Betala räkningar är alltid lika upplyftande men det kunde vara värre... Jävligt less på att vara sjuk dock, vill ha ett jobb och vara en normal människa som klarar av vanliga normala saker. Jobba extra och få mer pengar när det behövs osv. Frustrerande när saker som är självklara för andra är svårare för mig. Allt tar sån tid. Och man blir så nedstämd när all träning man har gjort försvinner så snabbt när man har sämre perioder. Men det är jag van vid. Så har det varit sedan typ 16 år tillbaka.
 
Igår var en härlig dag! Jag har längtat efter en kall öl i solen på uteserveringen vid campingen länge! Och igår var perfekt. Ölen gjorde det dessutom betydligt lättare att få i mig maten! 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi varit hos tandläkaren med Erik-Vilhelm och lagat ett hål. Han ska laga ett till i augusti. Som förälder så skäms jag enormt mycket över detta. Jag är väldigt noga med munskölj,tandtråd och inget fusk med borstningen. Grejen är att han har ätit mycket grejer som är skadliga för tänderna,druckigt saft i tid och otid tex, är ganska säker på att det är en stor bov i dramat som jag INTE är skyldig till. Barnen får vatten av mig om de är törstiga och så har det alltid varit. Men Stefan har skärpt till sig med nu som tur är, Fick nog en tankeställare när vi fick reda på dessa stora hål.
 
För övrigt så var Erik skit duktig hos tandläkaren, gjorde inte ett ljud och andades lungt och fint och hade inte ont. Mammas stora kille <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Morsdag...  Jag saknar Maj-Britt! Barnen saknar henne med, hon var en typisk farmor.Kan inte fatta att hon inte är här längre. Hon älskade alla sina barnbarn så himla mycket! Älskar dig...
 
 
 
 
 
Nya tag igen efter träningsuppehåll. Denna gången ska jag verkligen bara hålla mig till promenader. Försöker tänka positivt och försöker att le mer.
 
 
Min familj för alltid... Vad ni en snackar för skit så är Stefan alltid en familje medlem för mig. Jonas är min bästa vän. Alice är mina barns syster. Förstår att det sticker er i ögonen att jag umgås med båda mina (ex) Men det är dom som finns där för mig, hjälper mig och stöttar mig när jag bara vill dö. Tar med mig ut när jag inte kan göra det själv, hittar på saker med mig för att jag ska må bättre. Hör av sig varje dag för att kolla läget. Jag åker sällan någonstans utan nån av dem pga olika sjukdomsrelaterade anledningar. Ibland känns det som dom är det ända jag har. Utan er skulle jag inte orka leva mer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anna :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAHAHAHA!!!!
 
 
 
 
 
Jaha då har jag krånglat med färgning av håret igen. Detta är inne jag förstörde det med mörkt i luggen och sidorna. Vill få tillbaka den färgen! Den andra är efter att jag har lagt i en jämn mörkblond färg. Ska slänga i lite ljusa sliongor nån dag när jag orkar så kanske det går tillbaka mer åt det första kortet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Instängd...
Ljudisolerat och svart
 
vem ser mina tårar i ett mörkt rum
 
Ensam är stark
 
Tillsamans är starkare
 
 
trött på ångesten som kommer fram och tillbaka som vågor. Pendlar och får svårt att andas. Vågar inte riktigt andas ut.. Oro. Stress, vad kommer sen, nu,snart! Hatar att jag inte kan tänka bort det. Så är man själv igen och alla känslor kommer på samma gång. Panik och oro över snabba impulser. Vill inte leva om jag inte får ha mina älsklingar hos mig jämt. Vill inte leva, utan att leva. Stress. Tiden rinner i väg och jag sitter fortfarande kvar på samma ställe, ensam. Vad är jag utan er. Mina barn är det finaste som hänt mig.
 
 
 
Har inte orkat redigera så det blir mest oredigerade foton.
Hade det verkligen bra med Anna och familjen...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
alltså fy faan vad jag ser ut just nu, Finner knappt ord. Övergående, hoppas jag verkligen.
Haft en smärtsam helg och lite lätt handikappande men ändå bra. Anna har som vanligt tagit hand om mig, gett mig massage och servat, lagat mat osv hemma i götene. Umgåts med barnen och haft det bra i övrigt, slipper man känna sig så ensam. Det är underbart hemma hos dom. Bättre luft osv.
 
Idag har jag mått mycket bättre en i går så vi har promenerat lite vid skogshyddan. Lite terapi för själen sa vi och njöt av strand sol och skog. Vitsipporna har blommat ut för fullt och jag måste ta mig dit när jag mår bättre och ta kort med finkameran. 
 
Nu skulle jag nog ta och se lite på tv eller läsa ett slag och sen gå och lägga mig och hoppas på en bra natt utan värk och skit, saknar mina älsklingar! Sover bättre när dom är hemma.
 
Mer foton kommer snart
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kan ju inte annat än vräka i sig onyttigheter hemma hos Anna ! Suck !
 
 
 VILL HA!!!! 175kr !!!
 
vill ha!!!!!!!!!!!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blä ångest idag. Andas! Dags för terapi i dag igen och det märks att jag inte var där förra veckan.
Men det behövs så det blir säkert bra. Får se hur man mår efter bara. Ont idag efter träningen.
 
Min fina syster och lill-Erik
 
 
Mina Instagram foton "hilja83"
 
 
 
 
 
 
 
 
Hittade massor av fina saker på den stora loppisen i helgen. Hade ju tyvärr inte råd dock. Men jag fick i alla fall mina älskade böcker som jag är överlycklig över och presenter till Anna, Hilja och Tim och Erik.
 
Fick för mig att dra i lite färg i håret i går och det hade ju kunnat sluta hur som hellst men jag hade tur ! Känns gött med lite svart i håret igen.
 
Helgen har varit väldigt bra. Har umgåts med Jonas och Alice och barnen. Det var länge sen nu.