Underbart! nu kommer snart Linda hit!
jävligt tråkigt att Emma inte kunde komma dock..men de går fler tåg...hoppas jag..

Cia står och lagar mat och jag ska städa var det tänkt hon kommer snart få frispel på mig så kanske lika bra att hoppa in i duschen och sen försöka sig på lite städning..

Igår fyllde min Älskling 2 år! faan va tiden rinner iväg..
Dina och Robert med deras gullplutt Ella var här i söndags och firade honom ,och I går kom grannarna och Malin med Järve oxå vi hade de mysigt trots att de var mindre folk än de brukar vara. Mor kan ju inte träffa barnen pga sitt tillstånd.. 

Jag älskar dig min underbara son!

image64
Äntligen är Cia här och underhåller oss!
synd att vi alla har varit mer eller mindre sega bara.. kan ju iofs bero på vår ute kväll i Lördags..
Haha har nog inte haft så roligt på länge! Anna var as-kalas innan vi kom ut till Stath, Vi andra var så gott som nyktra, så vårt jobb under den första timmen var att valla Anna.. Malin vart förföljd av rut skjortor och fransmannen jimpa eller jimpie!?
Sen skulle Malin skjutsa hem oss, och vi spårade ur en aning i bilen.. Har fortfarande ont i halsen och nacken (head banging) . Vi stannade vid shell för att köpa mjölk och Cigg och där hittade vi en kille som ville ha skjuts till tofta, goda som vi är gjorde vi naturligtvis plats för en människa i nöd.. Men då denna stackare passade på att göra närmanden mot Cia och Anna i bilen så hämnades Cia med att oskyldigt* misshandla "Billy" med en Pan pizza..
japp.. Vi hade de mycket trevligt iallafall hehe..


Idag har jag fått blommor igen, denna gången av någon jag tycker välldigt mycket om! jag har varit på bra humör hela dagen..
Kära Peo!
Jag vet inte hur jag säga det här, men dina näsborrar är en förolämpning. Jag tror att jag förstod det när din fårhund löpte amok i kvinnokläder, och jag såg dig sitta på min bästa vän. jag är säker på att du är köldskadad nog att förstå att din honda suger. jag skickar tillbaka våra matchande snobben hak klappar, men jag behåller min oskuld som ett minne.
du ska veta att jag alltid ska försöka glömma lasse berghagen imitationer.
hälsa din groda leonard- Elise.


 

 Imorses fann jag till min stora förvåning en stor bukett med blommor utanför min dörr..
Dom var ifrån en tjej som tackade för att jag dagen innan hade lämnat in hennes borttappade ringar på polisstationen.. Känns skönt med lite goda gärningar ibland! Så nu har jag varit på bra humör nästan hela dagen för ovanlighetens skull.

Sen fick jag ju VG på min saga igår och de gjorde mig också på bättre humör, då det verkligen inte var väntat. Var helt övertygad om att jag skulle få IG!

Det största problemet just nu är väl min ekonomi, är i mycket stort behov av pengar! mycke pengar NU Nu Nu

image62
-Subjektifierings processitentitetsskapande genus. Diskurs i diskurser.. Blir tokig, är galen!
/Cia.
Nu är jag hemma igen, lämnade barnen till Stefan så nu är man helt själv!
Vet ju vad jag borde göra nu ..tvätta städa osv.. men ORKA.

Jag har haft de bra hos Snyggingen, jobbigt att behöva åka hem igen men man måste ju!
Just nu ser jag fram emot att min kära syster Cia kommer hit till helgen och därefter även Linda och Emma, ska bli så jäkla kul!


..Hoppas min jävla skitförskylning ger sig snart så man kan andas normalt.
Sitter här och fördriver tiden medans snyggingen är nere och duschar.. Vi ska strax åka till Far ,barnen behöver nog komma ut lite innan dom  tar dö på sin arme moder. Tim var ute och lekte lite nyss och  kom innspringandes meen dö fågel i handen.. me blod!!! jag mår illa, nu måste jag sluta skriva då min kära pojkvän står här och stressar mig...
Nu vet jag vem min "beundrare" är.. Det var Pappas jobbar kompis, som pappa har varit snäll nog att ge mitt nummer till! ahhr.. allvarligt! pappa vet mycket väl att jag redan träffar en kille i hedemora. Kan det inte räcka me en?!

Jag har fått en hemlig beundrare efter mig..har ingen aning om vem han är.. nån från hedemora. Jag fattar som vanligt ingenting, hur faan har han fått mitt nummer ??

Nu ska jag äta hemmalagade köttbullar och njuta av snyggingen.

Anna led förmodligen inte av magsjuka..
hoppas jag.. då jag åter igen drabbats av en plötslig illamående attack..
Idag ska vi åka till syrran som har två års nykterhetsdag!
Då hennes störda boyfriend valde att dumpa henne idag av alla dagar så behöver hon vårt stöd mer en nånsin antar jag..  hmm..de hela känns på nåt sett lite små ironiskt! Linda vet nog vad jag syftar på...

Japp, så nu måste vi åka och fixa fika å grejer då hon inte har haft tid att fixa de själv av tidigare nämnda anledningar! Självklart vill man ju vara där för henne nu när hon behöver en som mest.

Tills Anna ringde och berättade om Malins rådande krissituation så mådde jag faktiskt bättre..känns som att allt höll på att vända, hoppas denna känslan håller i sig, trots tråkiga omständigheter rörande resten av familjen.. nu måste jag dra, för Anna står och maler sönder mitt jävla huvud! -kom igen nu då Ida kl är ett!! jag hatar folk som inte håller tider..
image61


Ikväll är Tom här ett tag,  Anna ligger hemma hos sig och spyr (mm..) min kanske något själviska förhoppning är att hon har drabbats av nån form av akut diarre p ga. plötslig matförgifftning eller liknande..hmm..
Sedan min kära syster ringde mig för att berätta om hennes taskiga läge har jag haft en oroväckande känsla i magen, följt av plötsliga illamående attacker..
Känner mig på dåligt humör idag..
skulle vara så skönt att bara skita i allt och alla!

Skönt att vara hemma för barnens skull..men annars  känns allt jobbigt just nu..

Saknar dig redan..image59

Faan va bra...  min plånbok och väska försvann när vi var ute i Lördags,inget körkort inga pengar..
som tur är så hade jag inte mycket kontanter i plåsskan men ändå!
jävligt taskigt läge kan man säga eftersom jag skulle åkt hem i dag egentligen,
Har spenderat morgonen med att ringa runt lite över allt för att spärra kort mm.
Bara vägverket kvar nu då..undrar va de kostar att få ett nytt körkort?! FAAN.

Jag saknar Tim o Erik, jag skall hitta på nåt kul med dom när jag kommer hem för att gottgöra min frånvaro.
Sen är det full fart med skolarbetet igen.


Jag sitter här och försöker hålla skenet uppe..som vanligt..

Ja vill inte åka hem..

Det snöar ute..faan va ovanligt!  Idag har jag handlat och lagat mat..försökt laga mat! "Vissa" har ju inga normala kryddor för faan.. men de gick tillslut att äta ändå. Ekkoren har inte synts till trots att jag ihärdigt har sprungit fram o tillbaka i fönstret och spanat efter ett livstecken..rest in is?!


-Vad vill du hitta på?

-Inte vet jag du får bestämma..

blir väl nån öl osv frammåt kvällen misstänker jag..lär ta det lugnt om jag ska kunna åka hem på söndag eller måndag..

-kanske skulle man spela lite gittar då medans du ändå sitter och skriver.
(guitar hero) Ja man ska väl alltid lära sig nå nytt, jag är så jävla kass på det där trots att jag fortfarande kör på easy  MEN jädrar jag ska sopa banan med snyggingen innan han vet ordet av. Det är träning som gäller nu..så fort jag är ensam..