Nu har jag precis kommit hem från stan med barnen. Ungarna klättrade omkring i klädställningarna ålade på golvet, skrek, retade varann och var allmänt... ja! som dom brukar vara, odrägliga bland folk! Nu är det bestraffningar utdelade från mig så denna dagen kan komma att bli mycket spännande. Lite senare ska vi till  min käre Far och där tror alltid ungarna att de kan bete sig hursomhelst eftersom Lilla Morfar inte bryr sig lika mycket som "dumma mamma".
Lyckades iallafall komma ut ur affären med ett par snygga hängsle liknande jeans och en tröja till Tim, Två par snygga tröjor till Erik och ett par varma vantar. Slutsumma över 1000kr! men som tur var det ju 50% på allt så kom undan rätt billigt ändå för det var fina märkeskläder. 

Jag skulle behöva köpa mig en mössa och varma vantar det är över 10 minus här. Desvärre är det inte så lätt som man kanske kan tro att ta sig in i en affär med två små skitungar som gör allt för att driva mig till vansinne!

Nu hungrar jag snart ihjäl så får nog ta och fundera ut vad man ska äta kanske... jag vill ha pizza... jag behöver nog pizza när jag tänker efter...
Inget spännande att komma med så bäst å avsluta...
Jag har åkt till kupolen i borlänge med malin och la´camilla idag. En jäkla massa rea! Vi var lagom pigga på å ge oss in i alla kilometersköer så det blev inga långvariga besök i alla affärer... När vi till sist gav oss in på rusta stannade vi dock nära en timme där inne och gick runt som mähän med stirriga ögon och ville köpa köpa köööpa något! Rusta stillade inte vår hunger efter något roligt å ta med sig hem. för min del vill jag ha kläder och en jävla jacka men eftersom det ska vara så jävla svårt när man är kräsen som faan så hittade jag ju naturligtvis inget! (ja, inte på rusta naturligtvis!)
Fick  iallafall med mig ett par mjukisbyxor för 98:- hårsnoddar och en hårklämma för en obetydlig summa, samt ett par uggs liknande skor som jag velat ha länge för ynka 199:-  På rusta köpte jag stekpannor åt älsklingen, snickers leksaker åt barnen, tvål och schampo. Ja... tyckte inte jag handlat något tills jag såg att jag spenderat ca 900kr allt som allt idag!
Vi har haft en rolig dag och jag är helt slut i kroppen. Desvärre har inte mitt shopping begär stillats överhuvudtaget! jag vill ha,ha ,haaa nåt...


   

Jag har stressat arslet av mig som så många andra denna julen. Fortfarande många kvar som jag skulle ha köpt paket till
Men man får väl ta det (om man har pengar kvar) efter Julafton eller nyår...
Idag har jag iallafall fixat lite paket till snyggingen ;) får väl se om det blir bra.
-Anna, du får paket när jag kommer hem igen... förmodligen efter nyår! Ska köpa nåt till Malin efterson hon köpte en jacka till mig och nåt litet till Dina och Cia eftersom dom snart ska ha barn... kommer bli ruinerad ju!
Merlin fyller år idag och jag har bakat lite och snart kommer det lite folk hit... Bäst och fia iordning lite kanske. Imorgon bär det iväg till Thomas Far en sväng efter det till Min far där mina kära systrar är iår.
Allt kommer bli riktigt drygt är jag rädd för.. men,men är det jul så är det!
Idag är det dags för pepparkaks bak hemma hos Mor!!! Ska bli mysigt.
Nu måste jag in och fixa iordning mig lite. Men hoppas alla har haft en bra helg och en mysig 2 advent...

"Tänd ett ljus å låt det brinna... låt hoppet aldrig försvinna... bara ni har hemförsäkring!"
För er som har missat det så har även vår syster Malin en blogg där hon skriver av sig ibland, dock alldeles för sällan.
Så nu är det ni som läser och kommenterar lite så hon kanske känner sig mer manad att skriva lite! Adressen till hennes blogg finns på mina länkar längre ner på sidan som "syster yster"
"Åker till Tyskland nu.. är tbx om 2-3 timmar...
Ringer då, älskar dig... Pussar"

Jaha... vad ska man säga!?


Anna är barnvakt åt Tim ikväll, han ska sova där inatt. Erik ligger och ser på scooby doo...
Jag smuttar på ljummet kaffe och funderar på vad jag ska göra här näst.
Har sett klart alla Dexter avsnitt som jag har missat när jag inte har haft tillgång till datorn. Det sista slutade ju så klart extra spännande, Bara älskar den serien!



Jag älskar mina kottar...
Är så glad att vi har det så bra ändå!

Imorgon ska vi åka till Mamma och baka pepparkakor med ungarna. Det ska verkligen bli roligt!
Barnen ser fram emot det och då är det extra roligt att få göra nåt tillsammans.

Nästa helg kommer förhoppningsvis Älsklingen hit! Hoppas, hoppas, hoppas...
Jag dricker min första kopp kaffe på hela dan och kanske är det därför mitt humör har förändrats så drastiskt...
Sitter ensam hemma med barnen igen...
Dessa underbara helger.
Ser verkligen fram emot dagen imorgon.
Hoppas alla andra har det lika kul som mig.
Nu när de snart har somnat , skulle jag kanske ta mig en sup...

Inte ett jäkla skit på dummburken finns de heller.

Har alla killar varit kära i Carola när de var små?
Jaha... Min dator är fortfarande död, inga nya återupplivningsförsök har jag orkat mig på.
Sitter hos Anna som vanligt för att låna datorn en liten stund, ungarna springer runt och har sönder saker och äter henne ur huset som hon muttrade när hon kom farandes förbi mig nyss.
Faan va trött jag är hela tiden... har inte haft råd å köpa några näringsdrycker så det kan väl vara där skon klämmer.
Har nog fan inget spännande att komma med idag... hatar min bil som vanligt, den immar igen när jag ska köra så man inte ser något och fläkt jäveln är sönder så det är inte så jäkla lätt att få bort det...
Lilli och Sussi ska vara med i melodi festivalen... jaa, inget spännande som sagt



snabbt växande muskler sätter guldkant på tillvaron därför ska jag nu dopas...