Har haft väldigt ont idag. Huggvärk i bröstet och känner mig trasig i axelfästena. Svårt att använda armen och ens lyfta handen utan att bli kallsvettig och illamående. Åkte med Jonas en kort sväng för att käka kina mat med han och barnen. Brukar alltid vilja göra nåt med ungarna innan op. Och de älskar maten. Så skönt när Jonas vet precis vart han ska trycka för att tillfälligt släppa på smärtan. Nu ska han resa bort i tre dar och det känns ovant att åter vara själv efter op. Brukar alltid få hjälp och stöttning av honom efteråt och innan. Jag mår bra med honom och blir lugnare i hans närvaro.Men svårt på många sätt...
 
Jobbigt att försöka skriva när det gör ont att använda höger handen. Ville också säga att jag tog en kvällspromenad efter kl 22 och det var så sjukt fint. Kändes som det inte kunde bli vackrare. Svanar och vacker himmel efter solnedgången och En enorm gul fullmåne.När jag gick och satt mig på den nybyggda bryggan  och njöt av att kolla runt mig fram och tillbaka för att inte missa något fint, som om det vackra skulle gå mig mistes just när jag vrider på mig ser jag flera nakna gubbar hoppa i vattnet skrikandes på tyska... Fan att jag inte kunde med att filma detta spektakel mitt i allt vackert...
 
Operation kl 8 den 24juni alltså i morgon. Hoppas jag får op tidigt denna gången så jag slipper vänta för länge. Får svårt med andningen till slut om jag inte får dricka ens. Får problem med att få ner saliven och lockkänslan blir värre i halsen. Ska bli extra drygt att inte få ta flourtabletterna eller tuggemi som jag lever på nu förtiden. kommer bli en munntorr akne gris.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sommar och sol och bad i en pool
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trevlig Midsommarafton!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja. Har hänt en del på ett par dar som vanligt. Hade överansträngt mig och varit på stan och burit påsar som jag absolut inte får göra, sen har jag börjat gå massor varje dag. Ischias och ryggskottssymtom som följd så kan inte röra mig ordentligt. Missade de viktiga nervsmärtemedicinerna så har haft utsättningssymtom och smärta i höger sidan och sammtidigt fick jag värk, min "vanliga" värk från matstrupen från och till hela dagen. När jag kom hem efter att vi suttit och ätit på pizzerian så föll jag i hop på golvet i hallen. Fruktansvärt ont och helvetisk värk från matstrupen, kändes konstigt efter jag försökte äta, åkte inte ner som det ska. Kändes mer som om matstrupen var så utvidgad att den skulle sprängas och det var det jag blev rädd för. Kunde inte svälja ner vattnet och spydde upp saliven. Förmodligen ännu svårare att svälja när jag hade så ont och spände mig hela tiden. Får ju panik till slut. Visste inte vem som skulle kunna hjälpa mig när jag inte kunde röra mig. Låg i hopkrupen efter att ha tagit mig till sängen i ett kroniskt spänt tillstånd. Inga mediciuner verkade hjälpa utan gjorde bara skiten i strupen värrre.
Fick inte tag på nån så det blev 112. De kom med ambulans och hämtade mig. Fick i alla fall mer smärtlindring och började må bättre inne på sjukhuset. Kunde och vågade inte äta nåt efter det förutom yougurth på kvällen. Sen blev det som vanligt igen. Haft värk från och tills sen dess men det känns som den jag får när det har blidats sår i matstrupen. Blir ju som ett magsår. Hade det varit in till skövde jag hade åkt och min läkare varit där hade det blivit akut röntgen och blodprov. Suck. Blir faktiskt rädd och lite orolig att nästa gång nåt sånt här händer kommer det kanske vara det jag fruktar mest och dom har inte en aning om vad de ska göra. Bara glad att det verkar ha varit ofarligt denna gång. Det var inte meningen att skrämmas! Älskar er!
De tre första fotona är redigerade. 
 
Söne hindensrev promenix
 
Skogshyddan Maj 2013
 
Hindensrev 2013
 
måndags 10juni
 
Framnäs 10juni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Framnäs 11juni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Duktiga ungar, härlig grupp! Det har gått så otroligt fort! Min lilla Erik. Vi fick härligt väder och jag skaffade mig nog en vän! Ska dit på fika snart. :) Kämpat för det där med folkskyggheten. Är ju inte sån egentligen för när jag v'äl kommer in i ett samtal så tjötar jag som aldrig förr. 
 
Försöker att bearbeta mina känslor och funderingar över hur jag beter mig i stället för att hata mig själv och förtränga.
 
Är så otroligt sugen på att gå nånstans och sätta mig och ta ett glas vin, men är för snål och för rädd att jag ska få ont. Undrtar vad man ska göra på midsommar! Förslag?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag roddat i färg i håret igen. Blondering. Höll på att spy på mig själv när jag såg hur håret va innan, så tråkigt och matt. Såg grå,trött och gammal ut i det. Nu ser jag ut som en morot i luggen :P Som tur är finns spännen och jag ska i med en till färg som gör det lite mer jämnt. Riktigt blont på sina ställen nu så färgen kommer bli askblond hoppas jag. Sparar de svarta slingorna. Salig blandning i skallen färgmässigt men bra antar jag för de gul,oranga tonerna är inte så farliga då.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Att jag aldrig lär mig. Trevlig men tuff dag. Mycket ont och mycket drogad. Slutresultatet är halvdöd ida. Men glad för mina secondhand fynd. Såg också att skattepengarna hade trillat in så det är skit skönt eftersom pengarna tog slut! Nu gäller det bara att hålla i de pengarna eftersom det måste räcka till min och barnens semester på Åland och allt annat roligt. Vill så gärna göra nåt med ungarna, bara jag och dom! Åka nånstans,kryssning eller liknande skulle va roligt men vet inte hur mycket jag klarar av
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fint halsband och annan skit jag fyndade och ville fynda. Jobbigt men roligt att träffa Louise och Indra!!
 
 
 
Retro tapet 10kr rullen