Idag föddes Hilja till världen och vi är så glada för Annas skull!
Ernst har lärt sig att surfa runt på Internet och där hade han hittat (enligt sig själv) den perfekta presenten till Annas bebisEn kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.
Igår åkte jag Alice och Jonas till överby. Det var trevligt att åka i väg en vardag med Jonas så det var skönt att han tog ledigt. Alice förskola hade studiedag. Sen kan jag nog beskriva att det var lite som tortyr också..
Alla affärer fyllda med grejer jag inte har råd med... Skor, massor av snygga opraktiska skor...
Kanske var tur att jag är pengalös just nu! Ernst stannade hemma... Jonas har skaffat sig en kackerlacka han också, den heter Terminator/Rocky/Ridick... Den är schizofren. Igår när vi satt och åt lunch på ett trevligt ställe inne på Överby så blev Jonas plötsligt tyst och allvarlig... Efter ett tag tog han till orda - Ida... Du måste acceptera nu att Ernst inte längre finns med oss. Han är död. Terminator har dödat honom.
Han är ju störd, klart han inte är död. Det sa han bara för att skrämmas, Ernst lever så länge jag har lust
Terminator Rocky-Ridick
Ernst säger att han vill ha en navelring... Faktum är att han kräver det.
Jag är på smyckjakt till Ernst... Helst skulle det ju vara lite nitar och så där. Han utvecklar sig snabbt och har börjat prata med mig... Blev lite rädd när hans röst helt plötsligt har blivit så mörk... Ett mörkt väsande i örat hela tiden.
Jag och Ernst har precis badat skumbad, det tyckte han om, men han kräver en lyxbåt till nästa bad... Klart han ska få sin båt <3 Nedan lite bilder på hur han kan se ut när jag har smyckat honom...
Sen en bild på lite kompisar
Kunde inte somna igår... Började tänka på undersökningen som jag ska göra i Göteborg om mindre en två veckor... Jag mår illa när jag tänker på den. Försökte intala mig själv att det inte är så farligt och att det ju går över ganska snabbt. Bara att bita ihop och försöka tänka positivt! Men nej, det gick inte så bra. Får minnen tillbaka hur jag spydde upp sonden och var tvungen att dra ut den genom näsan hela vägen nerifrån magen och hur mycket panik jag fick och hur mycket jag kräktes... jag har fått men från sonden.. Vill inte ha en slang i näsan igen oavsett om det bara är ett dygn. Svårt för andra att förstå det jobbiga i situationen kanske. Men det är förknippat med så mycket ångest och smärta hela den tiden då jag fick gå igenom så många undersökningar och fick leva med sonden under ett år.
Vill INTE att Någon ska se mig med den igen. Och vill inte se mig själv i spegeln när den är i. Jag har dessutom så himla ont och har fått mycket ärrbildning i näsan efter det så det gör svin ont att föra in slangen, det är jätte trångt så de kommer att behöva pressa in den med våld tills det börjar att blöda. Sen tar de ut den igen. Och efter det skall de föra in en tjockare slang som jag skall behålla i ett dygn för att mäta mina magsyror och backblöden. BLÄÄÄÄÄ
Vet inte hur jag ska kunna tänka bort detta till nått positivt, jag vill intevil inte vill inte!!!!! Blir svettig och skakig bara jag tänker på det. Jag föder hellre barn och sticker mig i armarna tusen gånger men inte detta...

Små bett varje dag, tjuvnyp och allmän besudling. Men detta tycks ske på insidan för inget kan skönjas utåt.
Någon gnager sig envist fast i hjärtat, tuggar sliter och drar. Inuti mitt huvud måste det bo troll.
Inuti min mage bodde det en gång ett gäng fjärilar dom har bytts ut mot häxor som rör i min mage som de använder som sin kittel, jag spyyyr... grodor
Mår illa........ spyr på er alla... förlåt men ni är så patetiska.
Men inte jag... Nej! inte jag...
Jag är en helt normal människa. Jag säger ifrån om jag blir illa behandlad jag blir ledsen om nån går bakom min rygg jag blir förbanad av svek och paranoid när jag har med lögnaktiga människor att göra. Jag vill bli älskad jag vill älska och jag vill lita på folk. Jag ser syner om hur jag mördar människor men jag mördar inte. Jag tjatar om du ger mig nåt att tjata om.