Ibland fantiserar jag om hur det skulle kännas att vara frisk. Kan inte riktigt föreställa mig det eftersom det var så länge sen. Tänk om man blev frisk,utan kronisk värk utan akalasi med alla följdsjukdomar och psykiska besvär.
 
Vara frisk. Gnälla om en förkylning som är jobbig, en värkande nacke eller lite huvudvärk. Ont i magen, normalt ont i magen skulle vara nåt. Tar vilka våndor som helst bara jag var frisk med normala värkproblem.
 
Slippa att göra över hundra operationer och mer därtill, slippa tänka på min framtid som sjuk och sjukare.
Ovissheten om hur illa det kommer att bli. Ha normala problem som normala friska människor.
Tänk om jag var frisk, vad bra jag skulle må. Tänk om jag va frisk, vad bra mina barn skulle må.
Snart mår jag lite bättre och lite är bättre än inget.
 
varit förkyld i hundra år känns det som men bara vanlig förkylning inget jobigt förutom själva tätheten i näsan. Nu har det blivit värre helt plötsligt,ont i halsen toktäppt och så där härligt rinnig i ögonen. Har alltid sagt att jag inte tänker klaga över en förkylning då jag hellre tar en redig sån än nåt annat. Blir mest irriterad för att jag inte kommer klara av att gå ut och gå. Får feber på en gång då och blir sängliggande igen. Morr, Jaja det går förhopningsvist över till på måndag. Då ska jag till sjukan i skövde på förberedande samtal inför op måndagen efter. Får inte ha kvar förkylningen när jag ska opereras vägrar ställa in när det är så svårt att äta nu.
 
Mår allmänt rätt pissigt fortfarande. Rolig prick jag. Har iofs satt ut en medicin ganska snabbt och satt in en ny igår, Får se om den hjälper denna nya, mot neuropatisk smärta samt psykiska problem. Förmodligen pga biverkningar som mitt imunförsvar är så nedsatt just nu. Hoppas bara att jag rider ut stormen denna gång utan att hamna på hispan. Inte så kul som det låter :P