På gott och ont. Männsikor gör allt av en anledning. Alla tänker, känner och tycker olika.
 
 
Försöker klara mig utan morfinen trots att det gör ont som fan i mellan varven. Kommer nog inte klara att umgås socialt utan. väldigt jobbigt att hela tiden låtsas att man inte har fruktansvärt ont. Men jag har varit på bra humör i två dagar från och till. Pendlar från djup deprimerad till positiv och glad. 
Inte utan att man känner sig lite lätt skizzo mellan varven.
 
Saknar mina systrar, min familj.
 
Imorgon ska jag hit :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu verkar det som att vi är friska här hemma :) Barnen i skolan och jag är på ett väldigt ovanligt humör, och jag hoppas det håller i sig ett litet tag för det är ansträngande att vara deppig, less och ha smärta.
 
Har tagit ett stoort och viktigt steg. Satt ner min fot. Jag tänker inte vara tyst om mina känslor längre för jag orkar inte det.Tänker inte ha dåligt samvete längre över att jag säger sanningens ord om människor som gör mig illa. Jag är inte en liten idiot längre som trampas på och behandlas hur som helst. De som bryr sig om mig finns där när jag som mest behöver dem. 
"Gå vidare med livet" Precis det jag försöker göra. så mycket bara att ta i tu med, samla alla tankar med
Ihållande smärta som får en att tappa andan,spy gråta och böna och be. Ensam.
Fantasier om att skjuta huvudet av mig själv
jag är fuckad på så jävla många olika sätt

 
 
smärta
 
 
hur skulle du hantera den
ensam liten och rädd..
Om du visste din framtid
det blir inte bättre än så här
 
 jag är inte bitter!
 
Jag är livrädd och ensam, trött och besviken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
trodde att jag hade lite kontroll över mina manier. knäpper ihjäl mig sammtidigt som jag tuggar käken urled och ticsar sönder fejjan. Nervös och stressad över att gå på kalas hos L
ouise snart. Fruktansvärt ångest när jag vet att det kommer att vara folk där förutom oss. Andas,andas, andas
 
 
Dagens terapi samtal gick bättre en vanligt, hade inte lika mycket stress symtom idag utan kunde sitta ganska lugnt. Var iofs skit trött och hade eller har svin ont i hela höger sidan och axeln. Mår så illa idag. Gör så ont så man blir det, har lust att kräkas mellan värkarna. Är lite för lullig i huvudet idag, svårt att komma ihåg saker osv. Men vet att hon kom med en massa bra råd och förklarade saker om mig som jag inte har haft en tanke på.
 
Var lite rädd för hur jag skulle må efteråt idag med tanke på hur jag var förra veckan. Men träffade Anna och blev bjuden på kaffe på stan och det känns alltid lite lättare då. Axeln känns helt förstörd så ska sluta skriva istället innan det blir värre. Blä. Vila och webbtv... som vanligt.
 
 
Tog en löjligt kort promenad på morgonen. Blev extremt folkskygg när jag insåg att alla bilar i hela Lidköping tog sig tid att åka överallt där jag var. 
 
 
 
 Suck. Fick jag ta de sista matpengarna för att köpa ny laddare då. Pengar på torsdag ja. Bra. Jätte bra... Idag är jag en bitterfitta för att slippa tänka på annat. Det hjälper. Jag är outhärdlig att prata med.
 
 
valde en i rosa för att jag är en mes.
 
 
 
 
Har en del som jag ska välja bland just nu. Perfekta presenter och löjligt bra priser på underbara unika smycken!
 
 
Har haft en bra sådan med barnen.
 
Anna och hennes barn kom hit och hälsade på. Full rulle och skrik,bråk och gnäll va precis vad jag behövde. 
 
 
Tog bort facebook kontot, eller snarare avaktiverade jag det. Får sån ångest när jag går in där, vet inte varför. Men det är samma kännsla och ångest som jag får när jag måste gå nånstans själv. Orkar inte med mer ångest nu. Har lust att spy hela tiden. Mår illa av ångest och stress.  Vill bara försvinna. Känner mig som en oduglig äckig människa. Jag äcklar mig själv. Med allt. Orkar inte mer skit. Vill bara vara normal. Frisk. Inte sjuk på något sätt. Mina barn förtjänar bättre. Har inga pengar kvar. Får vänta tills på torsdag. Gör inte saken bättre precis. Sover dåligt. Sämre.. Jag mår snart lite bättre. Jag måste det. Jag har inte något val. Barnen kommer i dag. Känner mig odugligare än vanligt när jag inte kan göra nåt med dom. Har inte råd att göra nåt. Allt behöver ju inte kosta nåt. Bästa vore om jag åkte till Anna och var där i helgen. Börjar känna mer apati. Finner ingen anledning att äta. Är inte ens sugen på saker som jag alltid är. Mår bara illa.
 
Orkar inte träffa nån, orkar inte vara snäll, orkar inte prata med nån. Vill bara bli lämnad i fred.
 
Terapin gick bra idag även om jag inte kunde sluta med min stress så jag har sår över hela händerna och i ansiktet. Var inte alls beredd på hur jag skulle må efter besöket. Blev ett riktigt nervvrak och fick sitta och få hjälp av mina stödpersoner som förövrigt är underbara. Kännde att jag kunde lita på dem bättre idag och våga visa hur ledsen jag var även om jag hela tiden bannade mig själv över hur patetisk jag var som grät och för engång skull gick det inte att stänga av som jag alltid gör nästan på en gång när man börjar gråta. Grät en stund på riktigt och nu är jag bara tom och trött. Vilade på en gång när jag kom hem för jag kännde överansträngningsfebern komma och kunde inte ta mig upp ur sän gen när jag väl skulle gå upp och käka. Ja det gick ju, den vanliga rullningen över på sida men fy fan vilken träningsvärk jag har i hela kroppen, skrattade samtidigt som det gjorde ont. Så länge inte högersidan krampar och hugger till hela tiden så är jag nöjd och kan acceptera den annars mörbultade kroppen. Är trött av den lugnande tabletten men samtidigt speedad på nåt sätt av morfinen. Borde sova men får så ont när jag väl går upp så håller mig nog sittandes ett tag istället.
 
 
 
 
 
 
 
Älskar min härliga svarta skinnjacka, den är så där stel och knarrig, lövar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ÄLSKAR min snygga väska!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men skrattar med mellan kramperna.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nåt jag glömde att tillägga i föregående inlägg, var att jag bara ville förklara mig hur jag funkar när jag inte mår tipp topp. Sedan jag och Jonas inte längre umgås. Så har jag isolerat mig igen, som jag gjort allt sedan det tog slut med Stefan. Det har dock blivit värre med tiden. Jag får svår ångest om jag hör någon i trappen och blir paranoid och kan stå i dörren och kika så det inte är nån till mig. Får fruktansvärd ångest om det knackar på dörren. Samma sak när det ringer. Jag orkar inte prata med någon annan än i bland Anna som tvingar sig på. Men det går bättre att tala med henne om det ringer, inte ofta jag INTE svarar när hon ringer. Jag är ful och äcklig och orkar knappt ta en dusch. Orkar inte med mig själv ens. Jag får ångest om jag gå¨r någonstans själv. Vill inte gå utanför dörren. Drar ner persienerna och sitter hemma tills det är dax att ha barnen igen. Då skärper jag mig. Och får jag umgås med Anna och hennes familj så mår jag till och med bra.
 
Men detta att inte kunna göra något själv, utan att må fruktansvärt dåligt och bli spänd som en pilbåge så fort man ska gå in någonstans där det finns människor börjar bli för jobbigt. Tar numera lugnande innan jag ska nånstans. Det hjälper i alla fall lite med att sänka trycket. Har inte orkat spekulera så mycket i vad det är som händer när jag är sån här, eller vad jag tänker som triggar i gång ångesten. Men är ganska säker på att största anledningen är att jag bryr mig för mycket igen.. Känner mig ful, känner att alla dömer mig så fort de ser mig, att jag är fet, kort, finnig, konstig ! TYror att jag är något för att jag är uppsnofsad och sminkad, osv. Suck..................
 
Lämnar detta lite nu och skärper till mig då Anna och Hilja är på väg. Då slipper jag va ensam när hemvården kommer. Trevlig helg !
 
Terapin har kommit i gång. Jag trodde inte alls på henne att jag skulle må så mycket värre så här i början men ack så in i helvete fel man kan ha. Allt jag gör nu, alla mina beteenden, manier all ångest jag har all stress är plötsligt extremt närvarande pga att jag har blivit medveten om dom. Försöker allt i min makt att få kontroll på allt men det visar sig vara mycket svårare en jag trott. Det är jobbigt att plötsligt mer och mer känna vilket tryck man går och bär på varje dag. Som en tickande bomb. Kan inte sitta stilla, kan inte sluta med knäppandet, ticsen, tuggemituggande, mat! Har nu fått reda på av kuratorn, genom terapin att hon påstår att detta är tvångstankar. Även mina mörkaste syner och bilder som poppar upp som en käftsmäll är troligtvis nån form av tvångstankar enligt henne. Så nu har hon lagt till diagnosen Tvång.  Jag har ett så starkt tryck i kroppen att jag lägger till en massa tvångstankar och manier för att hantera den svåra ångesten som kan komma fram om jag slappnar av.
 
Man får reda på mer och mer om sig själv! På gott och ont!! Ett av målen för besöken är att jag ska kunna säga precis vad jag känner även om det inte är nåt snällt. Hon vill dra fram den "Inte så snälla Ida" Jag vill alltid vara alla till lags, precis som många andra av mina systrar. Jag bryr mig för mycket om vad andra har för bild av mig på den nivån att det blir sjukt. Den goda ida Är hon som utåt krampaktigt håller fast med orden att det finns alltid nån som har det värre, jag är enormt tacksam för mitt liv och mina barn. just orden "det kunde alltid vara värre"  Jag vet inte vem jag är. Jag har inte en susning om vem jag är. Allt verkar vara ett spel för gallerierna. Är jag då en dålig människa? Jag vet inte. Är man en dålig människa för att man vill att alla ska tycka bra om mig? Det snurrar i huvudet! Medveten... Mer och mer medveten om hur lite jag faktiskt bara vågar vara mig själv. En av mina fulare sidor är att jag dagligen får syner om saker som är "fel" Tabu! Det är pga alla "syner jag har fått som jag har sökt denna hjälpen med terapin. Jag känner mig dock inte redo att skriva här vad för syner jag får då jag redan har berättat lite av dom till mina systrar och jag är rädd att nån ska tycka att jag är sjuk,eller galen på nått sett.  Ja ni ser... som sagt bryr mig för mycket...  Målet är att jag en dag ska tycka om mig själv när jag väl har funnit mig själv. Acceptera mina fina och mina inte så fina sidor. Lära mig att hantera min stress bättre och att detta "Tryck" Som bor inom mig skall minska och förhoppningsvist försvinna helt.
 
Har aldrig förstått hur skadade vi är från vår uppväxt, har inte velat rota i den, livrädd för att öppna nåt som inte kommer att gå att stänga. Men nu kör vi...
 
Idag kommer barnen och jag kommer att bli den gladare Ida. Känner sån fruktansvärd tacksamhet över dom. Men sammtidigt känner jag mig inte värd nåt så fint. Jag är medveten om vad jag skriver just nu och känner mig förvirrad och börjar mer och mer känna att jag inte vet vem det är som skriver. Snurrig resa det här.
 
Att öppna mig mer och skriva om det är min form av terapi och trots att jag säger eller skriver att jag inte bryr mig det minsta om vad fan ni tycker om dettta så vet jag ju innerst inne hur det egentlig är...Eller?! Suck.