Nu är det snart slut på snytkalaset! Jag har bestämt mig för att jag ska vara helt frisk till på måndag.
...Ja, så frisk som jag nu kan bli.
 
Jag och barnen har varit och köpt en tröja och ett par gympaskor till Tim idag. Gick in på zoo en sväng för att titta på fiskarna, vilket var mycket uppskattat av mina små "änglar" . Sedan satte vi oss ner och käkade lite korv me bröd på ica resturangen. Gick till  lekplatsen en stund och sen vidare hem till min bakfulla syster, som tydligen trivdes bättre hemma hos mig, trots att hon ideligen kallade mig för en "bitch" och att jag var dum ihuvudet å bla,bla,bla.
Visserligen har jag haft lite pms symtom idag, men förstår då inte varför alla ska djävlas lite extra då när jag har varnat
dom först! Geee miiig kraaafteeen.../ Heman.    

Jag är fortfarande förskyld och hostar lungorna ur led... Men känner mig faktiskt mycket piggare idag!
Är sugen på en varm kopp kaffe, men det blir nog ett varmt bad istället.
Har inte gjort något idag heller, träffade barnen en sväng och ville bara pussas och kramas med dom, men icke då!
Får ju inte smitta dem nu de vore ju inte så kul. Dom kommer hem imorgon dock så hoppas verkligen att jag mår bra då, annars blir det en lång och dryg helg att se fram emot!
...Bara ca 2 veckor kvar tills jag och Anna fyller år, ser för en gång skull fram emot detta!
 Ha en bra kväll alla goda!

  
Hoppas bara de passar och är snygga på...

Rullar tummar
skakar grus
matas skit
tiger slött
gräver grop
tömmer hål

Jag blir inte ett dugg förvånad av hans lilla uttalande. Anna du vet väl vem han är lik? Solveig! jag menar, det säger ju allt! Ja,ja, vissa gör verkligen allt för att få synas och höras i tidningarna och så även han.

Jag är uttråkad!

-Tvi dig, Mattis!  Din satans avedonk...

Lugnet innfinner sig... tar så djupa andetag jag kan (trots halsont å nästäppa) så,så där,där... inte åka och döda någon.

Ja, har ju en viss tendens att vara det...
Nu känns allt bättre, finns ingen jag irriterar mig på och allt e bra förutom min förskylning!
Stefan var snäll och tog barnen igår kväll så att jag kunde få sova. Nu har jag knaprat i mig alvedon och mår lite bättre faktiskt.
Jag vill flytta här ifrån ... saknar Vissa alldeles för mycket ibland. Vi får väl se när det blir, hoppas ju att det kan ske ganska snart iallafall. Så mycket å tänka på bara...

Nu orkar jag inte skriva mer, ska nog sova lite igen, så jäkla tråkigt!
Mår skit! Har inte tid att vara sjuk nu, förbannade jävla skit!!!
Jag har haft det underbart nu när Thomas har varit här och hälsat på lite!  Nu har han åkt hem och det känns redan tomt här...

Tänker inte nämna några namn men det finns en person jag stör mig på just nu... förstår inte hur denna människa tänker, men jag hoppas att jag bara är paranoid som vanligt... 
Jag får väl skriva några rader för att glädja dig lite Madde ;) Desvärre har jag inte så mycket spännande att komma med...
Jo, Jag och Anna var ute med Martina och Malin i måndags och jag drack alldeles för mycket så jag har mått skit i två dagar nu. Ja, fast i dag mår jag rätt bra lite små mör bara... men på allmänt bra humör då Thomas är här.
Vi ska Laga lite käk snart och sen ska jag hämta Erik. Tim är på förskolan.

Vi hade jävligt kul ute... Jag låg vid ett tilllfälle och försökte spy i buskarna utanför stadth, men bortsett från det så hehe!
Glömde bort att jag och Anna ska ha 25 års fest snart, men jag ska nog faan vara nykter... tror jag.
 Skriver mer när jag har nåt å komma med tack o hej...
Orkar inte ekriva mycket då jag är bakis så jag snart döör .
Men jag är så himla glad nu för Thomas kommer hit snart! 

Tar jag mig fram mot mitt mål...
Kan fan inte sova... eller vill kanske inte.. Fruktansvärt uttråkad idag känner jag..Idag har man fan inte gjort mycket. Lagat mat åt ungarna ,poppat popcorn, fixat film åt ungar och i bästa mån av förmåga göra dem nöjda med denna regniga å tråkiga dag.
Annars har jag bara suttit framför datorn och lyssnat på musik hela kvällen. Konstaterade för ett tag sedan att jag håller på att förvandlas till kärring då jag köpte Hemmets Journal igår och ögnade igenom den med onormalt (för min ålder ) intresse av sådana saker som olika virkningsmönster, till olika sorters växter. Så nu har jag fått för mig att gå en sticknings eller virknings kurs... samt att genast innförskaffa mig hjortronssalt för att kunna baka drömmar...
droppen var när jag spenderade ca tio minuter i fönstret för att kika mellan gardinerna på polisbilen som stod parkerad på gården... min nyfikenhet tog helt överhanden och jag kunde inte slita mig därifrån tills det slutligen gick upp för mig att jag är en nyfiken kärringdjävul... då avlägsnade jag mig därifrån med en gnagande oro om att jag nog börjar bli gammal trots allt.

Igår  (tror de var igår.. har ingen koll på dagarna längre) så Hälsade jag på Elinore och Liam lite på morgon kvisten. Liam har blivit en äkta 3 åring med allt vad det inebär! en riktig liten busunge med glimten i ögat. Det var riktigt mysigt att hälsa på lite. Efter nån timme åkte vi och plockade upp Anna för att sedan bege oss till centrum där Sofie och Tilia väntade på oss. Det blev lite fika och mycket snack och en massa gullande med den nya lilla bebisen! otroligt gullig unge får jag ju säga, de är allt bra goa när de är så där små.
Senare på eftermiddagen fick jag besök av grannen medans jag stod och lagade mat och bakade muffins (måste ju tillägga det då jag va så himla duktig). Sen kom Elinor och Liam , så jag fick träffa dem igen vilket var jätte roligt och uppskattat! slutligen dök Anna ,Jonas och Tompas upp. Så ja, det var fullt liv hemma kan man säga! det hör ju verkligen inte till vanligheterna... märkligt det där... när det väl är någon som hälsar på mig så tycks alla komma på en gång. Annars är det tyst som igraven här ialf när det gälla vuxna.

Nu ska jag väl lyssna på bokband tills jag somnar...
Hoppas du: Linda, har en jätte rolig kväll!