Nu är vi framme i Eslöv. Resan gick bra, förutom att jag var nära att avlida... kommer hem på torsdag igen.
Det värker inte lika mycket i tanden för stunden... får väl se om det går över eller inte, annars blir det akut tid när jag kommer hem igen. Cias mage är enorm! ser ut som att ungen ska ploppa ut vilken minut som helst hehe...
Har saknat min älskade syster!
Anna var helt psyko i morses och skrek bland annat Fitta till mig innan hon slängde på luren i örat på mig. Hon var lite stressad sa hon...? suck!  Det kommer att bli kul att vara här och jobbigt att åka hem eftersom man aldrig vet när man kan träffas igen.
Men just nu ser jag fram emot helgen också då jag förhoppningsvis får besök...
Nu ska jag slänga mig på soffan, anna, cia och tom gick iväg och skulle hämta ungarna och sen en snabb handling så jag hinner nog vila lite. Ha en bra dag alla goda.
Nu är jag så trött så ja inte vet riktigt vart jag ska ta vägen orkar inte äta orkar inte tjata på barnen orkar faan ingenting.
Jag somnade  en stund på kvällen igår sen vaknade jag vid 00.30 och hade så jääävla ont i kroppen och den där satans jävla visdomstanden! Hade faan ont över allt var nära att spy  men slapp som tur var tog en alvedon och låg och pressade huvudet mot en kall trasa. Men har fan inte kunnat sova nåt sedan jag vaknade. Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt det käns lite bättre för stunden i tanden så då innväntar jag alla andra krämpor igen som vanligt...
Jag har ont i tanden... hela jävla munnen ner i halsen upp i huvudet osv.. mitt humör är inte å leka med just nu kan jag säga! det är nog bäst att man är snäll... jävligt snäll mot mig just nu... annars jävlar!

ungarna driver mig till vansinne... orkar inte! vill bara sova eller nåt.
Har glömt att skriva om i Lördags, då jag och barnen hade en mys dag. Först åkte vi till badhuset och var där till stägning. Efter det åkte vi utsvultna och helt färdiga till macdonalds. Efter att ha stått i en milslång jävla kö, så fick jag äntligen maten. Gick till bordet där mina barn (som förövrigt var jätte lydiga för ovanlighetens skull) väntade tålmodigt. Tänkte försöka ta det väldigt lugnt eftersom jag inte kan äta så bra, men det gick inte fullt så bra som jag hade tänkt då det satt ett gäng ungar i 6-7 årsåldern tätt bakom oss och väntade på mat. Dom skrek och gapade och hoppade runt kastade saker på varandra osv.
Men en av ungarna hade ju den goda smaken att vråla "snippa" istället för Fitta, för ett mer exakt citat:  "Din snippa stinker" slut citat. ??? 

Det hela slutade med att jag helt enkelt (efter att ha tröttnat på ligisternas gap o skrik) vände mig om och röt mer eller mindre åt dom "att dom skulle vara tysta och lugna ner sig för det finns faktiskt folk som försöker äta i lugn och ro här"
 Deras miner var obetalbara och de tystnade faktiskt... åtminstone ett tag! sen kom deras föräldrar när maten var klar helt likgiltiga inför deras odrägliga små satans dyrkare. Blir så jääävla förbannad, ok, mina barn kan vara nog så högljuda men jag säger åtminstone till dom. Och skulle släpa ut dem om de sa sådana grejer och låsa in dem i en trång box nånstans på en tågstation och glömma dom där i sisådär 1 år!!!
Nej, men seriöst hallå eller! Hur fan är folk funtade!? Skulle ni strunta i att ert barn skrek din snippa stinker?
Eftersom föräldrarna sket fullständigt i att ungarna satt och skrek medans alla andra på hela resturangen hade lust att tysta ungarna (förmodligen för gott) så gjorde jag helt enklet det alla andra inte vågade. Någon lär väl fan säga åt dom...

over and out...


"I mars 2008 får polisen ett larm om att en man gör mer än bara fikar i sin trädgård. Det är Art Price Jr som kopulerar med sitt trädgårdsbord för fjärde morgonen i rad. Hans granne har den goda smaken att spela in allting, för att dela med sig av bevisen till polis och myndigheter.

På filmen kunde polisen tydligt se Price spritt språngade naken i full färd med att penetrera hålet i metallborder där Parasollet normalt sitter. Morgonstund har guld i mun..."

Så jävla frisk han måste vara!
Har fortafarande inte åkt till tippen med papper och kartonger, fruktar nu att mitt öde kommer att sluta som Gordon Stewarts...

Förmodligen skulle man hitta mig någonstans där köket nångång fanns...Är fruktansvärt, fruuuktansvärt uttråkad!
döda mig nu eller så kastar jag mig ner från balkongen
...nej föresten, jag tar tillbaka det där...

Är trött, seg och fattig och fattigare lär man riskera å bli om försäkringskassan inte snabbar på med  deras jävla beslut hit å dit. La in ett kort på mig själv...
skriver mer om och när jag orkar 
Jag mår riktigt, riktigt, dåligt och det är självförvållat... Jag fick barnvakt av Far igår! då passade vi på å gå ut en sväng.
Thomas var tydligen skitfull, måste jag oxå ha varit då för jag kan inte minnas att han va så full. Erik kom hit med familje pizza och nu sitter de och ser på poker. Ungarna bråkar i Merlins rum och jag har gömt mig inne i sovrummet med datorn i knät. Jag orkar fan inte skriva, ska nog försöka sova en minut eller två

Idag har inte varit en bra dag, idag har varit en dryg och jobbig dag, jag har förmodligen drabbats av tourettes, svordommar avlöser varandra och min sinnesstämning pendlar lika snabbt som smöret smälter i solen.
Jag är inte en stark människa idag och vill bara vara barnledig en dag för att kunna återhämtas och bli någorlunda normal.
konstigt kan man tycka då jag har varit borta från barnen i en vecka och bara haft dem  sen i söndags.
Jag börjar tappa greppet... måste skärpa mig men vet inte hur, jag är en svag stackare just nu men missförstå mig inte nu för all del jag söker ingen sympati och inget medlidande. Är bara så förbannat jävla förvirrad hela tiden att jag snart storknar på allt. Många tankar som flyger runt i den där så kallade hjärnan, alla tankar fastnar i varandra och nu förtiden har jag till å med svårt att finna orden när jag ska prata med någon. Ska tilläggas att det är ett helt företag detta att sitta här och ens försöka skriva. Men nu märker jag att det faktiskt hjälpte lite att skriva av sig...
Japp nu har det gått några minuter sen jag skrev då jag nödgades att springa ut i köket för att tala med min lover som hällde upp lite öl i ett glas till mig need i say more!? mitt humör blev genast bättre sen om det hade så mycket med ölen att göra eller inte spelar föga roll. Som sagt; Pendlar!!!

Då är det väl bara att ta vara på mitt rådande sinnestillstånd så gott det går då man aldrig vet när det vänder igen...
NEJ Jag har inte mens och nej jag ska inte ha mens OCH NEJ jag är inte gravid jag är bara sjuk i huvudet som vanligt!