Att banta var kanske inte världens bästa ide när man samtidigt har kraftiga biverkningar från två olika (Psyk) mediciner! Kraftig pmds som inte har försvunnit ännu. Och ingen respekt eller förståelse från vissa som borde hjälpa istället för stjälpa. Jag har suttit och bölat i en timme nu och kastat sönder en jätte fin "Indiska" flaska som jag älskar för att jag blev okontrollerbart arg förut. Otäckt när man blir så provocerad att man förvandlas till en annan människa. En ond människa som jag inte känner igen alls. Jag har nåt bristningsgränsen kan jag säga...
Har haft en bra start på dagen, då Ellen kom och hämtade mig tidigt i morses så vi kunde åka och kika på invigningen av köpcentret här i Lidköping! Det var inte världens lättaste att ta sig fram kan jag säga! Knök fullt över allt, och Rusta kom vi knappt ut ifrån trots att vi inte handlade nåt. Lilla Tigra var med ochså och det var inte så lätt med barnvagn när det blir sån turbulens överallt. Vi kikade inne på Team sportia och Claes Ohlson sen gav vi upp och gick till den nya hamburgerstället Frasses burgare. Svindyrt! När vi nästan var klara där så hörde vi en duns och bakom mig lite längre bak så låg det en gubbe raklång på golvet som hade snubblat eller nåt liknande enligt vittnena som stod runt honom. Jag sprang dit så fort jag såg stackaren och frågade ju genast vad som hände hur han mår och hur det går för honm osv, medan de andra reetardsen på stället bara stod och blega! Jag blir så matt!?! Jag var alltså tvungen att ryta i på dem som stod tafatt och kollade på honom att försöka hjälpa honom upp och inte bara stå där! Skrämmande hur likgiltiga människor är. Nu gick det ju tydligen bra men han skämdes ju och ville gå direkt på toa, stackars man! Jag plockade upp mobilen som han tappat i fallet och gav honom den och försäkrade mig en en gång om att han var okej. JA! Jag tycker att jag gjorde en bra insats. Bajs åt alla andra och skäms! Det kunde ha varit en hjärtatck eller vad som helst, man kan aldrig veta och det är livs viktigt att handla snabbt i sådana fall, blir så arg när människor inte verkar bry sig! Nu orkar jag inte skriva mer. Lägger in lite kort från dagen.
Detta har fixats med idag. Tavlorna är uppe. Jag vill ha den där läderväskan från rydens, LOVE it!!
Jonas fick en liten present av mig idag och Barnen fick byxor och strumpor.
Jag fick inget :( Skojja! Elinor bjöd mig på god Lunch på Söderströms!
Fina Elinor!! Den andra fina vännen Louise vägrar att ställa upp med normala foton :( Tack för idag vänner!
Lägger ut min "ärrbild" då det endå inte är knappt nån som är här och kikar. Ärret ser bättre ut nu. Dragit ihop sig mer, men fortfarande lite rödare en mitt ärr på andra sidan. Louise har sagt att hon vill testa att fota mig med alla mina ärr och det ser jag verkligen fram emot, tilltalar mig! Jag skulle aldrig ta bort mina ärr om det gick, det är en del av mig och en påminelse om att även om ärren läker så kan dom fortfarande göra ont.
Var på Kss igår för samtal med Leif, läkaren som opererar mig för Akalasin. Jonas hade tagit ledigt och följde med som stöd. Skönt att ha med sig nån! Samtalet var ganska givande, fick svar på frågor som jag har funderat på ett tag. Frågade även om risken för matstrupcancer som är högre för oss med akalasi, men han trodde inte att det var nåt att oroa sig över han hade aldrig varit med om att nån hade fått det, och han har ju behandlat många.
Fick även höra att jag ALDRIG kommer att bli frisk. Jag får leva med värk och problem från matstrupen och magen resten av mitt liv. Ju mer han opererar ju mer ärrigt blir det i matstrupen och risken för att den spricker blir större. Han var noga med att poängtera riskerna med operationerna jag gör. Att det kan spricka i matstrupen till slut och då är det ett kritiskt tillstånd där man kan stryka med som han så fint la fram det. Men jag har ju gjort detta ett bra tag så är inte så oroad över det! Han sa att till slut kommer operationerna inte längre ge nån effekt, och matstrupen blir helt förlamad. Jag glömde at fråga om jag då, kommer att få leva med sond resten av livet. Vet inte vad jag ska känna efter detta besök.
Till lite roligare nyheter under dagen. Efter läkarbesöket åkte vi in till centrum i skövde och letade presenter till Jenny! Jonas fick en t-shirt och en shorta. Ni får se vad Jenny fick, sätter in bilder. Hon fick även kökshandukar, likadana som jag har med cupcakes på, I love Åhlens!!!! Jenny har ett nyårslöfte som innebär att hon inte får äta fika på ett år! Herregud, det skulle jag aldrig klara! Hon var söt och bakade muffins till oss. Det vart ett snabbbesök, för hon skulle iväg, men vi han och tjöta lite och dricka kaffe :)
Har tagit en skön promenad på kvällen i går, det var så dimmigt och fint!
Annars mår jag ganska bedrövligt men det går väl över. Som allt annat.