sätter in lite foton från julafton
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
orkar inte leta fram fler och har inte orkat kolla så noga eller redigera. så finns det mongokort med så finns det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta var för nån vecka sen. Min fina adventljusstake funkar inte längre på grund av Ufo. Imorgon är det Julafton och jag barnen stefan och Jonas ska till Anna och Jonas Hlja och Tom. Jag har ont och mår dåligt. Blev lite för mycket med all stress med julklappar och inslagning osv. Stefan kom hit och hjälpte mig med röbetsalladen i alla fall så nu finns det klart i kylen. Den blev bra även detta år. Tänker alltid på Majbritt när jag äter röbetsallad. Kommer sakna henne extra mycket i morgon..
 
 
Långhåriga Erik är klippt nu som tur är !
 
 
 
 
Min sechond handglasburk blev julig med rosetten. Julskummet där i har blivit påfyllt typ varje dag, och det är inte bara jag som äter så det så.
 
 
 
Mammas bebis Ufo
 
 
Tim och Toms första snögubbar denna jul. Snygg placering på morötterna...
 
 
 
Full fart när Hilja hälsar på! Anna var mest trött :)
 
 
 
 
ERik och jag hade en mysig kväll tilsamans förra veckan, julgodis och filmkväll i hans rum.
 
 
Erik är stolt över sina mästerverk
 
 
 
Hahaha! Erik var ju inte så snygg innan han klippte sig!! Stackars unge.
 
 
Stefan var så koncentrerad så!
 
 
 
 fina miniatyr änglar

Tims fina sockerbits lyckta som han gjorde i nollan :) 
 
Köpte julklappar till mig själv ;)
 
 
tjockis mamma och fina ungar i synnerhet Erik...
 
 
Lovade att lägga ut bilder på hur nagellacket blev! :) Ursnyggt. Tack Louise :))
 
 
 
 
 Dax för fjärde ljuset att tändas :)
 
 
Tim och Erik fic roliga julklappar från Alice :)
 
 
 
Alice hade målat en jätte fin tavla till mig <3
 
 
snygg och ny!
 
 
Några av alla julklapar jag fick idag dagen innan julafton! Nagelacken från Louise. Allt annat förutom transformern fick jag av Jonas, plus en kaffebryggare då min är sönder! Mycket glad för allt, har nog aldrig fått så mycket klappar :) Transformer leksaken fick Erik från Alice :) Till barnen blir det mer paket i morgon.
 
 
Fick fina paket av Louise! En jätte fin skarf med döskallar på som jag har på mig på nåt av de andra korten. Och två snygga nagellack. Fick nog bara med det ena på bild, men dom var skitsnygga, älskar nagellack! Det var mysigt att ha Louise här! Vi käkade lite julgodis drack lite glögg och ett glas vin. Tror inte hon gick hem förens kl 12 :)
 
 
Ufo fick bli julklapp såklart
 
 
 
Så glad över min värme madrass sm jag fick i julklapp av Stefan! Jag fick öppna tidigare för jag behövde den tckte han :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Erik ser äntligen ut som folk igen! Han såg fullkomligt bedrövlig ut innan vi klippte honom. Nu är han som en ny unge igen och så söt att man får lust att käka upp honom :)
 
 
Träffen med Therese gick bra idag! Gick lätt att tala med henne. Hon har varit med om tre stora operationer. Den sista var den där man tar som sista åtgärd, att avlägsna matstrupen. Hon har haft det riktigt tufft med att återhämta sig efter operationerna och dom har inte hjälpt bra. Men det var antingen op eller sond som hon sa och hon valde en till op. Hon var inte övertygad om att det var rätt beslut så här i efterhand när problemen kommer krypande tillbaka. Fick lite klarhet i vissa saker och kände igen mig i mycket. Blev samtidigt rädd och mer orolig inför framtiden. Har ju fått mer och mer problem den sista tiden, jobbigare och mer utdragna stopp osv. Min misstanke om att matstrupen snart har gjort sitt förstärktes av detta samtal. Ska tala med Leif imorgon och se hur vi ska fortsätta då risken blir större och större att jag ska få en spricka i minn ärriga matstrupe. Åtgärden blir ju då förmodligen akut op och avlägsande av matstrupen, en op som jag inte skulle klara av. Jag skulle nog kunna klara mig utan opertionerna ett tag om detta är en stor risk... Förbättringen efter operationerna är ju inte precis stora, isynnerhet inte med tanke på att största problemet inte är själva förträngningen längre. Mycket tankar som har satts i gång igen... snurrar vidare...
 
Pepparkaksbak med Erik! Stefan och Tim kom lite senare och hjälpte oss med de sista. Jag fick problem när jag skulle försöka kavla och lyfta in plåten osv. Detta året blev pepparkakorna inte brända utan precis tvärtom, för degiga... jäjä. Det var kul i alla fal och Erik var så duktig så med allt fint glasyrpynt.
 
 
Ufo har skadat sig i bakbenet efter att Erik har kastat ner honom i golvet när han klöste Erik och Ufo landade tokigt! Kände inte ens igen min fina kisse så ont hade han första dagen. Vrålade av smärta och kunde inte röra sig utan att ha jätte ont. Gick över ganska fort som tur är! Syrran var här och klämde på honom och undersökte honom och han fick även en dos reiki healing av henne som han tyckte om. Idag har han mått mycket bättre och han börjar sakta bli som sig själv igen även om han fortfarande har ont av att stödja benet.
 
 
 
Imorgon ska jag träffa en tjej med samma sjukdom som mig! (Akalasi) Det ser jag fram emot, kan bli spännande och se hur hon ser på saker som vården hon har fått osv. Annars är jag i en bubbla just nu. Allt känns som i en dröm. Kan inte vakna. Känner ingen riktig glädje eller sorg. Bara finns men ändå inte. Behöver tiden på pds imorgon, hoppas det hjälper lite.
 
 
Gillar detta fotot på mig. Gillar inte att se på mig själv i spegeln. Idag har varit en jobbig dag på pds. Ångest och folkskygg. Fick i alla fall skjuts till Secondhand. Köpte ett par vintag stövlar som jag älskar för 20kr. En julduk och en leksak till Erik.
 
Louise kom hit en sväng på eftermiddagen och fikad lite :) Länge sedan jag pratade eller träffade nån nu. Såg på några klipp från serien Misfits som Louise har tipsat mig om. Verkar skit kul. Vi ska eventuellt ses i helgen och göra nåt med ungarna.
 
 
Jag och Jonas var och såg på Hobbit förut. Den var såklart bra, man kan inte tycka annat om dessa filmer. Även om det är mycket man igentligen stör sig på så tvingar jag mig själv att ignorera det och bara njuta av filmerna. Finns ju inga andra fantasy filmer som kan mäta sig med sagan om ringen! Snällt av JOnas att bjuda mig! Vi har bestämt att inte ses lika mycket längre men detta fick bli ett undantag då vi båda har väntat på filmen.
 
Nu ska jag försöka surfa mindre och gå till sängs så man orkar md morgondagen och helgen.
 
 
 
 
Tisdagens lussefirande med Erik!!
     
 
 
 
Tidig morgon på pds idag torsdag.
 
Hobbit
 
Mupp i profil 
 

fräknig Tim i behov av klippning och sången sudda,sudda,sudda sudda bort din sura min

 
 
 
En känsla som är otroligt frustrerande är när man känner sig pigg och full av kreativitet i skallen som man inte orkar göra något åt. Dessa två bilder blev jag ganska nöjd med men som alltid extremt självkritisk. Gör bara allting halvdant... Orkar inte finputsa ideerna till perfektion. Jag stannar alltid nånstans på vägen trots att jag vet precis vad som borde göras.
 
 
Jag hatar att göra andra illa. Avskyr känslan av vemod. Vill inte göra honom så illa. Panik känslor av ensamheten som följs av mina beslut. Hatar att behöva göra det "rätta" Jag vill inte vara ensam. Det gör så jävla ont i mig just nu. 
 
 
 
Idag har jag betat av ytterligare en sak på to do listan, Grattis ida, klapp på huvudet. Duktigt mongo.
 
Har börjat med ångest medicinen nu och tror att den hjälpe lite för jag blev dåsigare en vanligt och orkade inte arbeta upp den vanliga ångesten lika mycket, den finns där men den dämpas nog lite.
 
Annars så har jag betett mig väldigt annorlunda på vuxenpsyk idag. Har pratat mer och varit mer social. De måste tro att jag är helt störd.
 
Nu har jag varit hemma en stund och städ har varit här. Det var en hemskt trevlig ung tjej här och städa idag! Hon visade lite tavlor hon hade målat som hon hade på mobilen, för vi började prata om konst då hon såg att jag målar. Fyyy faan vad snygga tavlor hon gjorde!!! Helt underbara, med själ i och mening! Mycket melankoli och ångest. Love it! 
 
Önskar att jag var så duktig och kreativ!
 
 
 
Känner mig förkyld!! Icke bra, och jaghar inte tid med det heller. Idag är det möte med hemvården. Behöver mer hjälp men vill inte ha den samtidigt som jag vill och suck, fy fan. PMS!!
 
 
 
 
Hoppas på att bli hel igen...
 
 
 
En av alla av mina pinsamma kommentarer på sistone...
 
 
För övrigt en bra Lördag i går. Själv nu. Igen. Självvalt mer eller mindre. Känner... Apati lite för ofta nu förtiden.
Känner mig självisk dum och korkad. Trött fruktansvärt trött. Orkar helt enkelt inte finnas där för nån just nu, orkar inte. Inre stress och oro för framtiden och mycket grubblande på alla sjukdomar främst akalasin. Försöker tränga undan ångesten hela tiden men nu orkar jag inte. Formsvacka. Apati. Och trött. Vill bara sova bort allt.
Ska rycka upp mig. När jag orkar.
 
 
 
Ännu en dag på pds. Det går bra, känner att dom lyssnar på mig och vill hjälpa. Känns tryggt under omständigheterna att vara någonstans på dagarna och inte vara ensam.
Gjorde oss redo för tomteparad i Lidköping, men tog fel på tiden. Typikt! Men blev ett mysigt besök till Limtorget, de hade öppet i några bodar och sålde glögg mm. Smedjan var öppen och de gamla stallen! Jätte fint verkligen. Ur mysigt fik med! Fattar inte varför man alltid glömmer av det stället.