happy in götene
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LIte härliga oredigerade foton!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Är det inte meningen att det ska bli bättre och bättre? Nu känns det som att det bara blir sämre och sämre och det gör ondare och ondare i hjärtat. Vill ha en varm underbar Maj-Britt kram, höra hennes "Nejmen Stefan" Hennes hjärtliga skratt och äta hennes drömmar och stuvade makkaroner. Höra ett "Älskar dig" i luren och ett "Ge pojkarna en stor kram". Se henne hänga i fönstret, nyfiken bakom gardinen. Se henne skämma bort barnen.  Jag SAKNAR DIG!!!!
 
 
 

Nu får det vara slut på tröstätandet. Mår faan illa. Har bara ätit skit hela dagen. I morgon får det bli soppor till Lunch och middag så man får i sig maten ordentligt. För en gångs skull kom jag i säng i tid! Får bli supernatural ett avsnitt
och sen The walking dead. Godnatt alla goda.

 

 

Efter mitt kladdkake hetsätande så tog faktiskt jag och Louise en promenad runt sjön. Så det så!

Idag har inte varit nån bra dag. Men jag tror att den är på väg att bli bättre.
 
Uppdaterar med lite foton från min eftermiddag senare!
 
Barnen blev hemma ändå denna helg då Anna mådde dåligt och jag har ingen annan som ställer upp som barnvakt, men det är jag ganska glad för eftersom jag har saknat dom så. Hoppas jag inte blir sämre till måndagen bara.. Tim har dragit till sin polare och ska sova där och jag och Erik ska äta räkor och rökt makrill. Inget godis längre till varken mig eller barnen sedan nyårsafton, jag har även slutat att snusa sedan dess, bara Onico snus som är ofarligt och helt utan nicotin osv endast naturliga ämnen som tex kakao. Vi ska doppa bananer i choklad sen så blir det lite lördagsgodis känsla. Annars då ,jo håller inne med en del ilska sm hotar att explodera !
 
 
Är jävligt besviken och arg på en människa som yttrar sig om saker hon inte vet ett skit om MITT LIV !