Jag har haft över 40 graders feber och har skit ont i halsen och kroppen känner mig som en döing orkar  inte skriva mer hoppas jag mår bättre imorn
Helvete vad mör jag är nu.. har varit hos Malin och Järve och firat honom lite smått. Men jag har stressat som ett psyko de sista dagarna, har en viss tendes att stressa upp mig i onödan oxå..
Har så jävla ont i kroppen så ja tror ja spyr snart. orkar fan inte skriva nå mer, krampar!
Sitter och väntar på Min nya soffa.. Ska rättare sagt få Dina o Roberts gamla, men den är i mycket bättre skick en vad min är, så det är bara att tacka å ta emot!
Mår illa för jag har vräkt i mig Chokladpudding och grädde och allt är Annas fel!!! Får bli några straffminuter på min orbitreck.
Ellas Kalas var jätte trevligt, att Mor inte dök upp eller hörde av sig var föga förvånande.. det är väl som vanligt.
Ungarna hade skit kul , höjdpunkten var deffenitivt fiskedammen! Nu är det bara ett barn kvar som ska ha kalas och det är Järve som precis har fyllt 4 år! sen tror jag inte att det är nån mer unge som fyller på ett tag.. hoppas jag!

Här kommer lite bilder från kalaset i lördags:

    
Ja! Linda kommer ju hit på fredag ju, hur kunde jag glömma det.. Hon ska på bröllopp så min och Annas uppgift är att hjälpa Linda med Stylingen, Haha vet inte riktigt om vi är rätt personer att hjälpa henne med detta då hon själv är tusen gånger bättre på sådana saker.
Nu ringde Mia och tvingade mig att komma ut på gården och leka med barnen.. har verkligen ingen som helst lust just nu..men,men vad gör man inte för fridens skull!

Idag har jag tagit itu med saker som jag har skjutit upp i flera månader. Näringsdrycker och ny tid hos Dietisten, och tele tid med Min jävla skit läkere Leif! Jag när ett fruktansvärt hat til hans jävla skit sekreterare, har skrivit om henne förut så jävla korkad människa så man blir matt bara av att tänka på idioten.
Ne nu ska jag leta reda på barnen och deras kläder som dom har gömt nånstans i Annas lägenhet..
Har vart och käkat mat me Anna Sofie och Ellen!  Trevligt att träffas mindre trevligt att göra slut på mer.. pengar!
Sofies mage är enorm och ser ut som om nåt ska ploppa ut  vilken dag som helst! hehe..


ruttnat kött i möglig soppa. rannsakan..kroppsvissiterad transvestit. Våldtagen horbock

Har mörka tankar..
mörkret tar över mitt sinne.. och jag gillar det! ska jag låta det sluka mig och bara ge mig hän.? skulle vara så befriande..
Idag har Anna Tim Tom Erik och jag åkt ut till kinnekulle.. Åkte först till en jätte mysig badplats och bara myste lite vid vattnet..
Anna DOPPADE sig!  sjukt.. jag badar inte så länge de inte är ca 25c i vattnet!
Väl i hällekis passade vi på att hälsa på Mor o Torkel, som bjöd oss på grillat och Alkoholhaltiga drycker.. till Anna då, eftersom jag körde naturligtvis :( Allt som allt har vi faktiskt haft en underbar dag! fick desutom Erik och Tim klippta när vi var där, då mamma hade en trimmer med rätt distans... Lägger nog in kort på nyklippta barn i morn..


image96Anna har skaffat en blogg nu så alla kan kika lite där! www.dimones.blogg.se
Har varit ute och käkat på Harrys en sväng med Anna Sofia och Födelsedagsbarnet Linda!
Mycket trevligt om man bortser från det faktum att jag gjorde slut på en hundring.. så nu har jag 200 kr kvar..

Anna var oerhört söt ikväll.. tydligen hennes klänning oxå, då en förbipasserande Gullig kille sa: "Vilken fin klänning du har"  Ja, det var ju en fin komplimang.. till hennes klänning! Vi visste inte riktigt om de var snällt eller bara fånigt sagt, hade kanske låtit bättre om han hade sagt "vad fin DU är" !image92
Nu är jag på riktigt dåligt humör! hur kan det komma sig, att varje jävla gång jag verkligen vill! sätta mig framför datorn, så går det inte?! nää.. jag kommer in precis överallt, förutom Facebook och min jävla mail!

Hade ju sett fram emot att kunna skriva några rader till vissa.. som befinner sig ungefär så långt bort från mig som man kan komma.. typ andra sidan jorden!!! men näädå.. självklart hänger sig datorn på just den enda sidan som var viktig.. missförstå mig dock inte.. jag hatar vanligtvis facebook, men inte när det kommer till chansen att få konversera med min Lover! 
O  well! shit happens i guess!

Jag har nu exakt 300 kr kvar att leva på.. i ytterligare tre veckor! hmm.. räcker det till mat och blöjor?! skulle inte tro det. Jag är en jävla fattig lapp och har god lust att dränka mig .. nere vid framnäsbadet.. hmm.. var det enda stället jag förstunden kunde komma på, annars har jag ju ett badkar, men då lär jag ju fylla de först.. och jag är lat.. så otroligt lat.

Eller ja, idag har ju faktiskt både jag och Anna varit riktigt duktiga iofs i brist på andra val.. Vi gick! och hämta barnen på Lokalen idag, sen GICK vi till framnäsbadet med kidsen, som fick Plaska i vattnet och misshandla varandra med pinnar..

för några minuter sedan.. när jag skulle  smyga mig in på toaletten i mörkrets tystnad råkade jag SJÄLVKLART kasta mig rakt in i dörr jäveln istället för in igenom dörröppningen.. kännde mig tvungen att dela med mig av denna oerhört inntressanta del av min dag..
Kakk..
Va faan ska jag göra i över tre veckor då? känns jävligt drygt om ja ska va helt ärlig, men,men.
Inte har man några stålar heller de gör ju inte saken bättre faaan!
Ska nog hitta på nåt kul hoppas jag..