Idag är jag ganska glad, åtminstone just nu! efter att jag tvättat heeela dagen så hämtade jag barnen och sen åkte vi iväg till stan en sväng och handlade lite...  Köpte äntligen en bok som jag hoppas ska vara bra mycket bättre en smörjan jag läser just nu. Johanne Hildebrandts; Fördömd och två böcker till; Antikens historier. Nu när jag räknar på det så kom jag på att jag läser 7 böcker samtidigt... blir lite drygt, ska försöka koncentrera mig på en, det får bli den nya!

Erik mår bättre, men ingen ide att säga för mycket nu... får väl bara hoppas att vi håller oss friska ett tag till då jag ska in på operation näst, nästa vecka.
Imorgon kommer Thomas hit ;) Kanske några som kommer och grattar lillplutten också då han ju var sjuk i onsdags.

Sitter och dricker påkokt kaffe och funderar på om jag skulle bemöda mig med att sätta på nytt... näää orkar inte...
Då jag som vanligt inte har nånting roligt eller spännande att komma med så avslutar jag.

Sitter  med telefonen tryckt mot örat sen en kvart tillbaka
MÖRDA!

Grattis min älskade lille gosse! och krya på dig...
Jag tycker om min bil...det gör jag! men att  ha sex med den, där går min gräns! fenomenet heter meckofile (stavning?)
eller fettischen snarare! Ja, trodde man hade hört allt, men tydligen inte. Vad ska "komma" (haha) här näst?!

Innan jag chockerades av denna sjuka dokumentär kan jag avslöja att jag satt och såg på "Den rätte för Rosing" ja! jag såg verkligen på skiten... fruktansvärt pinsamt program kan jag tillägga!  Men som min kära kusin Linda skrev på sin blogg så har väl alla sett skiten ändå, lika bra att hänga med så man vet vad alla pratar om! Jag häpnas verkligen över hur männen -i detta fallet- kan med att göra sig så fullkomligt till åtlöje bara för att få synas i tv! Att Linda Rosing gör det det är ju en annan sak, de är väl det hon gör bäst...


Dagen har varit stressig, trotts att barnen har varit hos Stefan på morgonen. Jag och Anna bjöd Hazar på Lunch. Tim fick hänga på efter skolan då Erik hade spytt på lokalen. Stefan hade fått hämta lillplutten och har honom hemma hos sig. Han har hög feber min lille stackare och verkade inte alls må bra. Så kalaset är innställt imorgon. Själv sitter jag i denna stund och känner mig illamående... som vanligt när magsjukan hotar runt hörnet. Jag hoppas och tror att det inte är magsjuka han har ändå, men bara för att jag inte tror det kommer jag med största sannolikhet att kräkas inatt...
Eftermiddagen och kvällen spenderade jag hemma hos Anna och compani. Jag satt och försökte göra ett armband... det tog mig faan över en jävla timme! faaan vad drygt det var. Näää inget för mig det där, jag är alldeles för själv kritisk och perfektionistiskt lagd för den formen av arbete. Anna därimot  är verkligen en naturbegåvning, även om hon inte kan fatta det själv! 
Nu ska jag inte tråka ut er  få läsare nå mer så det är lika bra att avsluta snabbt. 

... tänk om nån otäck människa har våldtagit min bil nån gång utan att jag vet om det.... 
faan nu kommer jag få mardrömmar...



Måste göra iordning här hemma, tvätta, handla, städa gå ut med sopor och åka till tippen med kartonger och papper igen.
Hinner inte nu måste göra iordning mig själv för ska bjuda grannen på lunch kl 1. hämta barn halv 3 och sen måste jag handla inför kalaset imorgon.

Imorgon fyller min gullunge 3 år!!!


Låt mig bara sooova!!! nej, jag måste slänga på ungarna kläder och dra till olika destinationer. först frukost...
gråter...
Allt är Cias fel... Först började jag läsa grottbjörnens folk och det var verkligen 400 sidor tristess resten var liiite mer spännnade och jag läste klart boken eftersom jag ändå börjat. Problemet är att jag har 4 fortsättande böcker här hemma och jag måste läsa klart dom har jag fått för mig. Jag hatar Ayla! hon är så jävla duktig hela tiden , iandra boken (hästarnas dal) var jag nära att garva ihjäl mig när jag läste sidan 443 där hon sitter och sjunger "duett" med fåglar!! Ja, Cia vet vad jag menar haha!, hon har väl läst hela serien, vet inte hur många böcker det är... men tror det är över 8?.



Jag är trött idag och vet inte vad man ska orka hitta på med barnen. Ungarna har turats om med att hosta hela natten.
Hoppas inte att de blir sjuka igen bara, för nu får det väl faan vara bra med sjukdomar!
Har inte kunnat sova så bra nu när snyggingen inte ligger brevid mig i sängen. Saknar honom redan, man vänjer sig så snabbt vid att ha nån nära...
Nej, jag får väl kasta mig in i duschen och göra i ordning mig lite så man kan hitta på nåt innan ungarna förvandlas till gremlings och river hela lägenheten.


Känner mig rastlös... vet inte vad jag ska göra idag. Tim ska hämtas snart och jag lär se till att hitta på nåt.
Måste handla lite för de få korvören man har kvar. Har frenetiskt försökt nå min tvillingsyster men hon behagar inte svara.
Jag är latast i världen just nu. Har ingen kraft eller ork kvar i kroppen efter denna jävla skitförkylning, börjar dock sen två dagar tillbaka bli bättre... kan andas utan nässpray :)
Jag borde verkligen städa här... gå ut med sopor, dammsuga och sortera lite. Ett jätte berg med tvätt hotar att välla över sin nuvarande plats och täcka hela lägenhetsytan. Faan! ORKA

Han föddes vid 8 tiden igårkväll. Alla är friska och mår bra men är trötta!!!
Älskar er!!!
Malin, älskade systeryster på tre års dagen! sååå stolt över daaajj!


fortfarande inget hört av Cia...
skriver nåt så fort jag vet!

Idag har jag käkat på tai, med Ellen, Anna och Malin! Synd bara att jag hade feber igen och är tok förkyld :(
Mycket trevligt att träffas och tjattra lite innan Ellens efterlängtade ultraljud!

Senare hämtade jag Erik från lokalen och for iväg med Thomas hem till Dina som hade bakat bullar!
mådde bättre efter alvedon och nässpray!! hehe..
Ungarna sover sött och Älskling spelar poker turnering. Tommy var nyss hit med lite papper jag skulle fylla i. Fick present av Kerstin! så snällt så! Näää.. nu ska jag väl läsa klart den där jävla skit boken grottbjörnens folk. Hoppas alla mår fint.
"Hade man ju kunnat hoppas på ju! Ska göra ett nytt försök kl 19-med ballong vidgare? Låter roligt, jag tar två hahaha. Ingen ide å oroa sig, jag kommer föda i rena ilskan snart! Älskar er!"
(kl18.04)



åhhhh... jäkla unge å vara envis då!
"Han vägrar komma! Inte ens med värkstimulerande dropp etc. Inga värkar! Pust.. Ska äta nu. Älskar er oxå!"
(sänt kl:15.59.)

stackars stackars Cia! faan vad drygt med all väntan, man blir ju liksom inte piggare av de! uppdaterar så fort jag vet mer..
Har inget nytt fått höra från Cia ännu. Men jag antar att hon ligger och ska föda i princip just nu! Hon skulle in till bb idag vid 8 tiden på morgonen tror jag hon sa... faaan vad nervigt detta är! Hon bor ju så långt bort och det är hennes första barn så det klart att man blir nervös! Men allt kommer att gå jätte bra så det så!

Erik har gått till dagmamman nu. Hoppas han fortsätter hålla sig frisk nu bara... han hade feber igen nu i helgen tillsammans med Tim som jag trodde skulle klara sig, men icke! Jag är fortfarande lite förskyld, men det går säkert över.
Nu har Tim sportlov så hoppas han blir helt frisk så man kan hitta på nåt kul.

Idag kommer kanske Thomas hit! Saknar honom...
Pratade med min älskade syster för några timmar sedan och då var hon hemma från BB igen. Om ingenting händer inatt så ska hon bli igångsatt imorgon!!! Åh snart är lille Oskar här!!!
jag är så jävla nervös och spänd och förväntansfull och orolig!!! allt på en gång och vill bara vara där för Cia nu!
men så ljusnar allt igen...
Erik har sovit hela natten utan att kräkas. Jag med. Har dock börjat  hosta istället. Men hellre förskyld med hosta en magsjuka. Men faran är ej över ännu...




Just som jag trodde att jag och Erik börjat bli lite, lite bättre, så spyr han hemma hos Anna!
Stackars liten! Nu ligger han och sover i min säng och jag spänner mig för varje litet läte han gör...
Jag är fortfarande förskyld och lite febrig från och till men har alvedon och nässpray så jag klarar mig. Men jag vill och orkar inte bli magsjuk också!!! Blir ju att sitta i karantän här hemma i en vecka till då.

Thomas åkte hem idag, hoppas han klarar sig ifrån all denna sjukdom... Vi har inte kunnat göra nåt när han har varit här, för först vart Erik dålig samma dag som Thomas kom hit och sen blev jag ju sjuk, och nu detta!

jag måste ha Pengar till bilen! ska laga den i feb/mars. Ska bli spännade att se vad man får punga ut tillslut!
faan va pengar man skulle spara in om man inte hade den där bilen...
nu måste jag nässpraya mig själv och innvänta kaskad spyor och möjligtvis akutt diaré