Åh!
Har fått min pantotensyra på posten. Skit dålig på det där med gram och sånt så följer en annan persons råd som har gått på denna vitamin i flera år. Tre tesk per dag. Det är i pulver form. Funkade bra att blanda i ljummet vatten med lite citron saft i. Klumpade sig lite ändå men tog mixern och då var det snabbt klart. Smaka inte nåt konstigt med citronen i alla fall. Man kunde blanda den i saft eller på en sked med yougurt oxå. Hoppas att detta hjälper mig nu då!! Kommer att ta det morgon, middag, kväll.
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var en bra men stressig och varm dag! 
Älskade lilla Hilja är verkligen en riktig liten odåga, men extremt söt sådan!
Som vanligt när vi ska ses jag och Anna , Stefan och alla ungar så blir vi uppstressade av varandra. För mig gick det bra tills jag fick ont och blev mer uppstressad av Anna och Stefan. Men det var i vilket fall som helst mysigt och skönt att få komma ut lite bland folk igen. Mycket lättare när barnen är med. Lite foton från igår.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fick mina ansikts produkter från econordica i dag!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har så klart redan testat dem och betyget kommer väl senare när jag ser om det gör nån skillnad men kan säga att det kändes underbart för huden och man kunde riktigt känna hur nyttigt det var! Lite svårt att veta när jag ska använda det nu när jag kör den där olje metoden. 
 
 
 
I kväll har jag gjort precis som man ska med denna metod och det kändes som en spa upplevelse! Underbart är det, skön massage och avslappnande med varmt ångande handuk över ansiktet. Ska försöka påminna mig själv om det här med tålamod, nåt jag i princip inte har !
 
 
 
Har syndat hela kvällen idag :( Ätit choklad och lösgodis med lite chips och tacos chips som sitter kvar i matstrupen så det är ännu en sitt-sovande natt. Försöker tänka positivt och andas lugnt men det har varit tufft idag närmare eftermiddagen.
 
Har i vilket fall som helst haft en fantastiskt bra kväll med Louise och Indra här, Tim och Erik är hemma också och de har käkat godis och sett på film medans Louise har passat upp på mig lite :) Färgat mitt hår och grejat och det blev faktiskt som jag hade hoppats på! Lite ovant med tanke på hur blond jag var innan men känner mig betydligt bättre i mörkare nyanser. Detta är det närmaste min riktiga hårfärg man kan komma och planen är att lägga i lite ljusa slingor så att det blir som jag hade det innan jag krånglade till det! Vill ha det som på dessa halv gamla fotona:
 
 
 
 
 
 
 
 
Den färgen är jag väldigt bekväm med eftersom den känns så nära min egen som sagt. Sedan till höst och vinter blir det nog mörkt som gäller igen. Har varit riktigt blond det sista och det är väl fint om man gör iordning sig och så men jag trivs inte i det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu orkar jag inte "babbla" mer så god natt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har inte skriit nåt om mitt hälsosamma liv det sista. Jag har kört detox kurer i några veckor och mår fanstastiskt mycket bättre när jag gjort det ordentligt en tid. Nu har det varit mycket slarv med tanke på semestern till Åland och så vidare. Men fortsätter med mina smothies och passerade grönsaker. Dricker massor vatten på en dag. Ljummet vatten !
På morgonen startar jag med att dricka ett glas ljummet vatten med lite citron i. Sedan äter jag inget fören en timme senare. Under denna timme så  rör jag på mig och försöker lite med yogan. Vill man dessutom rensa levern så tar man i lite kallpressad olivolja och citron,eller lime.
 
Sen gör jag en smothie av kiwi och adokvado lite citronsaft och en apelsin samt lite ljummet vatten så det blir större mängd att dricka. Och jag har inga onyttigheter i så vatten duger utmärkt.
 
 
Ibland tar jag i en halv banan och krossade linfrön,samt lite solrostjärnor. Det blir nyttigare men är inte lika gott !
 
När jag lyxar till det så tar jag frysta hallon och blåbär och mixar med kiwi och apelsin saft och det är riktigt gott! Kan även ha i en halv advokado.
 
 
 
finns ju mängder av drycker man kan göra! Känner sig så pigg efteråt och orkar mycket mer på dagen än vad jag brukar. Annars i matväg blir det mycket soppor som jag både gör själv bestående av grönskaer tex eller som idag då jag åt skaldjurssoppa med lax i som jag stekte till. Sallader med oliver äkta feta ost, körsbärstomater, advokado osv ! Har köpt en jätte god salladskrydda i stället för onyttiga dressingar. Ringlar på lite olivolja nu när jag äntligen har det, nyttigt,gott ! ENKELT. Bojkottar bröd just nu. Har annars ätit väldigt lite bröd. Hittade ett billigt på willys som var bakat med surdeg och linfrön, solros osv. Det var jätte gott att göra varma mackor i ugn av dom faktiskt. behöver inte ha det där ljusa rostbrödet längre.De godaste mackorna är med vitlöks färskost på lite röd paprika,champinjoner och rökt skinka. Nu blev jag ju sugen på det för faan! Skit oxå. Jäjä.
 
Har problem med hyn fortfarande så det måste fixas med det ena och det andra nu. Försöker göra avslappningsövningar, djupandas och tänka positivt. Fyller sinnet med lugn och mediterar.
Farmor är säker på att det är hudsjukdomen roscea jag har fått. Men jag vet inte. Det kan ju vara nåt vanligt hormonuellt eller helt vanliga finnar. Men det ser inte ut som akne. Blir inte klok på detta och måste boka tid med läkaren. 
Från och med imorgon så ska jag sätta in foton på före och efter bilder på mitt hemska nylle. Känner mig hoppfull på min sunda livstil och den nya metoden jag har startat i går.
 
http://www.theoilcleansingmethod.com/  Här kan man hitta allt om denna metod som jag redan har startat. Kändes underbart att lägga sig med ett mjukt ansikte och vaknade upp med ett fint´lugn i ansiktet.
 
Behöver bara göra djuprengöringen på kvällarna. Men det är ganska skönt, då sätter jag bara i gång ett bad så att det blir lite ånga i badrummet,då går det snabbare att öppna porerna.
 
Vågar i nuläget inte använda några av mina produkter efter att Louise har hjälpt mig att ta reda på hur mycket skit det är i allt. Jag har gjort en ordentlig upplyftning i sminklådan och använder bara mineral sminket tikie nu! 
Har till och med bytt ut alla tvättmedel och sköljmedel till allergi fria,osv,osv. Här skall kureras.
 
 
 
 
 
 
Blev biten av en pissmyra jävel häromdan när jag så lugnt och fridfullt låg och solade mig lite vid villa-badet. Tog cykeln dit, lånade av Stefan. Ett enormt stort steg och jag var rastlös men klarade nog av att ligga (lite gömd bland kottar och barr) I 30min.
 
 
 
 
Helt Jävla otroligt men sant så vågade jag mig på att faktiskt använda min gamla klänning i går och helt utan tröja över, hör och häpna! Fina foton va? Jag står och tar ett djupt andetag så att inte allt fett ska välla över på alla håll och kanter.Ska mycket till för att få fram ett foto man kan va någorlunda nljd med. Eftersom jag har hatat mig själv så mycket på sistone så tvångs lägger jag ut lite foton. Fötterna till trots...
 
 
 
 
 
 
Håller jag mig över ytan hela tiden, talar normalt, ler och skrattar när nån pratar med mig medan jag dör innombords. Andra stunden sjunker jag som en sten ner till botten och jag vill Gömma mig för alla, försvinna långt bort och alldrig komma tillbaka. Så trasig som människa. Så trött. Hela tiden på spänn för att det kommer hända nåt hemskt. Främst orolig för de mina. Hela tiden rädd att ingen bryr sig om mig på riktigt. Jag är mest till besvär. Ingen skulle faktiskt sakna mig förutom barnen, om ens dom skulle det. Lets face it! Jag är en värdelös hopplös individ om man ens kan kalla mig för individ. Önskar att jag kunde ta barnen och försvinna långt härifrån just nu och lämna alla andra bakom mig. Mår illa när jag tänker på att vara social, tvinga sig ut på sociala träffar. Vad har jag att komma med,eller prata om. Barnen, och sjukdomen. Jag vet inget annat. Ser inte på tv, läser inget längre. Jag har inte en susning om hur den "normala" vardagen ser ut. Jag vet inte hur man ska bete sig. 
 
Nä bara att skita i det och hoppas på bättre tider. Ha! lätt för er att säga.
Ni missförstår om ni tror att jag är ute efter sympati. Vill bara få ut hur jag mår så att ni en dag vet varför jag inte finns kvar och inte hör av mig. Önskar att jag slapp att höra av mig till nån. Vill bara vara ensam och långt borta härifrån.
 
Önskar att jag kunde slänga allt jag har och ta en enkel biljett till varmare ställen.
 
Är så van att bli besviken så det bästa vore verkligen att försvinna i stället för att vänta på nya smällar.
 
Så mycket som rör sig i skallen just nu att jag inte kan hantera nån form av stress. Glömmer allt viktigt och kan inte göra mer en en sak sammtidigt. Bajs. Ser fram emot nästa terapi samtal, för det behövs sannerligen just nu. Mycket saker i görningen just nu så det blir mycket hjärnstress.
 
Vågar inte tänka positivt just nu. Men detta blir förhoppningsvis lite bättre snart. Sänker en av medicinerna och den gör att jag känner mig fruktansvärt nedstämd rätt som det är. Pendlar med väldiga kontraster.
 Om några timmar åker vi till Grisslehamn och tar färjan till Åland kl 10 i morgon bitti. Därefter kommer Pappa och hämtar oss med Bustern (motorbåten) För en skumpig och underbart efterlängtad färd till Vårt älskade Emskär.
Kan inte sova, har myo-värk i kroppen och en gnutta resfeber börjar ge sig till känna. LÄNGTAR!!
 
Cia med familj har bott hos mig i en vecka och det har varit skönt! Slipper jag ju vara så ensam och deppig.
Innan Cia och dom kom så har jag barnen och Jonas varit i Lysekil och njutit lite vid klipporna. Jag har som vanligt överansträngt mig och värken kommer lagom och bra  nu. Men det gör inget. Då är jag ju bland de jag älskar och världens vackraste plats.
 
Här kommer lite foton från de senaste 2 veckorna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAHAHAHAHAHA!!!!!!!
 
 
 
 
 
 
Fick jätte fina presenter dena gång :) Tidning och brillor från Mia och Allen. Nallar från barnen. Jätte fin blomma från Anna (som jag ej hann få foto på då Ufo krosade den såklart,kattfaan) Och en till tidning från Anna. Sen fick jag blomogram från Erik som var helt fantastiskt fint! Betyder så otroligt mycket att nån bemödar sig med lite ompyssling av mig efter operationer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åkte till Anna för lite återhämtning,dom bor så underbart!!
 
 
 
Gräsmattan börjar ta sig! Det kommer bli så fiint