Vaknade av att Erik ville att jag skulle följa honom till toaletten för han var mörkrädd, då kände jag att han var varm! Hostat hela natten och mådde dåligt min lilla skitunge. Han spydde en gång oxå och mådde illa. Blev till att lägga sig i badet med prutten då han inte orkade sitta med spyhinken längre. Blev som tur va inget mer kräkande. Men han hostar ju typ lungorna ur led så inte så konstigt kanske. Han mår redan bättre idag som tur ärm feberfri än så länge. Jag är ovanligt optimistisk och inbillar mig att jag kommer klara mig ifrån denna hemska skit.
 
 
 
försöker bearbeta alla olika intryck och plötsliga ovana känslor inom mig efter dagens terapi session.
 
 
Ho am i ?
 
(sagt som Derek Zoolander säger det.)
 
 
 
Läkar besöket i går gick förvånansvärt bra. Tog en massa olika prover och fick prata av mig. Han tog sig en titt på min onda högersida och min trasiga axel. Den kändes inte så bra och eftersom jag har stora problem sedan jag fyllde 13 med just höger axel så kan det ju hända att den har blivit kronskt skadad efter alla problem och även efter lungop. Så fort jag gör nåt med armen eller lyfter nåt så blir det förvärrat igen med akut smärta och känslan av att den inte sitter som den ska, känns som att den hoppar ur led och jag får väldigt ont i nyckelbenet. Högersidan blir då värre som följd och jag får till slut svåra smärtor. Jag är extremt spänd i nacke och axlar just nu så jag känner mig snurrig, huvudvärk och svårt att sova. För mycket smärtor på samma gång.
 
 
 
Idag har jag varit på terapin. Gick lättare idag och fick reda på mycket om mig själv som jag aldrig har tänkt på förut. Målet är att jag ska kunna finna mig själv. Veta vem JAG är och att jag ska börja göra mer saker för att jag vill och att sluta tänka på annat och andra så mycket. Finna i att man har fula sidor oxå och att det är okej. Tillåta mig själv att bli ledsen utan att stänga av sina känslor. Det är en lång väg kvar... Mycket att arbeta med och det känns både jobbigt och bra på samma gång. Hon hade satt diagnoser på mig sa hon idag. Borderline, posttraumatiskt stresssymtom och svår stress med ångest som följd. Blev inte jätte förvånad då Anna har samma sak. Men det känns inte bra. Tycker inte om när man blir dömd pga sådana diagnoser. Återigen är jag där! Bryr mig för mycket om vad andra ska tänka och tycka. Ja som sagt det är en lång väg att gå. Att jag skriver allt detta ser jag som en form av terapi. Jag får ångest över att jag skrivit allt detta och kommer må skit när jag har publicerat det. Men jag tvingar mig själv.
 
 
 
God morgon! 
 
 
 
Nu ska jag och ungarna åka till Anna för en mysig,lugn filmkväll med barndomsvännerna. Blir nog trevligt hoppas jag. Längtar till Hilja! Ja och Tom med såklart! Hoppas alla andra har en trevlig helg!
 
 
 
Besöket till kuratorn började jobbigt men när jag gick där ifrån kändes det ändå bra, fick lite mer klarhet i vad som förväntas av mig och vad hennes uppgift är osv. Är stolt över mig själv för att jag tvingade mig själv till ett samtal med pds efter kuratorn, även det gick bra tillslut. Nu kanske jag kan släppa på besvikelsen och känslan av ensamhet kanske ordnar sig. Ska till livskunskaps gruppen i morgon och det är en utmaning. Får se hur det går, det är första gången.  Alla självmordstankar och syner poppar fram var annan dag men vågar nog hoppas på förbättring även där. Bara jag inte är ensam för mycket med all smärta och värk. Beroende på hur det funkar imorgon så blir det ev. måndagar och torsdagar på pds hädanefter och ons hos kuratorn. Då är det bara sjukgymnastiken kvar att fixa...
 
Annars så har jag haft ovanligt ont i högersidan och har tagit mycket mediciner idag utan att det har hjälpt tillräckligt. Har gjort rörelser i dag som jag kommer att lida för längre fram. Jä,jä. Har köpt lite grejer på sechond hand i dag. Ett playmobil skepp för 100 kr till Erik och lite små grejer till mig. Bla en skinn jacka och två tröjor. Har lagt ut lite foton på andra bloggen.
 
Nu måste jag försöka sova. Alvedon,attarax,morfin ska väl funka.
 
 
 Tröjan. Andra tröjan är oxå röd och svart fast randig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kul när man får lite beröm över nåt man inte själv tyckte var det minsta märkvärdigt :))
 
Tog detta fotot utanför Annas dörr förra veckan. Inte mycket redigering åtminstone inte i många steg eller lager. Glad att folk gilla i vilket fall som helst.
 
 
 
 
Ska strax slänga mig i väg ut till e väntnde bil med Stefan i. Ska till Kuratorn. Måste se till och tvinga mig till ett samtal med pds också,när jag ändå är där. Tycker inte dom har skött sitt jobb som man ska,. Trött på att ständigt bli sviken av personer som ska kunna hjälpa. Jag måste lära mig att säga i från att be om hjä'lp och ta emot den. Drunknar annars. Ha en bra dag.
 
 
 
SCARY!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

 Hahahaha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men planerar att ha en trevlig fredagskväll ändå ! Snart kommer nämligen Jonas och Alice hit och hälsar på lite, vi ska göra tacos :) Orkar aldrig göra det själv så det är lika bra att passa på!
 
 
Börjar bli lite orolig över alla stopp i halsen, värk och backflöden. Känns som matstrupen ska explodera ibland. Alla andra negativa tankar förträngs just nu. Orkar inte gå omkring och må skit. Klistrar hellre på ett leende och gör det bästa av situationen.
 
 
Hoppas alla andra jag tycker om får en härlig helg!
 
 
Stör mig på en viss person fruktansvärt mycket just nu
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har Stefan tagit tillbaka sin dator. Eftersom min stationära är alvarliga fel på, så var jag tvungen att fixa en egen Laptop. Sparar in 300 kr på fritids som jag har sagt upp och tar de pengarna och betalar för datorn i månaden. Ca ett år. Det får det vara värt! Är handikappat utan dator ju!
 
 
Tar väl dock en stund innan jag förstår mig på alla konstigheter.
 
 
 
 
 
 
Kära barn. Skulle kunna bli riktigt fina foton om jag hade mitt stativ och den bättre kameran.. 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Erik 7 år (Oredigerade foton) Utan ordning.