Idag fyller min kära kusin år!   Hoppas du får en underbar dag saknar er så ja dööör..
Japp nu har vi åkt till fagersta i hopp om att få ordning på bilen en gång för alla.
Mattis hjälpte oss lite me bromsarna idag och på ons åker ja till Far så får han fixa resten.
Imorgon ska jag hälsa på Andreas och hans familj och så hoppas jag att Micke och Mia har tid för mig nån dag oxå.
Har desvärre inga pengar på min skit mobil och den krånglar hela tiden så hoppas att ja får tag på alla när ja väl har tid att åka med bilfaan. Undrar hur mycket alla därborta stör sig på mig när jag aldrig kan planera mina besök lite bättre, men de är så svårt jämt ,antingen uppehåller Far oss eller så hinner man helt enkelt inte. de är så svårt att få tiden att räcka till alla utan att de bli total kaos!
Måste få tag på Lá Camilla oxå för nu var de ett bra tag sen ja hann träffa henne och hennes goa familj.
Ska väl se till att komma hem till torsdag kväll eller tidigt på fredag.

Har aldrig velat fram o tillbaka så mycke som  nu.. vet inte hur ja ska ha de me nåt!  jaja lives a bitch first you live then you die....
Nu orkar ja inte med all drama och alla överdrifter nå mer har fått nog!
kommer inte att svara i telefon på några dar bara så ni vet! ja orkar inte förklara mig nu och orkar verkligen inte ge några "smaskiga detaljer inte ännu just nu mår ja bara dåligt så låt mig va ifred lite så kan ja va mer normal.

Hade ialf trevligt i går kväll! synd bara att man som sagt va inte kan få njuta av den tanken..
Nu sitter jag här en liten stund , håller på att baka lite brownies, mums..
väntar på Ellen.. var är du min kära vän ja ska ju bjuda på kaka! Ja ja du hör säkert av dig snart!
Det har gått ovanligt bra i skolan idag! känner mig mer bekväm nu, synd att de är höstlov nu när jag äntligen har vant mig lite me de här.
I morses så har jag och Hazar varit mycket duktiga minsan! vi gick en halvtimme, vilket räckte för ja var nära på att storkna! snacka om dålig kondis.. imorgon ska vi vara lika duktiga hoppas ja! Vi har lovat varandra att vi ska gå kl 9.00 varje morgon så nu får vi faan hålla de oxå! ne nu ska ja se till kakan! over and out....
nu är ja så arg att jag bara skakar! jag gick precis hem från min kompis..nämner inga namn! jag sa att nu går jag och så slängde jag nästan igen dörren. vi har nämligen stått i en timme och tagit kort på kläder ja ska sälja åt henne och vi har tagit korten så att hennes huvud inte är med! för då tror alla att det är jag då vi är lika varandra samma hår längd och färg och liknande kropp osv... men nu komm hennes störda man och fråga om han fick se korten och jisses vilket jävla liv de blev! på deras språk desutom men de var ju inte så svårt att lista ut va han gapa om! jag sa åt honom att det är från min egen personliga sida ja ska sälja kläderna och att alla kommer tro att det är jag på korten..men han fatta ju trögt och fortsatte att skrika på "sitt språk till min kompis..och nu fick jag nog så ja sa bara att nu går ja hej då.. Han kommer säkert att förbjuda henne att träffa mig i fortsättningen för att jag var otrevlig..men de skiter jag faktiskt i för de är han som är sjuk i huvudet ahahaahah!!!!!
jag drömde helt sjuka drömmar inatt.. jag mörda Madde och stoppa in henne i en stor garderob, och sprang omkring och försökte undvika upptäckt. de var blod över allt men jag hade ingen ångest direkt, utan konstaterade snarare att jag hade gjort slag i saken äntligen..att de just blev "henne" ja döda spela ingen roll. kunde lika gärna vart nån annan..
sen drömde jag att Hazar kidnappade mig och stängde in mig och nån annan i en grav kista där vi fick ligga så fort hon kände för de..
jag har uppenbarligen sett för mycket på days of our lives..
Nu har jag köpt tre par nya vintage stövlar på second hand igen! säljer två av dom.. ska bli spännande att se om ja får nåt för dom känner mig lite osäker..

Erik mår bättre idag.. men han har vart drygare än drygast i natt vaknat var 5 minut och gnällt så ja va nära på att bli tokig.
Anna o Jonas ä här på lite kok-kaffe! Ja har skickat ut Tim o Tom så de kan leka på gården faan va skönt att de är så stora nu!
 Jag känner mig redo till hispan nu erik står och skriker i mitt förbannade öra kan faan inte få va ifred i en minut utan klängapan!!! ja blir gaaaalen och stryper nån snart
sitter här fast ja borde sova nu när Erik sover! han är sjuk min lilla älskling..har haft feber i två dar nu!

ja är så jäkla uttråkad just nu..kom ja ju genast att tänka på Iggy pop låten me samma namn..
har verkligen inget vettigt att komma me här som vanligt..skulle kanske ta en snus till o lite nykokt kaffe?!
fy faan va trött ja är  mår inte så bra värk i hela kroppen ska pumpa i mig värktabletter sen försöka sova natt,natt
Ja,  ska snart krypa till kojs. vill bara säga de att jag haaatar denna datorn !
imorgon är de dags för lektion igen känns faktiskt bra..ska bli skönt att komma dit och sysselsätta mig lite !
nu har jag sjunkt lågt.. har gått med i face book..som jag sa att ja aldrig sku göra märkväl !
ja ja skit samma.. nu ska ja läsa lite sen sooova (utan barnen) .
Erik har verkligen hamnat i två års-trotsen nu!  ja blir gaaalen på honom snart.  nu ligger han o skriker i spjälsängen.
han o Tim har badat och erik har varit en plåga som vanligt, han testar hela tiden gränserna men se där går han på en nit! de gäller att va stenhård!!!

just nu är jag så jäkla nyfiken på vad mina kära systrar och kusiner har  sysselsatt sig med under helgen..
ingen som har hört av sig!  svikare,  måste ju få höra alla smaskiga detalier nu när jag lider av denna oerhörda tristess..ensam i min mörka vrå..? hehe som sagt va är galet uttråkad! hmm det råder tystnad innifrån Eriks rum kan de vara så att han faktiskt har mött John blund.. hoppas verkligen de. Imorgon ska jag förmodligen försöka hinna me en tripp till komvux samt veckohandling och mina vanliga kupp försök NEJ de ante mig att ingen skulle ge mig så mycket ro, monstret  sover inte,  jag upprepar han SOVER INTE !
 
Jag lär med andra ord återgå  till uppfostrandets ljuvhet..          

                                                                              ja kommer tilbaaakaaa..../ Morran.                 


                                                                                                                       

                                                                                                                                                                            
                                                                                                                                                             
Idag fyller min kära storasyster Malin 26 år ! Jag hoppas du får en underbar dag Malin! Ja må ho leva, Ja må ho leva , ja må ho leva ut i hundrade år, javisst ska ho leva, ja visst ska ho Leva , ja visst ska ho leva ut i hundrade år!
Hurra Hurra Hurra Hurrraaa!!!   image27image28
Ja hoppas ni ä nöjda nu! Nu sitter ja här och tröst äter ost bågar, och allt är erat fel!!!
så jäkla tråkigt här när jag vet att ni är därborta och roar er..utan mig! snyft,snyft...
ok då, det är inte erat fel men de kan vara bra att skylla på nån annan en sig själv hehe

Jag hoppas verkligen att ni har de skit kul därborta! och att ni är med om en massa roliga grejer som ni kan dela me er av till stackars mig! nu ska jag tvätta mina flottiga ostbågs händer och återgå till "Days" Ha de...
Cias senaste sms till mig: Ja visste de! Jag blev just fast i kontrollen å muddrad av pervers personal...


HaHaHa!! de är så jävla typiskt henne, ja skulle förmodligen skämmas ihjäl, isynnerhet med tanke på min Larm skräck!  Jag ringde precis upp Cia och hon satt skakandes och väntade på flyget. Hon lät måttligt road över hennes underbara start på dan först va hon nära på att missa bussen till flyget ,och sen har de tydligen missat att ge henne all info. Men som tur var så fanns de trevliga människor till hands som kunde hjälpa henne rätt.
Nu väntar ja me spänning på hennes nästa sammtal till mig..hon skulle ringa när hon var framme Lycka till Cia!
Fy !  va kallt de är ute idag,  fryser ju ihjäl bara man sticker ut huvet !  igår kväll sa jag ju att ja skulle på föreläsning , men så blev inte fallet. Jag Banga ur (inte helt otippat) kanske !  vågade inte gå själv.. vilken feg ynkrygg ja är, blir så trött på mig själv ibland.

Nu sitter Anna på bussen till Stockholm..snyft.. och Cia sitter förmodligen snart på sitt flyg, stackarn. Hon var måttligt road av färdsättet hon hade ordnat åt sig, ska bli synerligen intressant att höra alla pinsamma detaljer från bådas resa. Det händer nämligen alltid något när någon i vår familj ska åka nånstans.. läckande toa vatten, trasig turbo eller irriterande resenärer..  Hoppas bara ingen av dom låser in sig på toaletten..


                                                                                                                                                                 
I kväll  funderar jag på att gå på en föreläsning de ska ha på bibblan, "Kriminal Romanens förnyelse och förfall "
de kostar ju ingenting så jag ska nog gå dit även om ingen vill följa med. De kan vara kul att hitta på nåt själv känner jag!
framöver har jag bestämt mig för att gå på lite teater föreställningar. har länge sagt att  jag vill göra de men har aldrig blivit av, så nu tänker jag banne mig göra slag i saken!

Idag är jag inte lika deppig som jag var i förrgår. hade bara en liten formsvacka.
Jag vill gå på konst utställning, poesi kväll, konserter, svamp kurs mm nån som känner sig manad att hänga på?

måste lida av nån form av personlighets störning..
Äntligen har jag tagit mig igenom denna första dag i "skolan". Det gick faktiskt riktigt bra ändå, trotts alla mina farhågor. Just nu sitter jag hemma med tre skrikande monster, Anna är hemma hos sig och städar så jag fick vara en snäll  "stora" syster och ta Tom.
Snart åker Anna och Cia till Linda i stockholm och jag blir så avundsjuk!!!! Faan, ja vill också me ju!
men,men de går fler tåg, bara de att jag saknar er så Linda o Emma!!!! mitt liv är så jäkla roligt när ni är innblandade.
min klass bestod idag (och förmodligen resten av tiden) av: 4 innvandrare och två pensionärer, ett mode freak och två svenska kvinnor i 40-års åldern..och sen jag då..hehe. mina favoriter just nu är deffenitivt pensionärerna!
Sigvard* hade lite svårigheter att se dataskärmen och hörde dåligt, stackarn faan att jag inte kunda banda dom när dom prata, de lät precis som Farmor och Farfar in action haha!

Nej, nu ska jag surfa vidare medans barnen ser på bollibompa! Tack för din närvaro idag Ellen!
mår inte så bra idag..allt känns tungt och jobbigt. Har ringt runt hela dagen känns de som, min så kallade läkare glömde bort mig idag, som vanligt! och när hans jävla sekreterare ringde upp mig fick hon mig att bli förbannad men ja se ju hä att do int ha vart har på lange jo! va gälle di egentligen? jag behöver ett läkar utlåtande!!!
ja ha men han inte vara din läkare längre  do inte vart här på lange no eh?  Jag SKA ha ett läkar utlåtande om min sjukdom av MIN Läkare den enda LÄkaren jag har haft sen jag blev sjuk!!!!! osv.. han ska ringa upp mig snart, sa hon! lär väl märkas tids nog.
ringde för att fixa en kurator till alla mina bekymmer just nu vilket visade sig vara lika lätt som vanligt! hon skulle höra av sig snart igen.. ringde och fixade en ny sjukgymnast (då min har slutat efter 11 år med mig) dom skulle höra av sig snart.. ringde försäkringskassan för två olika ärenden varav en jag fick en tid till på fredag och den andra skulle höra av sig snart..ringde till min dietist ..hon skulle höra av sig SNART.
känner mig misslyckad och kass ingen som vill ta sitt ansvar av läkarna för jag är ju inte BARN längre så jag får fixa nya läkare själv..
måste handla men vågar inte åka själv.

har ångest över att jag har lämnat ungarna till Stefan..vet inte varför vill väl inte vara ensam bara..efter jag har lagat bilen nästa vecka så måste jag spara till hjulinnställning o ballansering till nästa månad och efter de så måste jag spara till nya däck! jag vet att man inte ska klaga osv men mår faan inte bra just nu så jäkla mycket skit som händer runt en så man hinner inte andas knappt, har ångest över nära som mår skit! vill att alla ska må bra!!!!
imorgon ska jag till komvux börjar där kl 13..nu när jag klagat massor så ska jag ta på mig mitt leende och vara gamla vanliga Ida
har blivit bjuden på middag idag av Hazar och de var jätte gott! är proppmätt fortfarande.
ellen var här en sväng me Liam det var kul! Liam har blivit så stoor!

jag vet vad jag vill bli nu (förutom yrkesmördare) filmkritiker! de skulle ju passa mig  som handen i handsken..utmärkt!  eller yrkeskritiker överhuvudtaget kanske..springer ju ändå alltid omkring och kritiserar allt varför inte skaffe de som yrke?!   maybe am in to samthing..
image20image21image22image23


He,he Dinas min på sista bilden är ju verkligen bäst! och Anna gör de hon gör bäst.. Mamma ser ju road ut haha! synd att du inte var med Cia! älskar dig...

mitten ljuddämpare, bromsbelägg+monteringssats,olja+filter, lyckta höger fram, bromsrör, hjulinnstälning, ballansering, vindrutetorkare bak, navkapslar, har ja glömt nåt?

image17image19Förbereder tårtan som vi skall vräka i oss med gott samvete..?!
japp! då var de fixat. jag börjar på komvux på tisdag 9 okt. vi ska mjukstarta med en datakurs (grund)
känns bra, behöver komma igång och få bort min torgskräck.
Elinor var så jäkla snäll som var med mig och stöttade mig idag, hade faan aldrig gått dit utan henne!
till våren blir det väl eng A tror jag men vi får se.

Är hemma nu har varit hos Hazar och sett vår favorit serie "du är vad du äter"  naturligtvis hade vi ju dagen till ära gjort i ordning tårta och bullar! eller ja, Hazar baka tårta jag hjälpte till ytterst lite och jag tvingade Stefan att komma hit med en bull påse!
så nu är jag proppmätt och de känns som om jag skulle kasta upp vilken sekund som helst nu..
har för jävla ont iryggen så nu orkar ja inte skriva nå mer.                                     The force will be whith you
Idag har jag överaskat Tim! Det är alltid lika kul att jävlas lite me barnen, jag hämtade dom som vanligt hos dagmamman och ja sa åt Tim att vi skulle vara hemma heela dan och städa och han skulle få hjälpa mamma massor! och att allt skulle vara jätte tråkigt men nödvändigt! ingen lek ingen tv baaara städning heeela daan!
Tim var skit förbannad i bilen när jag sa att vi skulle åka och köpa städ grejer! gissa om han blev överlycklig när vi parkerade vid badhuset!
både han och erik stormtrivdes verkligen det var helt enkelt en super bra dag!
imorgon ska ja träffa Ellen kl 10 hon ställer upp som stöd för mig tack o lov! slipper jag sitta som ett miffo inne på komvux och vänta på att göra bort mig! har en tid hos en kärring där kl 11 önska mig lycka till ! jag är ett fegt kräk och borde avlivas.. hoppas jag inte ballar ur helt och gömmer mig nånstans när de kommer folk..
                                                                                                                                        image16
jag känner mig stressad!!! jag har pratat me cia i telefonen i nästan två timmar, så de var den morgonen. jag som skulle städa och fixa iordning mig..nu orkar ja faan inte de.Cias kommentar idag: mer en lovligt cp (hennes bil).
FAAN
kom precis på att jag har glömt tvätttiden kl 7-11 så jävla smart då! ska ju till studievägledaren imorgon ju, då lär man ju ha rena kläder faan faan faan Nej nu måste jag sätta fart måste fixa fram badkläder och ta en drive till ö&b.. här kommer en bild på veckans snygging! håll i er nu..image15
Igår var jag barnvakt åt Ella. Anna var här och hjälpte mig! Ella är verkligen söt, vi målade naglarna och satt på henne fin kläder. hon njöt ifulla drag. Och med vår hjälp blev hon den vackraste prinsessa...image14
jag har ont i ryggen! haft backflöde hela natten, mår illa ont i huvudet ja, en vanlig morgon me andra ord!
så stel att jag knappt kan skriva! vill bli upphängd i taket så alla kotor och leder i kroppen sträcks ut! åå va skönt..fast ont!  håller just på att tvätta för fulla muggar. de borde vara olagligt att gå upp innan kl 6 på morgonen!

Barnen är hos stefan så de blir en relativt lugn morgon  jag har inte snusat ännu undrar när första raseriutbrottet kommer.. har kommit fram till att jag har ett hemskt morgon humör..eller ja ivanliga fall också stackars anna o stefan oftast de som får ta smällen! fast de retar ju upp mig me flit så dom får skylla sig själva! feel my rath..
ne nu har ja bättre saker för mig än att sitta här och se dum ut. kakk!