Erik-Vilhelm snart 7 År :)
 
 
Fina syrran!
 
 
 
Mongobarn !

 
 
Tom 10 År !!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
har ingen koll på saker längre. Räkningar blir glömda för att jag är förvirrad och förväxlar saker, så nu kommer jag ligga back på kontot när allt är draget och har 800  kvar i fickan om jag har tur. Men det räcker nog till mediciner, mat städgrejer till hemvården och extra grejer innan operationen på måndag. Sen 50kr om dagen till vuxenpsyk. Har inte råd att gå dit nu. Tur att man inte var självmordsbenägen innan så att man hanterar detta så jävla bra. Svår pms idag kombinerat med självhat och depression. 
 
 
 
 
 
Idag har jag varit på pds som vanligt men gick tidigare i dag för att köpa present till Tom och lite bra att ha grejer till mig själv. Det var så roligt att träffa Anna för det var så länge sen nu! Skulle ha träffat Theres idag men jag fick så ont och blev dålig så jag orkade inte vara kvar till 3. Får bli en fika med henne nästa vecka i stället. Nu är det dags för operation igen ringde dom och meddela. Fan vad snabbt jobbat! Jaja, ibland är han snabb, händer fan inte ofta. Den 5 feb är det dax... ska bli spännande att se om det har trängt i hop nåt i magmunnen denna gång. Om det inte har gjort det så kommer det inte finnas nåt att göra för mig mer. Vill inte behöva gå och vara så här dålig, för det är verkligen en kamp med maten.Men om operationerna knappt gör till eller ifrån och dessutom börjar bli farliga så är det nog dax att fixa jobbiga men nödvändiga beslut för framtiden.
 
 
Sätter in lite foton från denna dag då då ;) sätter in oredigerade bilder nån annan dag :) Tack för en bättre dag än vanligt Anna
 
 
 
 
 
 
 
Jag är mycket nöjd över gitarren Tim fick i julklapp. Det var han med, en riktig hit. Så nu får han ta och lära sig att sjunga sjönsång så han kan börja dra in lite pengar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar tulpaner!! Fick dessa oranga utav Jonas för någon dag sedan.
 
 
 
 
 
Det hade varit så mycket finare utan alla jäkla sladdar som ligger överallt i hela lägeheten, bara ligger där och trasslar ihop sig i väntan på en snubbelolycka.
 
 
Testade just ett sånt där pormaskdödar plåster. Fan vad bra! Men äckligt. Måste ju liksom ta hand om hyn lite bättre nu när man snart fyller tant. (sa hon medan hon svalde en klunk rödvin) två semlor idag med... Varma koppen till middag och apelsin till mellanmål. Det senare var svårt att få ner idag.
 
Ufo. Min älskade lilla bebis Ufo. Han gjorde nåt igår som jag innerligen hoppas att var en mardröm, en obehaglig och hemsk mardröm. Han låg och tillfredsställde sina behöv i min säng. Så att säga. Och då snackar jag inte om att snutta på sin kofta... Usch.. Im scared for life!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag äntligen pratat med Leif Johansson på kss. Han sa att matstrupen är i slitet skick och tycker att
 
ballongvidgningarna är riskfyllda att göra var tredje månad. Han tycker dock inte att jag ska gå obehandlad. Så det blr en operation snart igen och då ska vi se hur förträngd magmunen är. Det största problemet är ju matstrupen. Finns ingen motorik kvar utan den är endast som ett transportrör som är skadat och där det stockar sig mat i fickor och ärrbildningar hela vägen ner. Han förstod mig när jag berättade om att mina "stopp" Har blivit värre och fler. Även svalget har blivit sämre, kan inte svälja normalt längre. Paniken som kommer krypandes hela tiden är befogad. Den ända op som är kvar för mig är den där man tar bort matstrupen. Men jag klarar inte en sådan operation i mitt nuvarande skick och kommer förmodligen aldrig göra. Om magmunnen fortfarande inte har vuxit ihop så mycket till nästa dilitation så ska vi prata mer om andra åtgärder. Att ställa in sig redan nu på att jag sakta men säkert håller på att försämras är inte att överdriva. Operationerna hjälper ju föga.Skillnaden blir inte stor och endast varaktig i några veckor. Där emot så har jag mått bättre på andra sätt när jag har opererat mig mer kontinuerligt. Mindre bröstsmärtor och mindre magbesvär tex. 
Vet inte vad eller hur framtiden ser ut som vanligt och vet inte hur jag någonsin ska kunna se fram emot att bli frisk.
Är det inte det ena så är det det andra eller tredje,fjärde osv
 
Ska verkligen försöka att njuta av all mat jag kan äta fortfarande för man vet inte för hur länge det fungerar. Visserligen extremt jobbigt att äta nu för tiden då stoppen blir värre och värre, man blir ju helt slut efter en måltid. Men hellre det än ingen mat alls. Semla fungerar fint att äta eller så är det bara jag som inbillar mig det så att jag kan med att äta fler. ;) Så länge jag kan förhindra stoppena att bli så illa att jag måste kräkas upp maten så är jag nöjd. Det är när detta kommer tillbaka sm jag kommer att bli rädd,riktigt rädd..
 
 
 
 
 
 
 
Nyårsafton