Va ska jag säga. Mår inte bra nej för helvete. Orkar inte va den där som låtsas vara så himla positiv. Jag mår dåligt ofta men jag lever. My assssss. Fuck it. Vill bara....................
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En jävla massa foton från stenbrottet på kinnekulle. Kastas in på måfå då det finns en miljard att välja på. Har inte orkar redigera nått knappt men behövs inte heller. Tack så hemskt mycket för denna underbara och välbehövliga dag Jonas och Alice! Ses så sällan nu förtiden så det är guld värt när vi väl träffas! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej.
Överlevde ännu en operation. Den gick bra och matstrupen hade återhämtat sig sedan sist sa Dr Leif.
Förra gången var det en kraftig inflamation hela vägen blandat med matrester som komplicerade en hel del.
Behövde bara stanna en natt och fickäta och dricka nästan på en gång när jag kom tillbaka upp från uppvaket till avd! Det har inte hänt på mycket länge! Så glada miner för att det gick så mycket bättre än vad jag hade gått och varit nervig över...
Hade betydligt ondare i kroppen än jag brukar och hade ett fruktansvärt tryck med värk i hela bröstkorgen och ryggen som bara blev värre. Gjorde ont att prata och röra sig. Men medicinerna hjälpte bra. Väl hemma vart det betydligt värre och jag behövde hjälp att flytta mig från rygg till sida och kunde knappt lyfta huvudet utan hjälp. Antar att det var de myofaciella som spökade för det var verkligen en kraftig "träningsvärk" i hela kroppen. Mattades av efter två dar hemma som tur va men fick det jag hade hoppats klara mig utan så då var det back to zombie mode. Är så tacksam att jag har Stefan och många andra som kan hjälpa mig när jag behöver.
 
Tarmvred och skit är underkontroll och magen börjar sakta ta sig tillbaka även om den fortfarande är svullen som ett hus.
 
Men nu så! 
Lördagen mådde jag såpass bra att jag tog en första promenad med barnen, kort men skön. Plockade massa fina löv som vi ska pyssla med.
Väl uppför trapporna så var man halvdö igen men nöjd. Sen fortskred helgen med en massa lust att plocka och göra fint i barnas rum som gick ganska mycket åt helvete då jag inte hade styrkan eller orkan att slutföra nåt. Bäddade rent i barnas sängar och nu har jag så ont i kroppen och högersidan att jag har lust att spy. Smart.
 
Fy faan vad bittert och gnälligt allt låter.. Men det är ju mest konstateranden av min vardag. Känner mig inte alls nere eller bitter över hur jag mår just nu! Det är bara fakta. Är glad bara det inte blir värre och så länge jag klarar mig utan värken i från matstrupen osv!
 
Har fortfarande inte kännt nån förändring efter op dock. Får väl ge det ett tag till och tänka på vad jag stoppar i mig.
 
 
 
lite bilder från och till sjukan