag utomhus märkväl! och jag har inga regnkläder ja ja vet dålig mamma alla föräldrar måste ha regnkläder ju, men inte jag inte! fy dig Hilja!

nä jag får sammla mod och ta en tur till badhuset istället de älskar dom små. får se hur de blir idag,men vi måste ut annars kommer ett brott att begås av nån av oss!

Ja, de har regnat hela dan idag och så har jag suttit i telefon hela dan..så de blev ingen tur ner till komvux, men! jag har faktiskt ringt istället och fick en tid till nästa vecka! så då har jag äntligen kommit så långt nu har jag ju inget val annat en att masa mig dit..
har storhandlat idag och igår hjälpte jag stefan att städa sitt underbara spindelnäste till hem det värker i min arma rygg! ikväll ska jag tvinga hit maria så att vi i lugn och ro kan titta på desparate houswifes stefan har barnen! JAG ÄR BARNFRI!!!!                                     Hoppas du mår bättre Linda jag saknar er!

varför ska jag va en sån puckad idiot för?! nu har jag ångest för att jag råkade köra för nära trottoar kanten me bilfaan så navkapseln ser förjävlig ut och däcket ser en aning slitet ut!  varför ida varför?

komvux skulle jag ju gå till idag också! så här gick det till: jag kom in i entren och fick till min stora fasa syn på ungdommar överallt och ¨då var de kört hade ingen aning om att jag var så här folkskygg fortfarande,
jag drog genast fram mobilen och låtsades ha ett sammtal med någon när jag isjälvaste verket stod och ringde till min hemtelefon me vetskapen om att ingen var hemma ja för då kunde ju ingen ringa mig medans jag stod och låtsades tala i telefon för de hade ju verkligen varit pinsamt. jag vågade mig ivilketfall sommhelst på att se mig lite omkring med telefonen tätt tryggt mot örat och fick syn på skylten mot studievägledarna men där satt ju en massa människor så jag vågade inte gå dit utan fortsatte mitt  "sammtal" medans jag lugnt gick där ifrån och ut i tryggheten.

ja! så imorgon är de nya tag som gäller! ingen jävla mobil ska med och jag ska banne mig springa in utan att se mig för..hoppas jag inte snubblar över nån bara hmm ja jag återkommer med detalier om mitt andra försök imorgon.. gonatt.
så var de helg igen då!
sitter ensam som vanligt, barnen sover så inte ens dom kan förgylla min tråkiga kväll!
kanske skulle väcka dom?! ne kanske lite taskigt..
grannen har åkt bort hela helgen och maria umgås me sin familj. Anna och Jonas har varit ett par i 6 år idag! kul för dom..
nu ska jag läsa lite och sluta klaga på min nästan outhärdliga kväll för vad gör väl en bal på slottet..
strax ska vi fara iväg till Far, jag mår illa känner mig som en gammal tant! jag är så himla ledsen över hur jag har låtit Tim gå och se ut när han var minre fy fy fy dig eda!!!
har lovat mig själv att aldrig låta Erik se ut så där men deklart man vet ju aldrig! ibland är man aningen sinnesförvirrad när de gäller sina barn, ska inte klippa erik själv ska gå till en riktig frisör..
Madde kom hit för ett tag sedan med sin lilla Teo! så jäkla söööt! man glömmer så snabbt hur små dom är.
teo är 6 veckor nu och jag älskar honom redan så underbar!!! nu gick madde på toa så jag ska ta teo lite för han börjar gnälla igen gullgubbe hej så länge.
Nu är vi framme i fagersta, resan gick ovanligt bra, ungarna skötte sig exemplariskt!
 känner mig stressad inför vår vistelse här bara, så många man måste hälsa på och så lite tid.

Idag fyller Thor tio år! han ska komma hit imorgon så ska vi fira honom lite. jävligt svårt att köpa present till den ungen bara han har ju redan allt!

föresten på tal om något annat så finner jag det alltid lika intressant och spännande att se hur stefan förändrar sig (till de värre) när han kommer "hem" sex skämten haglar och ordvitsarna likaså! hmm jag är måttligt road av stefan och hans bröders humor!
bäst att sluta skriva han sneglar åt mitt håll nu försöker läsa vad jag skriver haha hej så länge!

Ja just de ja, jag har ju glömt att skriva om min och Annas födelsedag!

det var jätte trevligt ungarna skötte sig bra och vi fick en del uppvaktning. är faktiskt mycket glad och överaskad av alla snälla människor som brydde sig så mycket om oss nu orkar jag inte skriva mer men tack alla så mycket för en fin dag!

Idag har Malin och Järve varit här och hälsat på lite! det var verkligen jätte kul att de kom hit, vi har fikat och tittat på top model hela dan, stört oss på hur falsk Tyra Banks är och grämt oss över att vi inte har rätt längd för att medverka i svenska top model! det får helt enkelt bli idol för oss..

sen vet jag en hemmlis om Malin, men den får hon berätta för mina kusiner först så jag inte förstör överaskningen!

Annars lider jag som vanligt av en smula beslutsångest..Vi skulle åka till Killfors på Mån men har inte tillräckligt me pengar nån av oss. måste ivilket fall som helst åka till fagersta, Thor fyller 10!
det är ju bara de att jag måste till studievägledarna på komvux innan de är försent och bokar jag tid nu så har jag förmodligen en tid till nästa vecka..och där ligger problemet! måste ju till fagersta nästa vecka,  pappa har desutom lovat att fixa bromsröret på bilfaan! ja! och min handikapsersättning går ut snart så jag måste söka nytt så fort som möjligt, fixa Läkar utlåtande av en läkare som alltid håller sig undan från mig ser verkligen fram emot detta!

Ne! men allt kommer nog att gå fint blir lite stressad bara är inte van vid allt detta nya! det är slut på mina soffpotatis dagar och jag gråter...
Nu har stefan fått en lägenhet. han kommer nog att flytta in redan nästa vecka.
självklart fick han våran gamla lägenhet! ja han kan nog fixa iordning den hoppas jag för de var ju långt ifrån en dröm lägenhet när vi bodde där!

befinner mig verkligen i en ekonomisk kris just nu och bättre lär de väl knappast bli antar jag. jag måste försöka spara en liten summa varje månad annars är de kört me räkningarna här hemma.

saknar mina vänner mina kusiner och min familj känner mig bara ensam just nu.
imorgon fyller jag och anna år yippi! ingen av mina vänner behagar komma. sofi är magsjuk ellen har inte hört av sig maria kan nog inte men kanske min trogne granne kommer!
ser ivilket fall som helst fram emot att mor och Dina kommer, Malin får nog ingen skjuts som vanligt. stackarn!

fy vad jag klagar idag! ne, jag ska strax hämta barnen och då lär jag se till och muntra upp mig så dom möts av en glad och trevlig mamma. Erik ska vaccineras idag han ska få en hemsk spruta och sen kommer han nog att må dåligt resten av kvällen lilla killen! nu får jag skynda mig hoppas alla andra mår bra!.
var bara tvungen att skriva lite snabbt, Vi har precis ätit en underbar middag som Cia har lagat och jag är proppmätt. efter mitt akuta toa-besök kommer jag ut i stora rummet där allabarn skall befinna sig för att i stillhet se på ice age..då jag ser tom ligga med en kudde över eriks huvud! tom försökte döda min bebis! vad är det för ungar vi har?! nu dommnar min arm bort bäst att sluta hej så länge!.
Nu är vi här! det var nog den värsta bilfärden hittils..Tim,Tom och erik skrek praktiskt taget hela jävla vägen.
vilket så småningom också ledde till att jag och anna förvandlades till skrikande monster.

vi försökte vara lugna och trevliga i ca 1 timme men när våra öron tillslut fick nog så gick det inte att resonera längre. Jag kan erskänna att jag sjönk lågt ett tag när jag hota att släppa av dom till trollena som bor i skogen och som äter små elaka barn till middag..men det är ju nästan sant ju!

nu när vi har varit här sen i torsdags kväll så tänkte vi att dom skulle hinna lugna ner sig något..men ack så fel vi kunde ha. Mina barn har förvandlats till gremlings!

Nu är jag själv här med tim och erik vi ser på bortspolad. Anna cia och Tom åkte till Lund för en stund sen..vi var ju så smarta som först nu kom på att alla inte får plats i bilen! Vi som hade tänkt att åka till malmö och fönster shoppa..

nu ska jag mysa med mina änglar innan de andra kommer tillbaka
Jag hörde att Luciano Pavarotti har dött i morses..vem ska kunna ta hans plats undrar jag då? visst finns det fruktansvärt duktiga opera sångare kvar men ingen kan väl riktigt mäta sig med Pavarotti?!strax ska jag åka iväg till secondhand igen.. Sen kl 12 ska Stefan bjuda mig och Anna på Lunch, gräddstuvad pyttipanna med ägg och rödbetor.
välldigt generöst av honom får jag ju erskänna. men känner mig ändå lite besvärad hade tänkt att vi skulle vara ifrån varandra ett tag men det verkar som att det är omöjligt..
Jag och Anna har vait och hälsat på Malin nyss, tittat på hennes nya häst som var jättefin..men tydligen är den ond!
vet inte vad det är för fel på hästarna de får där borta för alla har varit eller är ondskefulla
men Morran*   häst faan var åtminstonde from idag när vi var där, hon måste ju naturligtvis visa sina bästa sidor när vi hälsar på..allt är en plan för att alla ska tro att Malin själv är paranoid och galen som går och innbillar sig att alla hästar är satans avkommor. Tycker verkligen att namnet är bra på hennes fina häst.

                                                                                                                                               ja kommer tillbaakaaa..


Nu förstår jag åtminstonde hur man tar sig inn!
Har precis lämnat barnen..känns redan tomt här,men ändå skönt att få lite egen tid!


Vi red på den växande stormens vindar,
Vi löpte till åskans ljud.
Vi dansade bland himmelens blixtar
och slet själva världen itu.

/ Robert Jordan.


Är välldigt inne på minna älskade böcker just nu, har inte haft råd att köpa fortsättningen bara,två nya böcker har kommit ut. Biblioteket vägrar jag att gå till av naturliga själ! (anledningen finns nerskriven på hiljas bloggar).


Visste ni att om man drömmer om choklad så är det ett gott tecken som tyder på att man snart kommer att få en belöning eller present, eller så kan man vinna något! hoppas jag drömmer om choklad inatt!
Fattar som vanligt inget!? men de blir nog bra får tvinga min kusin att hjälpa mig me detta!

Ska det vara så svårt att fatta enkla beslut? lider av beslutsångest mest hela tin.

Börjar bli välldigt trött på mig själv ..när ska jag ta tag i mitt liv?
nu måste de snart hända något annars dränker jag mig i vattenpölen här ute..ne fy! de vill jag verkligen inte behöva göra tänk på alla hemska maskar!

nu ska jag rycka upp mig för strax är jag barnledig och då ska jag bara lata mig..igen eller så kanske jag skulle ta mig ikragen och få saker gjorda medans jag kan!

Ja, får väl försöka sig på att skriva ner lite om min fantastiskt spännande vardag!
mitt liv är så oerhört inntressant ,så jag kännde mig bara tvungen att starta en blogg här.

men jag har kommit fram till att det är välldigt bra att skriva lite för då  sviker inte minnet mig lika mycket..jag kan hålla koll på vad det igentligen är jag pysslar med på dagarna!