Grattis vännen! Hoppas du får en underbar dag. Jag hade ju hoppats att vi kunde hitta på nåt för dig men nu är ju Sofie höggravid  och jag drar iväg igen så vi får skjuta upp det lite.

Har inte tid att sitta här ska göra iordning mig. Packa klart och sen köra till fagersta med Barnen, lämna av dem och dra vidare till min Älskling. Hej då! Hoppas alla har en bra kommande vecka.
Idag har jag inte orkat göra nånting. Så mycke man borde göra dock. ORKA! Tim skriker innifrån rummet och Erik går runt i Mina pumps... En helt vanlig kväll då!

Idag kom Malin och Järve hit en sväng på frukost och fika, det var mycket trevligt får jag säga. Även om det vart lite väl livat för min smak... som vanligt. Anna ,Jonas och Tom dök upp en stund senare så det var ungar över allt.
Ungar som klättrade kring på väggarna med fradga imunnen och med vansinnet lysandes i ögonen... eller vänta nu, Det var nog jag...

Ja nu är det någorlunda lungt här.. Tim har stillat sig och Erik har tagit av sig skorna och beter sig förhoppningsvis som en kille igen.

Ska nog ta mig en Addera Plus, mata ungarna natta dem och slutligen möta Maran som besökt mig de senaste nätterna..
Helt perfekt bild måste jag säga... Läskigt passande för mitt rådande sinnestillstånd


 
Faan!  Nu har skiten kommit tillbaka igen...  vad har jag gjort för ont? Det kliar över hela bröstkorgen och jag ser ut som som ovanstående rubrik i nyllet!

Hatar när folk ska missförstå mig hela tiden... men mest av allt hatar jag mig själv! varför ska jag krångla till allt hela tiden, är så jävla förvirrad så jag kan ju fan inte ens prata normalt längre!
Just nu ser jag bara fram emot en enda sak och det är att åka här ifrån!
Ja, vi har haft en trevlig midsommar! Anna Bjöd på jätte god mat, och Linda hade fixat jordgubbar.. länge sen man fick jordgubbar me grädde.. fan va gött . Så jävla sugen på nå gott nu när jag sitter här hemma utan någon mat. Har inte orkat bemöda mig att gå ner å handla.
 


Annars leker livet , jag är lyckligare en någonsin, tror ingen levande människa någonsin skådat sådan lycka som jag får uppleva i mitt liv.. mitt underbara liv...
Nu är jag på bra humör igen...
sick! Ja,ja.
Har iaf bestämt mig för hur jag vill ha det nu. Och vill inte att nån ska lägga sig i.

Saknar redan Thomas... vill åka till honom imorgon, men det går ju inte för jag har barnen och jag har lovat att stanna hemma ett tag denna gången. Har ändå inte råd´att åka just nu så får väl vänta ett tag antar ja :(
Imorn är det midsommarafton, då ska jag och barnen gå till Anna och Jonas en sväng, käka lite och tjöta som vanligt. blir nog trevligt. Hoppas alla har det bra imorgon då...
Ja, nu är jag hemma igen ett tag..
får se hur länge man vill vara kvar här dock! Känner inte för att sitta här och ruttna bort.. ruttnar hellre  bort nån annanstans..
skiter i vad andra tycker just nu, det dags att jag bryr mig mer om vad JAG vill så de så!!!
Nu sitter jag i sängen och vräker i mig chips.. Har vart en bra dag idag, soligt och skönt!
Barnen och jag har hoppat studsmatta, solat lite och käkat kycklingklubbor me potatissallad på verrandan.
Sen gick  vi till stan en sväng. Köpte bad kläder ett par linne byxor och leggins. Känner mig nöjd över mina köp, trots att mina pengar försvinner mer å mer .. sjukt mycke pengar ja gjort slut på av mina skattepengar.. 5000 kanske! Jag har iofs handlat mer mat än jag brukar och på dyrare ställen, typ ica osv. Brukar ju vanligtvis vara snål å handla på netto. Sen har ju vissa, (nämner inga namn) någonting imot billigare märken på mat. " meh, du kan ju inte köpa andra fiskpinnar än findus" 
Ja och bensinen är ju inte billig har desutom tankat för 600kr ca 4 gånger sen jag fick pengar..  faan jävla skit och så ska jag betala bil skatten nu på 2044kr! glömde ja nästan! Ha ha ja, då finns det inga skattepengar kvar!
får nog pengar imorn som tur är.. känns inte som pengarna är det största bekymmret just nu ivilket fall som helst.

Imorgon bitti ska vi upp i tid och åka iväg till nåt mysigt ställe med barnen så hoppas solen vill skina då.
Vet fortfarande inte när jag ska åka hem..
känner mig lite.. sjuk i huvudet imellanåt

Ja, igår var jag på ganska bra humör faktiskt..
Idag är det tillbaka till något annat en glädje.. åtminstonde för stunden, får väl se om jag lyckas bli på bättre humör.

Erik leker tiger imellanåt, och låter precis som Tom gjorde när han hade en irriterande härma tiger lätet period..
Jag och barnen har varit och hälsat på Majbritt idag. Barnen har tjatat om henne ett tag (farmor).
Erik var lugn i början som vanligt, men sen börjades det med tiger läten och andra tvivelaktiga beteenden, som  vinögdhet och skrämmande läten, som bara min älskade bellsibub kan åstakomma!!

Nu är vi tillbaka hos Thomas. Barnen har käkat kvällsmat och det är dags för dom att sova strax.. om jag kan få dom att fatta det är det ju alldeles underbart.
Erik väser innifrån köket; mammmaa... muaommaa..  Alltså mitt eget barn min lilla söta bebis eehh.. ja! är långt ifrån en bebis nu, snarare ett litet monster som skrämmer mig.. im afraid..

Nu ska jag roa mig bäst jag kan eller ja, efter att jag lagt ungarna och lyssnat på deras skrik och gap i ca en timme om jag inte gissar fel.

Mitt nöje kommer dessvärre inte att vara speciellt roande misstänker jag det blir väl en titt på dummburken och sen lite sömn. Hoppas alla andra har det lite roligare..
Nu är jag i hedemora igen då. Erik sitter brevid mig i sängen och skriker, vilket han nu har gjort oavbrutet de senaste tio minutrarna. Han blev arg för att han inte fick vara med Tim inne på Merlins rum, pga att han inte lyssnade på dom andra när dom sa åt honom några hundra gånger. så nu får han stå sitt kast... stackarn, tycker lite synd om honom nu men han måste lära sig.

Jag är lika förvirrad som vanligt och mitt humör svänger konstant. Vet inte nåt hur man ska ha de.
Saknar min familj. Känns som att alla är imot mig hela tiden.. hmm... en smula paranoid oxå?!
Ska en sväng till Far med barnen imorgon innan de far iväg till Emskär. Blir nog trevligt.Tim tjatar om morfar hela tiden.

Igår bakade jag rabarberpaj som blev super smaskig, och idag funderar jag på att förvandlas till mamma och göra rabarberkräm.. i brist på annat. Jag är hemsk! nää då.. ska inte tvinga barnen att äta den om dom inte vill ha. Men kan ju tvinga nån annan stackare hehe!!  Ja, mina systrar förstår vad jag menar med rabarber kräm.. har inte allt för trevliga minnen om just den sörjan... nä, usch! nu får jag skärpa mig blir ingen vidrig kräm här inte spyr nästan bara ja tänker på de. Nåt annat man kan göa me rabarber?
Ja, som ni nog märker (de som orkar läsa denna meningslösa skit) så är jag mycket uttråkad. Nu ska jag försöka hitta på nåt annat att sysselsätta mig med. Påta i trädgården kanske?
Ja, nu mår jag mycke bättre! Käkar pencelin för de var halsfluss jag hade. Men nu smittar jag ingen längre tack o lov slipper man sitta i husarresst. Är på bra humör Thomas är här , vi kom hit igår kväll, nu ská jag mysa me honom lite hejdå...