Kan det vara så att min son är mer lik mig än vad jag någonsin i min vildaste fantasi vågat tro...
Han är en KARLSSON ut i fingerspetsarna. Han skrämmer livet ur mig mellan varven. Igår hittade jag honom sittandes på huk som smeogel, väsandes åt mig som en galning... Sen tog han ett skutt och klamrade sig fast i mina ben väsandes ännu mer... Sen skrattar han så mycket att han får ont i magen för han vet att jag alltid säger -Du skrämmer mig! Hans nya favorit mening! Men han pendlar precis som jag i sinnesstämningarna. I förrgår fick vi alla vara tysta för att hans tiger nalle skulle sova, han hade bäddat in nallen i en filt i soffan. Han älskar sina nallar. Han sa att han skulle tycka att det var mysigt om vi kunde gå på bio och ta med nallarna så att vi kunde äta popcorn och dricka saft med dom. Det skulle väl va mysigt mamma?
Gud vad jag älskar mina barn!
Jag tog inte med honom... Jag fegade ur i sista stund. Nu är Ernst förbannad på mig. Som vanligt!
Ännu mer arg blev han när han upptäckte att Erik verkar ignorera honom, som om han inte ens existerar.
Ernst Säger - Dra åt helvete, jag vill aldrig mer se dig här igen. (med skrämmande lik Klimax uttal och röst)
Idag ska Ernst följa med mig till Vp... Ska bli kul att se vad min älskade Helen säger och tycker om det.
Jag är inte sjuk...Jag är inte sjuk.... JAG ÄR INTE SJUK!!!!!
För er som inte kan få nog av min underbart väl uppdaterade och spännande blogg här inne så finns ännu en blogg ni kan få sträckläsa. Ni finner den på mina länkar längre ner som : GUD. Ernst gör inlägg där titt som tätt.
Ernst har börjat Internet dejta och hymlar inte med att han inte är ärlig mot dem han talar med. Just nu är han tydligen Marckus Schenkenberg...
"Och jag ska ge allt vad jag haaar, till denna underbaaaara karl, så han blir min för heeela liiivet.."
Älskar dig Ernst
Man kan ju tycka att vinterovädret som kommer nu inte borde komma som en chock  !
Men! Nog fan gör det de allt. Inga vinterdäck är på och ingen jävla framförhållning what so ever.
Jag älskar vintern det gör jag... Ibland! Helst när det ligger mycket snö och man är förberedd, påklädd och slipper åka längre sträckor med bilen. Om vintern kunde hålla i sig i endast en månad och sen inget mer på ett år så är jag mycket nöjd.
Lördagen blev fantastiskt rolig. Vi startade dagen med DagSpa på Lundsbrunns kurort. Underbart avslappnade och skönt att få komma iväg tillsammans bara jag och Jonas! Sedan åkte vi hem och förberedde inför kvällens bjudning.
Vi var 11 personer sammanlagt. Jonas hade gjort Fläskfilegryta med potatisgratäng och jag hade gjort Kladdkaka med polkachoklad överdrag, mycket gott och lyckat blev det och alla var nöjda. Jävligt trevliga vänner Jonas har!
Sen tog vi enad trupp med taxi ner till bowlingen i skara. Där drack vi desto mer och hade det jävligt kul hela kvällen. Dagen efter mådde jag riktigt dåligt och kunde knappt röra mig förens kl 4 på eftermiddagen då jag tog mig till soffan och låg avdäckad i den hela kvällen istället.
Allt som allt har både jag och Jonas haft en underbar helg. Igår firade vi Jonas hemma hos honom då det var hans Födelsedag. Hans mamma och bror med flickvän kom och vi bjöd på fika, trevligt det med. Jonas sa till mig att det var hans bästa födelsedag nånsin! Så det var ett bra betyg kan man säga :)
Svårt att tro att jag känner mig ihjäl-stressad när jag bara sitter som en idiot och inte tar tag i grejerna som måste göras. ORKAR inte. Bättre att vänta till det inte finns nån tid kvar och stressa jävul!
Mycket har rört i skallen de senaste veckorna och jag har stängt in mig här hemma. Träffar ingen ringer ingen och vill inte gå ut överhuvudtaget mer än nödvändigt. Men jag har lovat mig själv att rycka upp mig nästa vecka. Imorgon ska vi fira Jonas som fyller 40. Jag ska bjuda honom på dag spa i Lundsbrunn sen har vi fest för hans vänner på kvällen. Ser fram emot det men känner mig stressad och trött. Skulle behöva sova.
"Det var du som hade kniven sist!!!"
Nu sitter vi och ser på det otroligt intrigfyllda och spännande våra bästa år. Ernst favoriserar Victor och Stefano just nu. Han vill döda Shawn och Roman. Vi är ganska lika ibland jag och Ernst.
Ernst är jävligt arg... Ingen har kommit ihåg att han har blivit en månad. Ingen utom jag såklart. Han fick leka med mina knivar (övervakat) en bra stund. Då var han glad för stunden. För dem som inte vill hemsökas av Ernst och vinna tillbaka honom så har han flera önskningar vad gäller gåvor och presenter
En mini giljotin. En lack mantel i normal storlek (liten) En eller flera AK 47.  Nya string..( ??!! ) Nitkoppel.  Tvångströja och en hoppborg.
Listan kommer att bli längre...