Ja, vad ska man säga om tiden som har varit... Känslor,känslor...

Mår mycket bättre nu i alla fall. Har varit riktigt dryga veckor som har gått och jag känner mig redo att släppa all skit och bli någorlunda normal igen.

Idag har jag varit och klippt mig och känner mig nöjd! Cia med familj är hos Anna just nu och det känns kul. Har tvingat Cia att komma över och dricka nåt glas vin med mig... Snart, Lördag närmare bestämt är det dags för Bröllopp! Maria och Allen ska gänga sig! Det vart en satans kul möhippa med Maria och compani för nån vecka sen. Vi hade nunnedok med glitter snoppar på huvudena... Sjöng Sound of music låtar på torgtrappan! Höjdpunkten var när vi (utrustade med stereo) gick förbi ett gäng baptistvänner som höll föredrag om Gud mitt i stan... hehe!

Elinor har fått sin efterlängtade bebis och det blev en underbar liten Tigra. Ser fram emot att träffas så snart som möjligt.
Önskar att man hade mera pengar så man kunde åka till Stockholm och hälsa på lite, saknar kusiner och Ann-Louise...

Nya frissan:
Har tvättat städat lagat underbar mat lyssnat på musik till öronen blöder gråtit skrikit skrattat hatat och allt annat som man brukar göra under en dag
Måste bli stark igen. 
?Liv mitt jag hatar?
Idag har Snyggingen och jag åkt en sväng till Borlänge för att köpa lite presenter. Hittade ingenting annat och tur var väl det! Är typ ruinerad känns det som.
När vi kom hem var det i princip bara att sätta sig i bilen igen för min del. Hälsade på Madde och Ann-Louise samt en massa barn! Så kul att träffas igen har saknat er massor! Synd att det inte händer så ofta bara...

Nu ska jag tydligen sova så godnatt alla goda.
Äntligen en dag med lite regn! Men vill bara ha en dag...
Vi har badat varje dag sen vi åkte hit, förutom idag då. Hur jäkla underbart som helst!
Idag har vi fixat lite här hemma och ätit underbar mat. Thomas är nere på Ica och handlar lite åt mig.
Barnen sover och livet är i allmänhet rätt skönt för stunden.

Snart är det dags för Åland! Ska bli jätte kul. Måste fixa lite grejer innan dess bara; tält och diverse saker som kan behövas.

Barnen är inne i trots perioder samtidigt, så har haft händerna fulla med deras olika viljor och utbrott. Måste de ha det samtidigt?!!!
Nu kommer han tillbaka strax så skall ställa mig och förbereda för mys kväll! Hoppas alla nära och kära har det bra.