Har inte nåt spännande liv just nu och barnen är hos Far sin till på torsdag. Har inga pengar kvar då allt har gått åt till kläder mat och mediciner. Har kronisk värk och behöver ibland hjälp med att tvätta håret, hjälp med städ och mat osv Har 4 sjukdomar och får värk av att gå, sitta och stå har blivit felbehandlad under flera år och illa behandlad vid många tillfällen. Kan inte sova normalt, använder sittplanka i duschen har kronisk magsårs symtom Opereras var fjärde månad och kan inte äta normalt. Har opererats och klarat mig ifrån cancer och gått genom miljarder extremt jobbiga undersökningar och operationer. Har kraftiga koncentrations svårigheter och minnesförlust. Men jag har fött två friska barn och jag har klarat att ta körkort. Med andra ord inte bitter trots allt. Jag har två armar och två ben även om jag inte kan använda dem så bra på högra sidan. Jag lever och de jag älskar lever och mår någorlunda bra. Men ursäkta om jag låter okänslig när ni gnäller om en förkylning.
Älskade älskade unge. Så trasig. Önskar jag kunde hjälpa. Men det går inte. Jag såg tecknen. Skulle ha sagt nåt då. Älskar dig så mycket.
Har suttit på cykeln 10x2 trots intensiv smärta i högersidan idag igen. Har haft väldigt ont i en vecka nu och kan inte använda höger arm som vanligt men jag hanterar smärtan så mycket bättre så tabletterna har uppenbarligen börjat ge effekt! Helt enkelt gladare som person trots pms:en till och med.. Hoppas orken håller i sig och att smärtan avtar snart så att jag slipper morfinen. Man blir så handikappad av sidan, har ju inga muskler där alls knappast så den är löjligt nedsatt och i ett konstant smärt tillstånd dessväre. När jag har haft ont en hel dag tex så ser jag ut som ett mongo när jag går för jag orkar inte hålla mig upprätt och det gör ondare när jag rör mig.
Min M kommer när som helst nu men jag har inte varit lika jävlig som jag kan bli. Varje gång ilskan bubblar upp så har jag kunnat kväva den i tid, jag har verkligen ansträngt mig men det har varit mycket lättare. Jag vet inte om det har med den nya medicineringen att göra men jag ska anteckna nästa period innan M och se om det känns samma.
Som person just nu tycker jag att jag har ändrats nåt enormt om man ser tillbaka några månader! Jag är för det mesta positiv och orkar lite mer trots smärtor.