Å som  jag älskar
älskar dig så

smeker mig med ord från fuktiga läppar
från djupet av ditt bultande hjärta
hör ljudet från ditt viskande innersta
som mjuka varma droppar på min hud
mjuka varma droppar av blod
tränger in i min hud
tränger in i mitt sinne
målar mitt Jag

jag vill känna dig
i mig för alltid
förevigt

Älskade Älskar...
Häver i mig kaffe... har nog fått i mig lite för mycket nu...
Tim sover, Erik ser på film. Jag är ensam, saknar Snyggingen. Saknar andra nära å kära...
Vill ha pengar! vill inte vara en jävla fattiglapp som inte ens har råd med ordentliga presenter åt barnen... måste sälja nåt...
Hjälper inte, allt går oavkortat till bilen endå...
Klagar, hatar å klaga!

Vill smutta på drinkar med J.R och Sue Ellen... men inte ligga med Bobby!
Jag dör snart...
har lyckats att vräka imig en hel Chips påse själv! Kan knappt andas eller röra mig, sitter hos Anna och lånar datorn ska iväg och se på du är vad du äter hos grannen strax... hehe
Nu sitter jag hemma hos Anna, vi var ute i kylan ett bra tag sen beslöt vi oss för å gå hem till henne. Maria, Allen och barnen är här och vi dricker lite glögg. Nu kan jag ju inte sitta här och vara osocial så hoppas alla har det bra denna soliga dag... kakk you later!
Jag måste gå ut och leka med ungarna! Men det är ju så jäkla kallt och jag har inga varma kläder eller skor så jag kommer nog dö.
Men nu är det faan dags. Vi var inte ute nåt på hela dagen igår och de blir ju som Cias dvärghamster(Sniff) här hemma, springer runt som stressande dårar med fradga runt munnen och galen blick... jag  orkar inte nå mer nu så nu har jag fan inget val längre.
Nu har min dator gått dött igen så lånar Stuffs idag.
Jag har varit i Hedemora  i 3 dagar kom hem igår. Har varit jätte skönt att komma bort lite.
Thomas åkte iväg till danmark igår bara ca 100 mil körde de på en dag!!! hehe... fy faan va drygt.
Han ska jobba där ett tag, minst 2 veckor längst till 5 dec. Men det ska nog gå bra, hoppas det är ett bra jobb bara.

Annars inget nytt spännande som har hänt här, Tims kalas har gått bra och han fick en massa fina presenter som han är oerhört nöjd över! Jag har Erik hemma idag, han är så söt och jag skulle ändå ingenstans idag.
Han är oftast en snäll och söt liten pojke bortsett från att han 5 minuter innan vi skulle åka i söndags lyckades
göra en översvämning i badrummet där han stod och plaskade glatt när jag kom in och spärrade upp mina  ögon med en förfärad stressad blick... jag hade skickat in honom till badrummet för att tvätta sina kladdiga färghänder efter att han hade varit och roddat på Annas tavla igen... men tydligen var det roligare att låta kranen stå på så allt vatten forsade fritt nedför handfatet (kan ju tillägga att mitt badrumsskåp är placerat precis under handfatet) så allt som fanns i det skåpet var dyblött... Liksom golvet som var fyllt med vatten. Stressad som jag var där jag stod och packade de sista väskorna så glömde jag ju bort honom där inne tills jag kom på att kranen nog hade stått på ett bra tag... rusade dit och fick syn på det jag befarade... Jäkla unge!!! Det var bara att lyfta ut ungen slänga på 5! handukar hänga upp dem och ta hand om skåpsgrejerna så snabbt och effektivt som möjligt. Fy faan vilken stress, Stefan stod ju och väntade på oss på sitt jobb där vi skulle hämta honom för han skulle med i bilen till fagersta.
Ja, ja fick på honom torra kläder igen och slängde på dem ytter kläder packade in allt och alla i bilen och sen var vi äntligen på väg till Dalarna.

Nu lär  jag fixa irodning lite här och laga mat hoppas alla mår bra.
Foto taget av: Linda Johansson!
Idag har jag uträttat lite ärenden handlat osv.
Tvättat kollosala mängder tvätt och plockat iordning lite här hemma. Har hämtat barnen, vi var på macdonalds en sväng trots att jag inte har några pengar! men jag var bara så hungrig och inte ett dugg sugen på att laga mat, sen är det kul att överaska barnen. Anna drack bara kaffe för hon är ännu pankare en mig. Jag har ju haft lite pengar för jag sålde ju ett par stövlar för 600kr för några dagar sedan.!
Funderar på vad man ska sälja här näst... hehe...
Jag lider av socilafobi just nu värre en nånsin. Vill inte ringa till nån, vill inte prata med nån... det känns bara jobbigt och jag får ångest och känner mig som världens sämsta människa. Men jag är ledsen! jag är sån här! jag är inte kapabel till att vara en bra vän, jag vet inte hur man gör. fårlååååt.
Undviker att svara när det ringer... undviker att ta tag i saker hur viktiga de än må vara. Ringde inte ens pappa igår... skickade ett sms ialf. Undrar faktiskt vad det är som ska vara så svårt.  Måste ringa vaktmästarn eftersom det är stopp inne i slasken , men vill inte... drar mig för att göra de... måste tvätta men vill inte... måste ringa sjukgym men vill inte...
Jag måste ta tag i mina problem innan dom tar över helt , jag vet detta men orkar inte... fortsätter bara att göra det jag gör bäst: skjuter upp allt tills det sammlas till en stor bomb som vilken dag som helst hotar att explodera rakt i mitt anskikte!

Hjälp mig!!!!!!
Jag känner mig hög
... på livet. Mitt perfekta liv!  ... Mina perfekta barn, alla mina vänner och bekanta som dyrkar marken jag går på.
Allt jag rör vid blir till guld!
Jag... Gudinnornas Gudinna personifierad är fullkommligt fulländad...perfekt!
Jag förstår mycket väl att ni bli avundsjuka... Men! ...Förtrösta ej! En dag, en vacker dag... Om ni har ordentligt med tur! Så kanske ni belönas med den största äran av alla! att få träffa mig, face to face, en gudomlig upplevelse ni sent kommer att glömma, era sinnen kommer att upphöjas och frid innfinnas i era misslyckade liv.


JAG ÄR GUD


...Det måste vara så
Behöver städa!!! orka!
Vi hälsade på Sofie ute i Friel igår Anna barnen och jag. det var mycket trevligt må jag säga. Tillhör ju inte vanligheterna att vi träffas en helg utan att festa! Vräkte i oss thai mat till vi storkna och tjöta om allt och alla, precis som vanligt! skvaller kärringar är vi allihopa! Tim och erik vart höga på godiset och såg ut som dregglande hamstrar i ett ekkore hjul.
Vi kom inte hem fören vi halv tolv så jag kan förstå om ungarna var lite trötta.
Tilia var så gullig så! Annas nya bästis! hos mig började hon gråta... barn gillar nog inte mig.. och ingen annan heller buhu!
Mina änglar har blivit vingklippta och turas om att skrika i mina öron bara för att jag satt mig här en minut
Nu ska jag låsa in odågorna i var sin elektrisk bur så jag kan fortsätta med min spännande dag

Föresten! fy faan vad skönt det är att erik är helt blöjfri! behöver inte nån på natten och ingen i bilen, känns helt jävla underbart ska jag säga er!!!
Nästa vecka fyller Tim 6år! 14 november närmare bestämt. Då blir det lite kalas för min stora kille.
Jag hoppas att min underbara pojkvän kommer hit snart för jag saknar honom redan jävligt mycket, vet inte vad jag skulle göra utan honom! Bara älskar...

Sitter hemma hos Anna nu och har gjort det i några timmar nu... barnen skriker och lever rövare precis som vanligt!
Erik dök precis upp vid min sida och skrek och bölade om att Smeagol skrämmer honom... Tom och storebror försöker skrämma upp min lilla "bebis" så nu har jag sagt åt dem att sluta upp med dummheterna... får väl se hur länge friden varar... nu ska jag dricka lite kaffe igen och tjöta med Anna Panna.

Jag skulle inte dricka... men här har vi tydliga bevis på motsatsen...


Thomas och Patrick

Thomas och Ringsteth..mohaha!

Thomas lillasyster Carro!

Thomas lillebror Daniel... synd att man inte ser hans peruk lite bättre blont rastafari hår så jäkla snyggt hehe..Tror jag är lite dragen här...Slutligen Tavlan som Tessa målat till Älsklingen... (föreställande Thomas som ni nog kan se!)

Åka hem.
Nu är jag i Lidköping igen. Resan var ett helvete men jag lever åtminstone... tror jag, annars är detta en mycket realistisk drömm...
Vill inte åka hem...

Resan gick bra, faktiskt! Det var i princip torrt väglag nästan hela vägen ner, så jag kunde köra utan att oroa mig över mina färdigheter inom halkkörning.
När vi kom fram till Eslöv, stod en "väldigt" gravid kvinna och väntade på oss utmed vägen för att dirigera oss till rätt parkering. Jag var otroligt glad att se min älskade syster som har en väldigt stor och fin bebismage nu ;)

Linda stod utanför lägenheten och väntade på oss så det blev ett kärt återförenande! Vi satt sedan uppe och vräkte i oss chips och godis och pratade livligt om allt möjligt, har inte skrattat så mycket på länge! Alltid lika kul att träffas.
åker förmodligen hem imorgon igen tyvärr. nu ska vi följa med Linda till tåget för hon ska in till malmö och festa lite med sina väninnor. Skriver mer när jag har tid.
saknar snyggingen...

Jag hoppas att jag har så goda vänner att de kan säga till om det är något de stör sig på med mig, så jag slipper försöka  med telepatiska förmågor att ta reda på om det är något jag har gjort?!