Idag
har jag Anna och kidsen åkt till Skara där Linda nu befinner sig med hennes kompisar.
Festival helg någonstans utanför skara. Jag är barnvakt åt Tom nu så Anna kunde stanna kvar och festa lite med dom där borta. Imorn är det min tur att Parta lite me Kusinen!  Imorgon skulle det nog komma några band och spela så det kommer förmodligen att bli fullt ös, lite över 100 skulle komma dit räknade de med. Jävligt mysigt litet hus med en stor gård där man bara hänger lite och lyssnar på musik! Underbart!

Ungarna har haft jätte roligt och vi har även hunnit bada med dem lite idag. Vi har haft det underbart  på Åland för dem som vill veta... Lite dryga ungar har man ju, men det är väl nåt man får räkna med!

Faan... kan inte sova! ska upp om mindre en två timmar och fixa iordning det sista så vi kan åka i tid.
Är jävligt trött men har så jävla ont i kroppen så ligger bara å vrider på mig i sängen. Så... lika bra att ta sig upp!
Måste köpa snus innan vi åker med färjan...
knapra alvedon...
sammarin...
voltaren...
fentanyl...
morfin...

Japp, nu lär jag dra härifrån iaf.

Tisdag natt åker vi till Åland!  Anna, Jonas,Tom ,Tim och jag.. kommer att bli en spännande bilresa.
Kommer nog att gå bra! Ser fram emot att åka på lite semester! Hoppas nu bara på att solen är framme så mycket som möjligt under vår vistelse på ön.

Har inget spännande att komma med idag... som vanligt! Har inte orkat göra nåt idag. Har legat och latat mig i soffan mestadels av dagen. Käkat ostbågar, pringles Chips och lösgodis. Ser ut som en gravid kvinna just nu.
Nu är jag trött ska lyssna på bokband tills jag somnar.

Idag har jag varit på stan med Anna, Sofie och Elinor. Käkade lite på Thai resturangen. Hamna i ett mindre gräl med personalen. Utdelade presenter till två gammlingar som fyllt hela 25 år! Och hade fullt upp med att inte ryta på min odräglige son (Erik) vilket jag dock inte var ensam om, både Sofie och Ellen hade fullt upp med sina busungar. Det var trevligt att träffa sina vänner det var ju ett jävla tag sedan.. tenderar att gå alldeles för lång tid imellan våra träffar.

Och nej, acnen har inte försvunnit! börjar misstänka att jag är dömd att leva som ett pizza face några veckor varje månad... i resten av mitt underbara fulländade liv.
Börjar bli sjuk till råga på allt.. ont i halsen och täppt i näsan. Hoppas det går över.

sov ingenting i natt... pratade i tele till halv 5 eller nåt. Sen kunde jag inte somna, låg och stirra in i väggen. Kl 8 på morgonen när jag hade sovit i ca en timme så plingar det på dörren. Malin och Martina fick för sig att de skulle hälsa på mig lite efter de hade jobbat natt. Lagom pigg och med sprängande huvud värk var det bara att knalla upp och bjuda på kaffe.
Men nu orkar ja inte skriva nå mer så godnatt alla goda!

Några minuter senare befinner jag mig i samma melankoliska tillstånd som förut...

 

Tur att man är känner sig glad mellan varven

Jag ska strax åka hem igen med barnen. Vill inte åka! Kommer sakna Thomas. Men, vi ses väl snart igen hoppas jag.
Ska snart till Åland oxå, Lördag 19 juli närmare bestämt. Lär fixa lite bokningar osv. Så jävla tråkigt att inte Cia och Malin kommer att vara där bara! Malin jobbar och Cia kunde inte åka förens vecka 31.

Nää nu drar jag ut på tiden i onödan måste sätta fart om jag ska komma iväg. Ska mysa med min älskling de sista minutrarna..
Jag har inte orkat eller haft någon lust att skriva på ett tag. Men jag har haft det jätte bra här borta.
Jag hämtade ungarna i torsdags och vi åkte och badade lite, det var jätte skönt! mitt första dopp för sommaren..
till min stora besvikelse, (eller ska jag säga skräck!?) Så fick mitt simmande ett snabbt slut då en FET padda kom simmande några cm från mitt nylle! Som tur va så han Tim varna mig, så att jag slapp skrika som en annan fjolla.
ja, det var faktiskt ganska äckligt, känner inte för att ta en simmtur med en slemmig padda som sällskap..
fast jag badade ju iofs me Mor förra sommaren utan att gnälla..

I eftermiddag skall Far va barnvakt åt Tim och Erik i några timmar. Det bör bli ytterst spännande. Men jag hoppas att de sköter sig. Det är fruktansvärt tråkigt regn väder här idag faan oxå jag som trodde de skulle vara fint hela helgen åtminstonde.. jäkla skit, jag vill ju bada igen ju.
Nu ska jag återgå till Älsklingen.