Ja, jag är fortfarande glad! kan inte vara normalt...

Tom är hemma hos oss och dom har fått en massa godis och ostbågar... Då håller de sig nöjda ett tag de små liven!
Snart kommer Älsklingen hit och myser med mig!!!!

 Ser just nu fram emot att fira Midsommarafton med älsklingen och barnen! Det är fan varmt ute idag! Hoppas det fortsätter hela helgen som sagt. Erik badar badkar och Tim är med Moster Malin och Järve. 
Jag skulle behöva åka och köpa ny dammsugare då den har gått sönder igen.
Men orka!! Har nog fått bihåleinflamation... kan knappt röra huvudet eller andas in med näsan utan att det känns som att huvudet ska implodera. Men det får bli ett senare problem, jag har inte tid!
Känner mig glad och lycklig igen... 


Försöker att förtränga andra känslor...
Skolavslutning för Tim idag, och det var trevligt, förutom vädret och att det var allmänt obekvämt att stå i en timme.
Sö söt så! Sjöng så bra oxå! Har regnat hela dan... vill ha sol och värme nu!
Saknar snyggingen! Ska nog ta och överaska honom nån dag...
pisshumöret kommer åter...

Början av dagen har dock varit bra. Åkte till bilprovningen för att ombesikta bilen och den gick som tur var igenom. Sen åkte jag och lämnade Erik till Lokalen och Tim till skolan. Snabbt hem för att hämta grejer till Ella, sen iväg till Härene för fika! Åkte och handlade på Netto.. som vanligt ;)
Hem och laga Lasagne, sen iväg igen för att hämta först Tim sen Erik. Åkte till Rydéns och handlade kläder till barnen för 1000kr Två jackor ett par jeans en tröja, strumpor och ett par snygga skor. Erik betedde sig som en galning inne i affären, precis som vanligt... Kröp runt i provhytterna, gömde sig i klädställningar och välte nästan ner snow of sweden smyckes ställningen... spawn of satan vad ska jag säga!? Ändock, bra dag!

Men just nu är allt skit igen... barnen sover så dom kan man inte pussa på. Anna är i skåne så henne kan man inte hälsa på. Jag gnäller och det har jag lust med...

Just nu känner jag bara Kärlek...
Älskar dig Thomas!