Smaskar på mina Lidle tuggummin och minnen kommer tillbaka... Fy vad jag saknar dig <3
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kvälls promenaden denna gång fick bli ute vid skogshyddan och ner till stenbryggan. Jäkligt skön promenix kan jag säga! Skogspromenad med nära till vatten och klippor. Man behöver inteåka så långt när man ska nånstans där det  är fint i Lidköping! Hursomhelst mådde jag lite bättre efter vi hade varit där. Har haft ordentlig pmds besvär ett par dar nu och ångesten kommer krypande så det kännns i hela kroppen. Men det går ju övr snart hoppas jag.
 
Är så otroligt glad att jag tog katten från Anna! Nu har jag ett eget husdjur som jag kan gosa md och skämma bort! Ufo är ett passande namn! Han är en riktigt gosig och busig liten kisse som somnar bäst nära mig helst på mig.
Lite bilder från min fin kamera från idag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 (För en gång skull helt oredigerade foton. ) Förutom foto nr 1!!
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har gjort morgon yoga i några dagar nu och grund övningarna i thai shi försöker jag med efter yogan. Man känner redan att kroppen har mjukats upp trots all satans träningsvärk över allt i kroppen. Det känns skönt efter man har gjort sina övningar, fridfull och glad. Trött som en gris idag dock! Gick med barnen till skolan, så där fick jag ju nästan 20 min promenads träning. Sen stod jag på orbitrecken efter yogan och thai shin, i 5min. Ja och snart ska jag gå och hämta ungarna från skolan. Faan vad jag älskar min barn!! Underbart att gå med dem till skolan idag trots att vi var sena. Dom gör mig så stolt! Tim läser jätte bra nu och Erik får beröm av fröknarna att han är duktig och tidig på endel saker. Gullungar! 
 
Detta fotot togs när han gick sista dagen hos dagmamman Gerda! Han är på väg att bli en stor kille! Men vi saknar allt Gerda!!
 


 
 
Idag skulle jag då till tandläkaren, som jag förövrigt avskyr. Hade samlat mod och förberett mig för det värsta då jag har skit ont i en tand. Väl där så så kom det aldrig ut nån kl 10 då jag hade fått tid, en annan gubbe gick in den tiden dock. Dom hade försökt ringa en gång till mig på morgonen men jag fick inget svar då jag har provat att ringa tillbaka hela morgonen. Jä,jä! Jag måste kolla upp det här med tänderna och se om det är så att jag pga min sjukdom kanske får mer förslitningar osv. Åtminstone så äter jag mediciner som försämrar tänderna avsevärt.
 
Jag har inte tränat nåt i helgen. Och har varit sugen på nåt hela tiden. Hade ont i högersidan hela dagen igår men klarade mig utan morfin! Har väldigt dåligt med ork, har jag lagt märke till. Det är väl den där jävla snusen som ställer till det. Vet mycket väl att jag måste sluta. Har bara inte haft den rätta viljan. Jag har fuskat några gånger med min diet. Åt start till kvällsmat igår och idag till frukost. INTE BRA! vi snackar sockerbomb!!
 
Ska dock skärpa mig nu i veckan. Sjukgymnastik övningarna gick framåt ett tag nu ligger det ungefär på samma nivå fast med mer värk efteråt.
 
Igår var vi bjudna på tacos hos Stefan! Det var Anna och Jonas och deras ungar och vi med våra. Det var gött som faaan, ja just det ja... Jag åt tacos, mängder av tacos. Så där fuskade jag visst med,hehe. Tänk att jag inte klarar av att hålla mig borta en månad!! Faan vad dåligt.