Hoppas på att må bättre imorgon då det är dags att ha barnen igen. Har mått sämre denna gången. Blev ordentligt förkyld till råga på allt!
Medicinerar och vitaminerar mig för fullt! Nu kanske det är dags att sova igen då... kul, kul!

Så här snygg var jag efter operationen! Och så här fint var det morgonen då Malin skjutsade mig till sjukhuset (dagen innan var det vår)

Herregud... när Anna flyttar är jag ensam kvar i Lidköping...
Och jag  som tyckte man satt ensam mycket nu...

Har vart hos Mor med barnen idag. Kom hem halv 8, ungarna har verkligen levt rövare! Jag är dö trött, ungarna suger musten ur mig imellanåt . Anna, Tom, och Jonas är på Åland hos Farmor och kommer hem på måndag. Tråkigt när hon inte finns här... förstår nu hur hon känner sig när jag är i hedemora...

Imorgon åker jag till Skara och sover över hos Malin innan operationen. Har inte hälsat på i hennes nya lägenhet ännu så det är ju verkligen på tiden... Usch, jag är verkligen en dålig männikska... ringer ingen längre och hälsar aldrig på nån.
Jag vet inte varför det känns så jobbigt att prata med människor man bryr sig så mycket om... Men tror att det är för att man inte vill visa hur dåligt man själv mår ofta. Folk har nog med sina egna problem. Jag drar mig hellre tillbaka när jag mår som jag gör...
Hatar att klaga men det tycks väl vara det ända jag gör här inne, känner mig som en självömkande idiot som inte längre är kapabel att ta hand om sig själv och allting runtomkring. 
Har dock ryckt upp mig och plockat ordning här hemma för barnens skull. Nu får det vara nog!
så sjukt bara när man pendlar så i humöret... måste skärpa mig, skärpa mig, skärpa mig
Efter att jag lämnat barnen så for jag iväg till min kära stora syster som går och väntar på att föda vilken dag som helst.
Vi käkade lite mackor sedan gick vi ut på en liten "färdknäppspromenad" Snackade en massa och drog sedan iväg för att hämta Tim från skolan. Sen träffa jag två syrror till plus en stor Vovve! Umgicks ett tag med dom, sen lekte jag och Anna med Barnen ute på gården ett ganska bra tag. Tim åkte roulerblades och Tom cyklade, Erik sprang som en galning runt med starwars svärd...
Sen ringde Ellen så åkte vi dit jag, Anna och barnen. Käka pizza och kladdkaka. Mysigt, mysigt! 
Kom hem innan 7 och är helt jävla slut!!! Nu ska jag faan sova så godnatt och tack för en bra dag alla inblandade.
 AAHHRRR!!!!


måste skärpa mig!
lämna , hämta, lämna ,hämta,lämna ,hämta...

mår  bättre. 
Tack för fantastiska släktingar och systrar samt Sofi och Ellen. Vad skulle man göra helt utan er?!

Sen finns de dom som uppenbarligen inte bryr sig alls ... men jag orkar inte bry mig längre. Huvudsaken man vet vart man har er andra!
ska rycka upp mig... om jag orkar röra mig snart... ibland blir man rädd för sig själv
Cia hade rätt... allting blir alltid värre!
Visst är facebook underbart bra ändå! man får alltid reda på saker där ifrån...
Fick för en gång skull besök på eftermiddag/kvällen! Det blev pizza, fika och godis. Har haft det trevligt, tack så mycket för att ni kom!

Några minuter efter att de gått så ramlade Erik omkull och slog i näsan så det var ta mig faan blod överallt!
Nu mår han bättre och sitter och gnäller som han brukar...

Jag behövde nog besök idag... är  inte i den bästa formen just nu.


Anna har livat upp mitt humör idag. Tack!!! Lite bilder från idag:Lägg märke till att Anna har min jacka på sig lite senare under dagen!!!
Hon råkade spilla kaffe över hela sina byxor vilket resulterade i att det såg precis ut som om hon hade pissat på sig...
Tur att hon har mig... och min jacka! ;)
Nej, jag klarade mig inte från magsjukan. Spydde hela natten i förrgår.
igår mådde jag så dåligt att jag bara ville dö. På riktigt! Hade så jävla ont, varje gång jag blir sjuk får jag värk, det slår aldrig fel. Så igår kväll när jag hade haft värken från och till hela dagen så blev jag tvungen att spy igen och då blev det bättre ett tag. Har inte haft värken när den har brutit ut så här på länge nu. Det värsta är att jag kommer säkert få den igen idag... snart... vill INTE
Psykbryt i min hjärna
jämmer i mitt öra...
vill INTE höra
sluta STÖRA!

-Jag hatar rimm...

Jaha... då har  stackars Tilly spytt här i natt... Hela sängen och gossedjur och allt. Hon hade spytt i tisdags och de trodde att hon var frisk i fredags när de lämnade henne men det var hon alltså inte! Stackarn. Men hon verkar må bättre nu...
Nu sitter Erik i soffan och säger att han mår illa! jag har inte tid, ska in på sjukhuset på måndag ju, avbokar jag denna tiden vet man aldrig när man får en ny. Synd att man inte var så smart att man åkte hem på en gång innan fredagen som jag faktiskt p.g.a min sedvanliga paranoia hade tänkt. Men, men...
Vet inte hur jag ska göra med nåt känns det som. Jag har endel att tänka på. Nån som vill skjutsa mig till och från sjukhuset? hehe...
De begynnande problemen med operationsdagen kan komma att bli mer problimatiska då ens kära kille (som följer med för att hjälpa till) inte har körkort och är därför inte till nån vidare hjälp när det gäller biten dit och hem..
"men vad ska man med körkort till?"  (- punkt,punkt,punkt)

Hmm... låter lite bitter och grinig idag kanske, men allt går ju åt helvete hela tiden och jag kommer snart att FRIVILIGT lägga in  mig på hispan.
Till råga på allt elände så var Pappa sjuk så min bil är inte lagad.
återkommer säkert med mera gnäll inom en snar framtid.


Ja nu är jag i Hedemora.  Far ska laga min bil här nån dag... skulle underlätta att veta exakt när så man kan planera lite annat oxå. Men det är inte så lätt för lille Far eftersom han har tonvis med andra grejer att fixa med, stackarn!

Vi kom hit i måndags kväll. Det snöade heeela vägen och var kass sikt. Men kom fram gjorde vi ju i alla fall.
Igår var vi ute med barnen i snön, inte lite snö här direkt! Erik hade lite problem med att ta sig fram i snön utan att hela tiden ramla. Vi byggde en jätte snögubbe och Erik fick åka lite fyrhjuling med Thomas, har sällan sett honom så nöjd!
Tim är hemma, Mor skulle vara barnvakt åt honom ihelgen. Han fick vara hemma för jag ville inte att han skulle missa skolan. Erik tjatar och gnäller konstant känns det som. mamma,mamma,mamma,mammma jag ska fixa öronproppar för annars riskerar jag att få nervsammanbrott.
Vi åker hem på söndag igen. Thomas följer med mig hem så han kan hjälpa mig lite efter operationen på måndag.
Jag ser fram emot operationen och hoppas innerligt att den hjälper lite!
Nu ska jag gå in och väcka Karln, och bjuda på kaffe.  Smell you later...