Emmas kalas var roligt för både oss och barnen, jag och Anna åt lite för mycket bara..hehe. sätter in bilder på kalaset.
Dagen efter vart det fest för Mia som har fyllt 30.  Tog med mig barnen ganska snabbt så att alla kunde festa obehindrat. Fick med mig Tompas också. Alla 4 har sovit hos mig.  Tim och Tom förde mest väsen och liv, men dom somnade så fort jag delade upp dom. 
Idag ska vi på Dop. Sixten ska döpas, barnas kusin. Jag måste hinna färga håret idag och slå in presenten får jag fan inte glömma. Har mått skit sen i gårkväll, mår bättre nu dock som tur är. Orkar inte må skit jämt. Önskar att man var frisk och slapp alla jäkla backflöden andningsbekymmer och värk hit och dit.

Måste väl fixa lite här nu då... ha det bra alla goda


     
Har stressat som en idiot hela dagen känns det som. Men har väl en viss tendens att stressa i onödan... Har faktiskt blivit bättre på det där, tänker åtminstone på det mer och försöker lugna mig något.
skolstarten gick bra för Tim, känns sååå skönt att Emma går i samma klass så man känner någon! Tycker nog Tim också.

Stör mig på vissa så kallade vänner längre bort just nu... Har tröttnat på att jag ska ha dåligt samvete för att jag inte hör av mig så ofta när jag tänker på att dom ALDRIG hör av  sig själva! Så nu lägger jag ner. Vill man mig nåt så får man fan höra av sig själv också.

Jag borde gå och lägga mig, ska upp  tidigt med Tim och Erik. men vill inte sova, uttråkad!
Kräftskivan jag var på i helgen var skit kul! Jag behövde verkligen komma bort lite. Tackar gudarna för att jag inte drack nåt för jag kände mig bakis i två dar efteråt. Anna blev ganska rund under fötterna dock,haha! men vi hade nog alla trevligt!

Har varit på kalas med barnen hemma hos Maria och Allen. Emma fyllde 6 och Maria fyllde 30! Imorgon är det fest för Maria. Jag har erbjudit dom barnvakt så att dom kan få gå ut tillsammans för en gång skull. Blir bara Måns då eftersom Emma skulle till mormor. Eriks bästa vän Måns! Så söta ihop de små hulliganerna. Det kan faktiskt bli kul både för dom och för mig! Jag kan allt ryta ifrån om det blir för mycket liv. 
Finns så mycket jag känner att jag skulle vilja skriva om just nu men känner inte riktigt att detta är ett bra ställe så avvaktar nog...
hoppas alla de jag älskar mår bra, nu ska jag sova, vare sig jag vill eller ej. Peace out!
Var nära att glömma...
Erik kom in till mig från mitt sovrum för några dagar sedan och såg väldigt rolig ut! Då hade han målat i sina ögonbryn med min ögonbrynspenna! Han har sett mig göra det varje dag och tänkte väl att han också skulle bli fin som mamma ;)

 

Igår var Sofie och Mia med mig ut på tisdagsklubben, Meningen var att vi skulle äta lite. Jag orkade inte nån måt så jag beställde vitlöksbröd och vin, det äckligaste vinet jag nånsin har druckigt! Fattar inte hur dom kan ha det som husets vin, det smakar verkligen skit! Drack två glas vin, ett vitt och ett rött sen beställde jag två smirrnoff ice. Drack nog tre liter vatten under kvällens gång! Vi satt och tjöta och hade det trevligt bland alla gamlingar, inte en enda kotte som jag kände igen på hela kvällen! Sen dansade vi till det stängde och gick och köpte korv på torgbron. Vi gick hem alla tre och klagade på våra arma fötter och diverse andra kramper osv. Såg nog ut som riktiga kärringar när vi stapplade hemåt. Hade jätte trevligt i alla fall, så det får vi göra om snart hoppas jag. Tråkigt som faan att inte Anna följde med ut bara, men lika bra kanske ,slipper hon vara bakis idag! bilder på tjejerna:

   


Börjar ett inlägg med att skriva om att Sofie, Anna, barnen och jag var och hälsade på Elinor och söta Tigra å Liam i måndags. Det var sannerligen på tiden! Så himla söt och liten hon var! Mycket trevligt att träffas en stund och fika och tjöta som vi alltid gör när vi träffas! 

  
Igår sov Tom över här och idag har jag och alla barnen hunnit få en del uträttat. Först åkte vi till stan och gjorde lite snabba ärenden sen tog vi en fika vid rådhuset. Barna skötte sig faktiskt riktigt bra för ovanligheternas skull! Efter det drog vi till framnäsbadet. Ungarna vart överlyckliga då vi inte badat där på hela sommaren. Har dock badat mycket i sjön (vilket jag föredrar). Men detta gick också bra, de skötte sig allt och plaskade runt som galningar i vattnet. Tom följde med hem sen och vi åt god middag och avslutade kvällen med popcorn och glass. Sen kom Anna och hämtade Tom igen. Nu är det läggdags för de små liven, de verkar helnöjda med dagen och då blir man ju extra glad, trots att man är så trött att det känns som om man ska dö snart! Har tagit lite kort från dagen, men inte så bra bilder med min jävla mobil.

    
  
    
   

Har haft en bra eftermiddag med Anna och barnen först macdonalds sen Villa badet.
Tack för en bra dag!
vill inte tänka rationellt och realistiskt hela tiden... Kan man inte bara få ta allt som det kommer. Vill bara vara med den jag älskar...