Alltså! shit vad deprimerande det är när ingen finns i min närhet som kan skratta lika mycket åt mina roliga skämt som jag själv gör..
har ju (enligt mig själv) varit hysteriskt kul på sista tiden! Anna är bara lika dryg som vanligt och fattar ingenting och Stefan och barnen är måttligt roade av mitt skojjfriska humör!
Stefan rörde inte en min när jag beklagade mig över mina hemska bröst ,och förklarade att det måste vara riktigt illa när till och med vildvittrorna har snyggare bröst än mig! HAHAHAHA (eller hur?)
har även haft en del "rädda jessika" skämt på lager just nu, när de har en massa rör och brunnar ute på gården (de bygger om ) men ni ska inte tro att någon skrattar inte! faaan va trökigt.. jag som är så jävla rolig!
istället får jag i min ensamhet roa mig med att skratta åt alla pinsamheter på tv:n och låtsas att mina roliga kusiner och även Cia sitter hemma hos mig och förstår sig på min taskiga humor..
i´m so fucking lonley! snyfft..

till råga på allt så har jag ackne och ser ut som pizzaface! vågar inte gå nånstans utan min trogna keps!
vi är nu friska  har varit magsjuka hela familjen även Stefan, men nu jävlar ska vi ut bland folk för första gången på över en vecka! med två monster hemma känns det som två svåra år! ja och föresten min dator är fortfarande ur funktion så de lär dröja innan jag siter framför datorn igen...
Har nyss kommit till skolan..mår illa som en gris kan jag tillägga! har varit på magmunsröntgen och har blivit tvingad att hälla i mig liter vis med äckel kontrast..den sega spackelliknande sörjan hhhhuuuu..fy faan känns som om jag måste kasta upp snart!
kanske inte var så oerhört smart av mig att köpa kaffe de första jag gjorde när ja kom hit hmm..
Min mage bubblar oroväckande och jag känner mig illamående, jag innbillar mig förmodligen som vanligt eftersom jag har fått reda på att det går magsjuka just nu så självklart måste jag ju vara drabbad!

är på komvux just nu, sen  börjar min "mupp lektion" kl 13.00. har inte nån anledning att vara här nu egentligen men de är så trökigt hemma och sen försvann elen när jag skulle koka kaffe så då var de bara att fly fältet för  avnjuta en kopp tillsammans med Ellen istället. ne men fy va illa ja måår.. kakkit värre!

skulle helst av allt bara åka hem och bädda ner mig och sova i hundra år tills en prins kommer för att väcka mig.
(min ofantliga skönhet är ju naturligtvis bevarad under dessa år) drömma kan man ju.
inget nytt på "days fronten" ? har inte orkat se på de nånting händer ju fan inget ändå får se om de har hunnit lista ut vem som är mördaren innan året är slut..

Jaha och så är Emma i London och Linda har väl säkert börjat jobba me sitt nya jobb jag vill ju att ni ska komma hit nu ju!!!
ne nu ska ja inte tråka ut någon mer så by by my darlings..

Har inte orkat skriva nånting på ett tag, så nu känner jag mig tvungen att skriva några rader.
Farmor,  Älskade Farmor har varit här och hälsat på i helgen!  känns lite overkligt på nå sett, jag menar det är ju inte allt för ofta Hon orkar ta sig några längre sträckor..själv desutom! Det har varit jätte mysigt att ha henne här och jag kommer sakna henne  så otroligt mycket!

Vi kom hem i fredags har ju som bekant varit "bortrest", det har väl gått bra om man bortser från vissa små saker!
men tänker inte nämna något här eftersom det finns små spioner som nässtlar sig in på min blogg.. Du vet vem du är!
synd att man inte längre kan skriva nåt här inne utan att vissa ska lägga sig i och analysera de man skriver och totalt misstolka allt desutom! Jag hoppas du tar åt dig och skiter i min sida..för som du själv har sagt jag sköter mitt och du sköter ditt! osv...